MotoGP: Δεν την γλίτωσε ο Oliveira! Μόλις αποφασίστηκε να μην αγωνιστεί στην Αργεντινή

Η ομάδα θα εκδώσει ανακοίνωση
MotoGP Oliveira out
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

27/3/2023

Μετά το ατύχημα στην τρίτη στροφή και στον τρίτο γύρο του πρώτου αγώνα της φετινής σεζόν, όλα έδειχναν πως ο Oliveira είχε γλιτώσει κάποιον τραυματισμό που θα του στερούσε τον αγώνα, παρόλο που το πρώτο λεπτό της πτώσης έδειχνε να είναι σε μεγάλο πόνο και δεν μπορούσε να σηκωθεί και να βγει εκτός πίστας.

Ο μοτοσυκλετιστικός ήρωας της Πορτογαλίας υποβλήθηκε αμέσως σε εξετάσεις που απέκλεισαν κάποιο κάταγμα.

Πριν από λίγο όμως περισσότερες εξετάσεις που έγιναν στην ιδιαίτερη πατρίδα του αποκάλυψαν πως δεν έχει γλιτώσει τον τραυματισμό που μπορεί να τον κρατήσει εκτός αγωνιστικής δράσης.

Αναμένεται η CryptoDATA RNF, η ομάδα του Oliveira, να εκδώσει ανακοίνωση για την κατάσταση της υγείας του, όπως και ένα πιθανό διάστημα αποκατάστασης που θα χρειαστεί ο τραυματισμός του. Προφανώς αναμένουν και νεότερη εκτίμηση, ωστόσο είναι ήδη βέβαιο πως δεν θα συμμετέχει στην Αργεντινή.

Ο Oliveira γίνεται έτσι ο τέταρτος αναβάτης που χάνει τον δεύτερο αγώνα εξαιτίας τραυματισμού, με τουλάχιστον έναν από την άτυχη τετράδα να αναμένεται να χάσει και περισσότερους. Πρώτος τραυματίστηκε ο Pol Espargaro στα δοκιμαστικά της Παρασκευής και επίσης χειρουργήθηκε, έχοντας σπάσει το σαγόνι του μεταξύ άλλων.

Έπειτα ο Bastianini που παρασύρθηκε από τον Luca Marini σε αγωνιστικό συμβάν που λίγο έλειψε να έχει καρμπόν τραυματισμό και του Quartararo καθώς και ο Mir έπεσε ακριβώς όπως και ο Marini ακουμπώντας στην συνέχεια πάνω στον Quartararo, που ευτυχώς είναι καλύτερη κατάληξη από τον Bastianini.

Μετά τον Maquez λοιπόν, τώρα ο Oliveira γίνεται ο τέταρτος αναβάτης που χάνει τον επόμενο αγώνα! Ελπίζουμε αυτή η αρχή να μην είναι ενδεικτική της συνέχειας αυτής της σεζόν…

Ετικέτες

ΕΛ.ΑΣ. – 35.504 παραβάσεις Κ.Ο.Κ. σε όλη την επικράτεια, η μη χρήση κράνους σταθερά στην τριάδα των παραβάσεων

393 αστυνομικές επιχειρήσεις καταγράφηκαν σε όλη την Ελλάδα σε 7 ημέρες
motomag ΕΛ.ΑΣ. – 35.504 παραβάσεις Κ.Ο.Κ. σε όλη την επικράτεια από 22 έως 28 Απριλίου, η μη χρήση κράνους σταθερά στην τριάδα των παραβάσεων
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

2/5/2024

Η Ελληνική Αστυνομία προχώρησε σε στοχευμένους ελέγχους σε όλη την επικράτεια από τις 22 έως τις 28 Απριλίου για την αντιμετώπιση παραβατικών και επικίνδυνων - αντικοινωνικών οδηγικών συμπεριφορών βεβαιώνοντας 35.504 παραβάσεις Κ.Ο.Κ.

Πιο συγκεκριμένα οι υπηρεσίες της Τροχαίας πραγματοποίησαν 135.009 τροχονομικούς ελέγχους οχημάτων για τις οποίες επιβλήθηκαν τα ανάλογα διοικητικά πρόστιμα.

Ενδεικτικά, οι παραβάσεις που βεβαιώθηκαν, μεταξύ άλλων, αφορούν:

11.412 για παράνομες σταθμεύσεις

7.621 για υπερβολική ταχύτητα

2.200 για μη χρήση κράνους

2.076 για στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης

1.572 για μη χρήση ζώνης ασφαλείας

1.116 για ΚΤΕΟ

846 για μέθη

522 για χρήση κινητού τηλεφώνου κατά την οδήγηση

Οι στοχευμένες δράσεις θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και το επόμενο διάστημα.