Μοτοσυκλετιστής στην Θάσο έπεσε από μεγάλο ύψος σε παραλία και σώθηκε [video]

Πολυτραυματίας με διάφορα κατάγματα
Από το

motomag

5/8/2022

Αναβάτης μοτοσυκλέτας που είχε σταθμεύσει στην άκρη του δρόμου στην Αλυκή Θάσου κατέληξε στον γκρεμό και από εκεί στην παραλία με την δύσκολη πρόσβαση, έχοντας πολλαπλά κατάγματα.

Την είδηση μεταφέρει το kavalanews από όπου υπάρχει και το video με την επέμβαση του ΕΚΑΒ και της Πυροσβεστικής που κλήθηκε στο σημείο για να συνδράμει στην επιχείρηση απεγκλωβισμού. Σύμφωνα με την πυροσβεστική ο αναβάτης έπεσε από ύψος 120 μέτρων και ήταν ιδιαίτερα τυχερός παρόλο που τραυματίστηκε.

Με βάση τις πρώτες πληροφορίες είχε σταθμεύσει σε μικρή αλάνα στην άκρη του γκρεμού και πλάι στον επαρχιακό δρόμο που διέρχεται από πάνω, κι όταν πήγε να ξεκινήσει βρέθηκε υπό συνθήκες που δεν έχουν διευκρινιστεί στο κενό.

 

 

 

Σύλληψη κλεφτών στην Καλλιθέα: Έβαζαν κλεμμένο δίκυκλο σε αποθήκη

Τριμελής συμμορία πλήρως εξοπλισμένη
κλεφτες
Μπάμπη Μέντη
Από τον

Μπάμπη Μέντη

6/2/2023

Άντρες της ομάδας ΔΙΑΣ κατάφεραν να συλλάβουν τρία άτομα ηλικία 27, 35 και 37 ετών στην περιοχή της Καλλιθέας τη στιγμή που μετέφεραν κλεμμένο δίκυκλο από την περιοχή του Αγίου Δημητρίου σε αποθήκη.

Πάρα την προσπάθειά τους να διαφύγουν της σύλληψης τα τρία άτομα ακινητοποιήθηκαν και οδηγήθηκαν στο εισαγγελία με την διαδικασία του αυτοφώρου. Μετά από έρευνα στην αποθήκη και στα σπίτια τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

1- μοτοσικλέτα που είχε κλαπεί από την περιοχή του Αγίου Δημητρίου λίγο νωρίτερα από τον εντοπισμό τους,

2- πλήθος εξαρτημάτων, ανταλλακτικών και κλειδιών δικύκλων,

3- πινακίδες κυκλοφορίας και έγγραφα λοιπών δικύκλων,

4- 99 γραμμ. κάνναβης,

5- ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας,

6- φυσίγγια,

7- σπρέι πιπεριού,

8- Δύο σιδερογροθιές,

9- Δύο πτυσσόμενοι ράβδοι (γκλοπ)