MotoGP Valencia: Δείχνει το μέλλον της επόμενης σεζόν!

Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

9/11/2014

Ανατρεπτικός ο αγώνας από την έναρξή του, όχι τόσο για το αποτέλεσμα, όσο για τα προσπεράσματα, τις αλλαγές του καιρού, και τις εγκαταλείψεις. Ο Iannone έκανε μια πολύ καλή εκκίνηση και βρέθηκε να οδηγεί τον αγώνα, με τον Rossi δεύτερο και  τον Marquez να ακολουθεί. Αν και είναι εκπληκτικό από μόνο του, να είναι ο Iannone μπροστά από όλους, του άξιζε, καθώς έχασε την τελευταία στιγμή την pole position από τον Rossi, που είχε από το 2010 να βρεθεί εκεί, στην πρώτη θέση. Ο Iannone είχε δείξει ότι του ταιριάζει η Valencia και μάλιστα αμέσως μετά που η βροχή άρχισε να πέφτει, αύξησε τη διαφορά του! Εκεί που οι ομάδες ετοίμαζαν μοτοσυκλέτες με βρόχινα, έτοιμες  για αλλαγή, η διαφορά από τον πρώτο αυξανόταν. Ο Lorenzo άνοιγε συνεχώς τη γραμμή του, κι ενώ πάλευε με Pedrossa και τις δύο  Ducati, έχασε τη θέση, την στιγμή που ο Marquez έκανε την επίθεση του στον Iannone. Λίγο πριν είχε προσπεράσει καθαρά τον Rossi και για λίγες στιγμές τα MotoGP θύμιζαν μικρότερη κατηγορία αφού μπροστά πάλευαν Iannone και Marquez! Τελικά στο πρώτο τρίτο του αγώνα, τον Iannone πέρασε και ο Lorenzo, μέχρι που άρχισε η βροχή και οι δύο τους ήταν οι μόνοι που βγήκαν για αλλαγή ελαστικών, πράγμα που αποδείχτηκε λάθος επιλογή. Ο Lorenzo εγκατέλειψε λίγο μετά, από τη φθορά των ελαστικών αφού η βροχή σταμάτησε, και ο Iannone έμεινε στο τέλος, ενώ έδειξε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, πριν ακόμα βγει για αλλαγή, έχοντας μια μικρή έξοδο, χωρίς όμως πτώση.

Με την βροχή να έρχεται και να φεύγει, ο αγώνας ήταν από τους πιο επικίνδυνους, όπως είπε και ο Rossi αμέσως μετά, ενώ οι πιο ωραίες μάχες γινόταν για την 4η θέση. Ακόμα και όταν ο Lorenzo έφυγε από αυτό το παιχνίδι, οι δυο Ducati συνέχιζαν τα αλληλοπροσπεράσματα, όπως είχαν άλλωστε ξεκινήσει και τον αγώνα, με τον Dovizioso να κερδίζει τελικά την μάχη, και τον Crutchlow να ακολουθεί.

Στην Valencia στήθηκε στην εκκίνηση και η Suzuki, όπως είχαμε πει καιρό πριν, δοκιμάζοντας την GSX-RR για την επόμενη σεζόν. Με αναβάτη τον Randy de Puniet, δεν ήταν καθόλου περίεργο που δεν έφτασε στην γραμμή τερματισμού, το περίεργο είναι που ο de Puniet, δεν τσακίστηκε! Εξαιρετικός οδηγός, αλλά έχει ένα απίστευτο σερί πτώσεων να επιδείξει από την προηγούμενη καριέρα του. Τώρα είναι αναβάτης εξέλιξης για την ομάδα της Suzuki, με ότι αυτό κι αν σημαίνει!

Ο Marquez από την άλλη έκανε το δικό του σερί, και ανάμεσα στις άλλες πρωτιές, είναι και ο πρώτος αναβάτες με 13 νίκες σε μία σεζόν, πράγμα που θα το γιορτάσει με πάρτυ, ξενυχτώντας. Βέβαια ο ίδιος είπε απλά ότι δεν θα κοιμηθεί, δεν μίλησε για πάρτυ, αλλά αυτό του το ετοιμάζουν εδώ και καιρό, οπότε δεν την γλιτώνει..

Πάντως ο τελευταίο αγώνας της σεζόν είναι ενδεικτικός για την επόμενη χρονιά. Θα ακούμε περισσότερα για τον Iannone που παίρνει τη θέση του Crutchlow, στην ομάδα της Ducati. Ο Rossi δεν θα αφήνει τον Marquez να οδηγεί μόνος του τους αγώνες, θα έχουμε είσοδο της Suzuki, γενικώς τα MotoGP θα παραμείνουν από τα πιο θεαματικά, ανάμεσα στα μηχανοκίνητα σπορ γενικά!

Ετικέτες

Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη - Διέθεσε 100 Κιλά Τρόφιμα στην Τράπεζα Τροφίμων

Ώστε να καλυφθούν άμεσες ανάγκες των ιδρυμάτων με τα οποία συνεργάζεται.
Saracakis τράπεζα τροφίμων
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

3/2/2023

Εκατό κιλά τροφίμων διέθεσε στην Τράπεζα Τροφίμων ο Όμιλος Σαρακάκη, στηρίζοντας τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου του Ομίλου Σαρακάκη:

"Ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη, με αίσθημα αλληλεγγύης και παραμένοντας πιστός στη δέσμευσή του να στηρίζει και να παρέχει κάθε δυνατή βοήθεια σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες και ανθρώπους που αντιμετωπίζουν πραγματικό πρόβλημα επιβίωσης συμβάλλοντας στη βελτίωση της καθημερινότητάς τους, συνεχίζει τη συνεργασία του με την Τράπεζα Τροφίμων (Ίδρυμα για την Καταπολέμηση της Πείνας και της Σπατάλης).

Οι εργαζόμενοι του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη συγκέντρωσαν 100 κιλά τρόφιμα τα οποία διατέθηκαν στην Τράπεζα Τροφίμων (Ίδρυμα για την Καταπολέμηση της Πείνας και της Σπατάλης) ώστε να καλυφθούν άμεσες ανάγκες των ιδρυμάτων με τα οποία συνεργάζεται.

H Τράπεζα Τροφίμων (Ίδρυμα για την Καταπολέμηση της Πείνας και της Σπατάλης) συνεργάζεται με περισσότερα από 150 ιδρύματα, φορείς και οργανώσεις συσσιτίων εξυπηρετώντας περίπου 43.000 ανθρώπους καθημερινά. Είναι ο πρώτος φορέας στην Ελλάδα με αποκλειστικό σκοπό την καταπολέμηση της πείνας και τον περιορισμό της σπατάλης. Από την ίδρυσή της εντάσσεται ως ισότιμο μέλος στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Τραπεζών Τροφίμων (FEBA), φέρνοντας στην Ελλάδα το πρότυπο και την δομή των υπολοίπων Τραπεζών Τροφίμων της Ευρώπης. Βασίζεται στην ιδιωτική πρωτοβουλία, προάγοντας τον εθελοντισμό, ενώ παράλληλα αναπτύσσει σημαντική τεχνογνωσία στον τομέα της."

Ετικέτες