Γράφτηκε από: 
το Λάζαρο Μαυράκη

Motorcycle Symposium

Από το Ελληνικό Μουσείο Μοτοσυκλέτας

Το συμπόσιο μοτοσυκλέτας είναι μια οργάνωση που πραγματοποιείται για πρώτη φορά στη χώρα μας και όπως μπορείτε να διαβάσετε στο δελτίο τύπου παρακάτω, θα υπάρχουν πάρα πολλές ενότητες που αφορούν τον μοτοσυκλετισμό γενικότερα, με ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις και δρώμενα:

Δελτίο τύπου

"Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, αλλά και παγκοσμίως, σας παρουσιάζουμε ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ πολιτισμού της Μοτοσυκλέττας!
Μία τριήμερη γιορτή στις 25-26-27 Μαΐου στο Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων (Πειραιώς και Πέτρου Ράλλη), που οργανώνει το Ελληνικό Μουσείο Μοτοσυκλέττας – Motorcycle Republik, στην οποία θα αναλύσουμε σε πάρα πολλές ενότητες την Μοτοσυκλέττα.
Την Μοτοσυκλέττα στην κοινωνία, στα ταξίδια, στην καθημερινότητα, πρόσωπα, τεχνικά θέματα, ιστορικά, πολιτιστικά, οδικής ασφάλειας, αλλά και ιστορικές μοτοσυκλέττες, μουσικές και πολλά άλλα δρώμενα!
Στον χώρο του συνεδρίου θα εκτίθενται και αρκετές σημαντικές ιστορικές μοτοσυκλέττες.
Η είσοδος είναι ελεύθερη όλες τις ημέρες του συμποσίου. - Ωράριο παρουσιάσεων* Παρασκευή 25 Μαΐου 19:00 έως 22:30, Σαββάτο 26 & Κυριακή 27 Μαΐου 11:00 έως 21:00
*Το αναλυτικό πρόγραμμα των ομιλιών – εισηγήσεων θα αναρτηθεί στην εκδήλωση Motorcycle Symposium στο Facebook https://www.facebook.com/events/156740711843860/"