MotoGP: Δεν την γλίτωσε ο Oliveira! Μόλις αποφασίστηκε να μην αγωνιστεί στην Αργεντινή

Η ομάδα θα εκδώσει ανακοίνωση
MotoGP Oliveira out
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

27/3/2023

Μετά το ατύχημα στην τρίτη στροφή και στον τρίτο γύρο του πρώτου αγώνα της φετινής σεζόν, όλα έδειχναν πως ο Oliveira είχε γλιτώσει κάποιον τραυματισμό που θα του στερούσε τον αγώνα, παρόλο που το πρώτο λεπτό της πτώσης έδειχνε να είναι σε μεγάλο πόνο και δεν μπορούσε να σηκωθεί και να βγει εκτός πίστας.

Ο μοτοσυκλετιστικός ήρωας της Πορτογαλίας υποβλήθηκε αμέσως σε εξετάσεις που απέκλεισαν κάποιο κάταγμα.

Πριν από λίγο όμως περισσότερες εξετάσεις που έγιναν στην ιδιαίτερη πατρίδα του αποκάλυψαν πως δεν έχει γλιτώσει τον τραυματισμό που μπορεί να τον κρατήσει εκτός αγωνιστικής δράσης.

Αναμένεται η CryptoDATA RNF, η ομάδα του Oliveira, να εκδώσει ανακοίνωση για την κατάσταση της υγείας του, όπως και ένα πιθανό διάστημα αποκατάστασης που θα χρειαστεί ο τραυματισμός του. Προφανώς αναμένουν και νεότερη εκτίμηση, ωστόσο είναι ήδη βέβαιο πως δεν θα συμμετέχει στην Αργεντινή.

Ο Oliveira γίνεται έτσι ο τέταρτος αναβάτης που χάνει τον δεύτερο αγώνα εξαιτίας τραυματισμού, με τουλάχιστον έναν από την άτυχη τετράδα να αναμένεται να χάσει και περισσότερους. Πρώτος τραυματίστηκε ο Pol Espargaro στα δοκιμαστικά της Παρασκευής και επίσης χειρουργήθηκε, έχοντας σπάσει το σαγόνι του μεταξύ άλλων.

Έπειτα ο Bastianini που παρασύρθηκε από τον Luca Marini σε αγωνιστικό συμβάν που λίγο έλειψε να έχει καρμπόν τραυματισμό και του Quartararo καθώς και ο Mir έπεσε ακριβώς όπως και ο Marini ακουμπώντας στην συνέχεια πάνω στον Quartararo, που ευτυχώς είναι καλύτερη κατάληξη από τον Bastianini.

Μετά τον Maquez λοιπόν, τώρα ο Oliveira γίνεται ο τέταρτος αναβάτης που χάνει τον επόμενο αγώνα! Ελπίζουμε αυτή η αρχή να μην είναι ενδεικτική της συνέχειας αυτής της σεζόν…

Ετικέτες

Fantic Days 2024 - Η Fantic αποκτά κι αυτή τη γιορτή της, στις 21-22 Σεπτεμβρίου

Στο SalviniLand - Monterenzio στην επαρχία της Μπολόνια
Fantic Days 2024
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

14/6/2024

Η Fantic Motor ανακοινώνει την πρώτη έκδοση των Fantic Days, ένα Σαββατοκύριακο ανοιχτό στο κοινό με test-rides, πολλή οδήγηση MX, Enduro και e-bikes, εκθεσιακά περίπτερα, ζωντανή μουσική και φαγητό. Μια συγκέντρωση για όλους τους ιδιοκτήτες της Fantic στο SalviniLand - Monterenzio στην επαρχία της Μπολόνια.

Οι συμμετέχοντες θα μπορούν να οδηγήσουν σε πίστες Motocross, Enduro και e-bike τις μοτοσυκλέτες τους αλλά και τα νέα μοντέλα της Fantic, ενώ θα υπάρχουν και περιηγήσεις με τα Caballero. Στην εκδήλωση θα δώσουν το παρών και οι αγωνιζόμενοι της Fantic Racing, τους οποίους θα μπορούν να συναντήσουν από κοντά οι φίλοι της εταιρείας.

Το πρόγραμμα

Κατά τη διάρκεια των Fantic Days, όλοι οι παρευρισκόμενοι μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε μια σειρά συναρπαστικών δραστηριοτήτων:

- Ξεναγήσεις: εξερευνήστε τοπία που κόβουν την ανάσα και διαδρομές ειδικά σχεδιασμένες για να αναδεικνύουν τα χαρακτηριστικά των ποδηλάτων και των μοτοσυκλετών της Fantic.

- Test-Rides: ανακαλύψτε την πλήρη γκάμα των μοτοσικλετών MX και Enduro της Fantic, καθώς και τις μοτοσικλέτες Caballero και e-bikes σε διάφορες πίστες.

- Ζωντανή μουσική: συναυλίες και ζωντανές παραστάσεις θα εξασφαλίσουν μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα.

- Εκθεσιακά περίπτερα: ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα, τους συνεργάτες και τα αξεσουάρ της Fantic.

- Φαγητό και ποτά: απολαύστε μια μεγάλη ποικιλία από γαστρονομικές απολαύσεις και ποτά στα περίπτερα φαγητού.

- Συγκεντρώσεις: λάβετε μέρος σε συγκεντρώσεις για να γιορτάσετε την κοινότητα Fantic, να συναντήσετε άλλους λάτρεις των δύο τροχών και να μοιραστείτε εμπειρίες.

- Ειδικοί προσκεκλημένοι και πρεσβευτές: Γνωρίστε μερικά από τα γνωστά πρόσωπα της οικογένειας Fantic - αναβάτες, πρωταθλητές και Fantic Racing Ambassadors που θα μοιραστούν τις ιστορίες και το πάθος τους.

Η εκδήλωση θα σηματοδοτήσει επίσης το τελικό στάδιο του The Long Way 2024, της περιοδείας που οδήγησε την κοινότητα των ιδιοκτητών Caballero, τη μακροβιότερη και πιο ιστορική μέσα στην οικογένεια Fantic, στον γύρο της Ιταλίας.