Moto Travel Greece - Μοναδικά ταξίδια με μοτοσυκλέτα στην Ελλάδα

Μοτοσυκλέτες, εξοπλισμός, αλλά και ολοκληρωμένα εκδρομικά πακέτα
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

13/10/2022

Η Moto Travel Greece είναι μια νέα ελληνική εταιρία που δραστηριοποιείται εδώ και 3 χρόνια, με σκοπό να κάνει γνωστή την χώρα μας σε όλο τον κόσμο, ως  τον απόλυτο μοτοσυκλετιστικό προορισμό, σε όσους τους αρέσει να συνδυάζουν τις διακοπές τους μαζί με την περιπέτεια μέσω της μοτοσυκλέτας.

Την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου, προσκεκλημένοι της ΜΟΤΟ ΤRAVEL GREECE, είχαμε την χαρά να παρευρεθούμε στα  εγκαίνια του νέου της χώρου που φιλοξενεί της δραστηριότητες επί της οδού Λεωφόρος Αλεξάνδρας 34 στην καρδιά της Αθήνας. 

Το  πραγματικά εντυπωσιακό και με πολύ ιδιαίτερο ύφος κατάστημα φιλοξενεί τον στόλο μοτοσυκλετών της Μoto Travel Greece καθώς και όλες τις απαραίτητες υποδομές υποστήριξης.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν πλήθος κόσμου από τον χώρο των δύο τροχων  φίλοι και συνεργάτες και εκπρόσωποι  του τύπου.

Στον στόλο της, η Μoto Travel Greece διαθέτει ολοκαίνουργιες μοτοσυκλέτες της BMW: R 1250 GS, F850 GS και F750 GS, αλλά και G310 GS. Επίσης διαθέτει Yamaha Tenere 700 για on-off εξορμήσεις και όχι μόνο, αλλά και Benelli TRK 502 για κατόχους διπλώματος Α2. Όλα εφοδιασμένα με εξοπλισμό ασφαλείας και σε άριστη μηχανική κατάσταση.

Η Moto Travel Greece διαθέτει πλήρη εξοπλισμό για τον αναβάτη (κράνη, jacket, μπότες, γάντια, αδιάβροχα) αλλά και τη μοτοσυκλέτα όπως συσκευές GPS, βάσεις για κινητό, φορτιστές USB, χάρτες και ότι άλλο χρειάζεται κανείς για να ταξιδέψει με ασφάλεια και άνεση. Είναι επίσης η μοναδική εταιρία στην Ελλάδα που έχει στον στόλο της τα τρίτροχα Can-Am Spyder και Ryker (οδηγούνται με δίπλωμα αυτοκινήτου) για μια πραγματικά ξεχωριστή οδηγική εμπειρία.

Προσφέρει έτοιμα πακέτα (ενοικίαση μοτοσυκλέτας, διαδρομές, διαμονή - διατροφή, τεχνική υποστήριξη) αλλά και custom εκδρομές σε όλη την Ελλάδα! Φιλοξενία σε προσεκτικά διαλεγμένα ξενοδοχεία και παραδοσιακούς ξενώνες, φαγητό σε επιλεγμένες ταβέρνες και φυσικά διαδρομές που προσφέρουν πραγματική οδηγική απόλαυση περνώντας από τα ωραιότερα σημεία της πατρίδας μας.

Προτάσεις για ημερήσιες κοντινές εκδρομές, αλλά και απλή παροχή μοτοσυκλετών και εξοπλισμού για ενοικίαση, συμπληρώνουν τις δραστηριότητες της εταιρίας.

Όλα αυτά οργανωμένα από ανθρώπους με πιστοποίηση από την FIM Europe, που πάνω από όλα αγαπούν την μοτοσυκλέτα, το ταξίδι και την περιπέτεια με πάθος.

Ο Ιδρυτής και  Διευθύνων Σύμβουλος Σωτήρης Παπαϊωάννου, λάτρης τόσο της μοτοσυκλέτας όσο και της υπέροχης χώρας μας, στην περιεκτική αλλά ιδιαίτερα ουσιαστική παρουσίαση του ανέφερε χαρακτηριστικά ότι η  ΜΟΤΟ ΤRAVEL GREECE  δεν είναι μια απλή εταιρία ενοικιάσεως μοτοσυκλετών. Είναι μια εταιρία παροχής ολοκληρωμένων προτάσεων μοτοσυκλετιστικού τουρισμού που συνδυάζει την μοναδική αίσθηση που προσφέρει η μοτοσυκλέτα με την αξεπέραστη από άκρη σε άκρη ομορφιά της Ελλάδας. Η ιδέα γεννήθηκε, όπως ανέφερε ο κ. Παπαϊωάννου, καθώς δεν υπήρχε κάτι αντίστοιχο ενώ στόχος μέσω των προσωπικών του εμπειριών ήταν να  δημιουργήσει μια εταιρεία που να μπορεί να προσφέρει στον κόσμο μοναδικά ταξίδια με μοτοσυκλέτα στην Ελλάδα.

Όλη η ομάδα του Μoto Travel Greece απαρτίζεται από ανθρώπους που αγαπάνε και ζουν τη μοτοσυκλέτα.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τα γραφεία της Moto Travel Greece στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας 34, ΤΚ 11473, Αθήνα, ή επικονωνήστε με τους ανθρώπους της στα Mob: +30 6974 522455 / Τηλ: +30 210 8816112 και στο e-mail:[email protected]

Royal Enfield Hunter 350 2025: Αναβάθμιση σε αναρτήσεις και συμπλέκτης περιορισμένης ολίσθησης με υποβοήθηση

Αναβάθμιση και στον εξοπλισμό – Σε 3 νέους χρωματικούς συνδυασμούς, με LED προβολέα
Royal Enfield HNTR 350 2025
Από το

motomag

29/4/2025

Η Royal Enfield προχώρησε στο φρεσκάρισμα του Hunter 350 για το 2025 με αλλαγές ουσίας που βελτιώνουν τη συμπεριφορά, τη χρηστικότητά του αλλά και την ασφάλεια.

Συγκεκριμένα η ρετρό σχεδίασης μοτοσυκλέτα της ινδικής εταιρείας διατηρεί τον μονοκύλινδρο αερόψυκτο κινητήρα J-series 349 κ.εκ. των 20,4 ίππων με τις υποτετράγωνες διαστάσεις του κυλίνδρου και το χαρακτηριστικά ευχάριστο, αργόστροφο δούλεμά που ταιριάζει γάντι στην αισθητική και τον χαρακτήρα της μοτοσυκλέτας. 

Ωστόσο, το μικρό commuter έχει υποστεί μια σειρά από αλλαγές που στοχεύουν στη συνολική βελτίωσή του με τους Ινδούς να “απαντούν” στις κινήσεις του ανταγωνισμού  (βλ. Honda GB350) ώστε να διατηρήσουν ή ακόμη και να αυξήσουν το μερίδιο που έχουν -αρχικά- στην τεράστια ινδική αγορά.

Royal Enfield HNTR 350 2025

Συγκεκριμένα η θέση οδήγησης έχει αναθεωρηθεί με το εργονομικό τρίγωνο του αναβάτη να επηρεάζεται από το νέο τιμόνι αλλά και από τη σέλα που φέρει νέο αφρώδες και επένδυση. Στο παραπάνω έρχονται να προστεθούν οι αλλαγές στην πίσω ανάρτηση με νέα προοδευτικά ελατήρια και set up για τις αποσβέσεις των αμορτισέρ, ενώ έχει αυξηθεί και η απόσταση από το έδαφος.

 

Royal Enfield HNTR 350 2025

Παράλληλα, ο συμβατικός συμπλέκτης άλλαξε και έδωσε τη θέση του σε έναν περιορισμένης ολίσθησης με υποβοήθηση στη μανέτα, για πρώτη φορά σε 350άρι της Royal Enfield. Το τελευταίο το HNTR δεν το χρειαζόταν αφού η μανέτα του συμπλέκτη είναι ήδη ελαφριά στο τράβηγμα, αλλά όχι δεν λέμε σε τέτοιες αλλαγές με τη μοτοσυκλέτα να γίνεται ακόμη πιο φιλική στην καθημερινότητα, ειδικά για τις γυναίκες.

Royal Enfield HNTR 350 2025

Νέος είναι επίσης ο LED προβολέας, ο οποίος λογικά θα αναβαθμίσει αρκετά την ορατότητα τη νύχτα, ενώ στον εξοπλισμό έρχονται να προστεθούν το κομψό όργανο πλοήγησης tripper pod -όχι στη στάνταρ έκδοση "Factory Black"- που συνδέεται με smartphone και η “απαραίτητη” πλέον θύρα φόρτισης USB Type-C.

Royal Enfield HNTR 350 2025

Η πρώτη παρουσίαση έγινε σε φεστιβάλ της Royal Enfield στην Ινδία και συνολικά τα χρώματα που θα προσφέρονται είναι τα: Factory Black, Rio White και Dapper Grey, Tokyo Black, London Red και Rebel Blue ενώ είμαστε σε αναμονή για ανακοινώσεις από την ελληνική αντιπροσωπεία σχετικά με την εισαγωγή και την τιμή του στην Ελλάδα. Στην Ινδία πάντως η στάνταρ έκδοση παρέμεινε στο ίδιο επίπεδο με την απερχόμενη μοτοσυκλέτα.

 

Ετικέτες