ΜΟΤ.Ο.Ε. - Νέο Διοικητικό Συμβούλιο

Από τη Γενική Συνέλευση στην Πάτρα που έγινε στις 05/10/2024
ΜΟΤΟΕ
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

7/10/2024

Στην Πάτρα, στις 05/10/2024, φιλοξενήθηκε η Γ.Σ της Ομοσπονδίας, όπου μετά τον απολογισμό, τον προγραμματισμό δράσεων και τη συζήτηση των θεμάτων που είχαν τεθεί από τις λέσχες και το Διοικητικό Συμβούλιο, το Σώμα προχώρησε στην διενέργεια εκλογών για την ανάδειξη των νέων οργάνων διοίκησης της Ομοσπονδίας.

Μετά την καταμέτρηση των ψήφων, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο που προέκυψε, έχει ως εξής :

  • Πρόεδρος – Κορέλης Στυλιανός (Μοτολέσχη Καβάλας)
  • Αντιπρόεδρος – Σιούλης Ιωάννης (Μ.Ο.Γρεβενών)
  • Γεν.Γραμματέας – Χατζηιωάννου Άννα (Μ.Ο.Σερρών)
  • Ταμίας – Δημητριάδης Θεόδωρος (Κάβειροι Δράμας)
  • Έφορος Τουρισμού – Καλαϊτζής Παναγιώτης (ΠΕΡ.Α.ΜΟ.Σ Καβάλας)
  • Έφορος Ιστορικών / Κλασσικών – Ανδριανάκης Πέτρος (Ελληνική Λέσχη Moto Guzzi)
  • Έφορος Επικοινωνίας – Καπουλίτσας Μιχαήλ (Μ.Ο.Φλώρινας)
  • Έφορος Εκδηλώσεων – Κουβελιώτης Κωνσταντίνος (Μ.Ο.Πάτρας)
  • Έφορος Οδικής Ασφάλειας / Εκπαίδευσης – Τσιούμας Γεώργιος (Ο.ΔΙ.ΚΟ Κοζάνης)

Κατά την πρώτη συνεδρίαση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας, όλοι δεσμεύτηκαν πως θα συνεργαστούν στενά για την επίτευξη των σκοπών που τέθηκαν ξεκάθαρα κατά την διάρκεια της Γ.Σ κι αφορούν τα αμέσως επόμενα βήματα και δράσεις της ΜΟΤ.Ο.Ε.

Ετικέτες

Colby Raha: Έκανε άλμα 84 μέτρων σε μήκος και 27 μέτρων σε ύψος [Video]

Σχεδόν ένα γήπεδο ποδοσφαίρου σε μήκος και μία 10όροφη πολυκατοικία σε ύψος
Colby
Από τον

Παύλο Καρατζά

9/2/2026

Ο Colby Raha κατάφερε ένα τεράστιο άλμα, φτάνοντας τα 84 μέτρα σε μήκος και τα 27 μέτρα σε ύψος.

Ο Αμερικανός έκανε το τεράστιο αυτό άλμα πάνω από μια πισίνα σέρφινγκ στη διοργάνωση Record Breakers στη Mesa της Αριζόνα. Οι δύο προσπάθειες του μάλιστα καταγράφηκαν και σε video που μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Ο Colby Raha έχει γίνει γνωστός μέσω των X-Games, όπου έχει αναδειχθεί και αρκετές φορές νικητής. Η πρώτη προσπάθεια φαίνεται πως δεν άφησε πολύ ευχαριστημένο τον αναβάτη που ξαναδοκίμασε το άλμα, φτάνοντας τα 84 μέτρα σε μήκος και τα 27 σε ύψος, με τον κόσμο που παρευρέθηκε στην εκδήλωση να τον χειροκροτεί και να τον αποθεώνει.

Τόσο μεγάλα άλματα είναι ιδιαίτερα επικίνδυνα για τους αναβάτες και απαιτούν τεράστια σωματική και ψυχική προσήλωση.

Ετικέτες