Motocykl - Έκλεισε ιστορικό περιοδικό μοτοσυκλέτας στην Πολωνία

Πτώχευσε η εκδοτική του εταιρεία, τίτλοι τέλους και για το site του
Motocykl
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

4/4/2023

Ο παγκόσμιος τύπος της μοτοσυκλέτας έγινε φτωχότερος, καθώς μετά από πτώχευση του εκδοτικού οίκου του ιστορικού πολωνικού περιοδικού Motocykl, έκλεισε τόσο η έντυπη έκδοση, όσο και το website του.

Το κείμενο του Motocykl (μοτοσυκλέτα στα πολωνικά) στο facebook αναφέρει τα εξής: “Ίσως έχετε παρατηρήσει ότι το www.motocykl-online.pl έχει σταματήσει να λειτουργεί. Όχι, αυτό δεν οφείλεται ούτε σε σφάλμα του διακομιστή ούτε σε απλήρωτους λογαριασμούς. Είναι το αποτέλεσμα του τελευταίου βήματος της διαδικασίας πτώχευσης του εκδότη μας. Ελπίζαμε ότι, παρά τα προβλήματα, θα ήταν δυνατόν να βρεθεί επενδυτής και να εξακολουθήσει να λειτουργεί τουλάχιστον η ιστοσελίδα. Μέχρι την τελευταία στιγμή δεν ήταν γνωστό ποιο θα ήταν το αποτέλεσμα των συνομιλιών. Δυστυχώς, οι διαπραγματεύσεις δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα αποτελέσματα και η πραγματικότητα αποδείχθηκε σκληρή. Με αυτό τον τρόπο, επιβεβαιώνουμε επίσημα ότι τόσο η έντυπη έκδοση του Motocykl όσο και οι ηλεκτρονικές εκδόσεις του εξαφανίζονται οριστικά από τον δημόσιο χώρο. Αυτό είναι το τέλος! Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω, για τα χρόνια που περάσαμε μαζί. Για το γεγονός ότι είχαμε τη δυνατότητα να επισκεπτόμαστε τα σπίτια σας κάθε μήνα. Τι λέω... χάρη στην ιστοσελίδα, ήμασταν μαζί σας κάθε μέρα. Ελπίζω ότι για σχεδόν τρεις δεκαετίες (ναι, ναι, εκδίδεται συνεχώς από τον Οκτώβριο του 1994) σας παρείχαμε πολλές και ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τις μοτοσυκλέτες, ήμασταν ένα ευχάριστο ανάγνωσμα τόσο κατά τη διάρκεια της… επίσκεψης στην τουαλέτα, όσο και στις ελεύθερες στιγμές μας. Σας ευχαριστούμε και πάλι! Ελπίζουμε ότι θα συναντηθούμε περισσότερες από μία φορές κάπου στο δρόμο. Γιατί η μοτοσυκλέτα είναι ένα χόμπι που μένει για πάντα στην καρδιά σου.”

Αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων - Moto Wednesday στις 15/5/2024

Ανοιχτή η πίστα για τις μοτοσυκλέτες μεταξύ 15.00-20.00
Moto Wednesday
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

14/5/2024

Το Αυτοκινητοδρόμιο μεγάρων θα είναι ανοιχτό για μοτοσυκλέτες την Τετάρτη 15/5/2024, από τις τρεις το μεσημέρι έως τις οκτώ το βράδυ, χωρίς να χρειάζεται προεγγραφή.

Με την εκδήλωση Moto Wednesday, ο κάθε αναβάτης που θέλει να οδηγήσει στην πίστα των Μεγάρων μπορεί απλώς να εμφανιστεί στην πίστα μεταξύ 15.00-20.00μ.μ., να πληρώσει 70 ευρώ και να γυρίζει όλο το απόγευμα. Για διευκρινίσεις στείλτε μήνυμα ή καλέστε στο 6979977097.