ΜΟΤ.Ο.Ε. - Νέο Διοικητικό Συμβούλιο

Από τη Γενική Συνέλευση στην Πάτρα που έγινε στις 05/10/2024
ΜΟΤΟΕ
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

7/10/2024

Στην Πάτρα, στις 05/10/2024, φιλοξενήθηκε η Γ.Σ της Ομοσπονδίας, όπου μετά τον απολογισμό, τον προγραμματισμό δράσεων και τη συζήτηση των θεμάτων που είχαν τεθεί από τις λέσχες και το Διοικητικό Συμβούλιο, το Σώμα προχώρησε στην διενέργεια εκλογών για την ανάδειξη των νέων οργάνων διοίκησης της Ομοσπονδίας.

Μετά την καταμέτρηση των ψήφων, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο που προέκυψε, έχει ως εξής :

  • Πρόεδρος – Κορέλης Στυλιανός (Μοτολέσχη Καβάλας)
  • Αντιπρόεδρος – Σιούλης Ιωάννης (Μ.Ο.Γρεβενών)
  • Γεν.Γραμματέας – Χατζηιωάννου Άννα (Μ.Ο.Σερρών)
  • Ταμίας – Δημητριάδης Θεόδωρος (Κάβειροι Δράμας)
  • Έφορος Τουρισμού – Καλαϊτζής Παναγιώτης (ΠΕΡ.Α.ΜΟ.Σ Καβάλας)
  • Έφορος Ιστορικών / Κλασσικών – Ανδριανάκης Πέτρος (Ελληνική Λέσχη Moto Guzzi)
  • Έφορος Επικοινωνίας – Καπουλίτσας Μιχαήλ (Μ.Ο.Φλώρινας)
  • Έφορος Εκδηλώσεων – Κουβελιώτης Κωνσταντίνος (Μ.Ο.Πάτρας)
  • Έφορος Οδικής Ασφάλειας / Εκπαίδευσης – Τσιούμας Γεώργιος (Ο.ΔΙ.ΚΟ Κοζάνης)

Κατά την πρώτη συνεδρίαση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας, όλοι δεσμεύτηκαν πως θα συνεργαστούν στενά για την επίτευξη των σκοπών που τέθηκαν ξεκάθαρα κατά την διάρκεια της Γ.Σ κι αφορούν τα αμέσως επόμενα βήματα και δράσεις της ΜΟΤ.Ο.Ε.

Ετικέτες

Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2026 – Η Δ. Γκουντούφας IKE θα είναι παρούσα με όλη τη γκάμα Thrust Motor και τα νέα μοντέλα FB Mondial

Ντεμπούτο στην Ελλάδα τα νέα FB Mondial MUD 452 και Piega 452
fb mondial mud 452
Από τον

Σπύρο Τσαντήλα

26/3/2026

Η Δ. Γκουντούφας ΙΚΕ θα βρίσκεται στην Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2026 (1-5 Απριλίου) και εκεί θα έχει αρκετά ενδιαφέροντα να δείξει στο κοινό.

Από τη μια θα υπάρχει η πλήρης γκάμα της Thrust Motor με 13 μοντέλα, από το παπί Blitz 115 ως τα τρία 300άρια σκούτερ που βρίσκονται στην κορυφή της γκάμας της – Explorer, Huracan και X-SUV – αλλά και η μοτοσυκλέτα Ranger 125.

Παράλληλα όμως η παρουσία της FB Mondial έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον φέτος, καθώς στην έκθεση του Metropolitan Expo θα δούμε για πρώτη φορά από κοντά τα νέα μοντέλα της ιταλικής εταιρείας, τα οποία δεν είναι και λίγα.

Τα δύο δικύλινδρα MUD 452 και Piega 452, με τον κινητήρα της CFMOTO από το 450ΜΤ, θα κάνουν την παρθενική τους εμφάνιση στη χώρα μας, πριν ξεκινήσει η εμπορική τους διάθεση στο τέλος Μαΐου, ενώ μαζί τους θα πρωτοεμφανιστούν και τα δύο SMX 125 και 300 Enduro.