MUVUS - Νέος Γενικός Διευθυντής

Ο κ. Λουκάς Διαμαντόπουλος
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

5/7/2022
Η MUVUS, αποκλειστικός αντιπρόσωπος των Polaris, CFMOTO, Royal Enfied και Niu ανακοινώνει την ένταξη του κυρίου Λουκά Διαμαντόπουλου στην διοικητική της δομή, ως νέου Γενικού Διευθυντή.
 
Ακολουθεί το δελτίο τύπου της MUVUS:
 
"Ο κ. Διαμαντόπουλος, που είναι πτυχιούχος Οικονομικών με μεταπτυχιακό στις θεωρίες του διεθνούς εμπορίου και οικονομικής ανάπτυξης, έχει πολύχρονη εμπειρία σε διευθυντικές θέσεις στον χώρο του δικύκλου, του αυτοκινήτου και των συμβουλευτικών υπηρεσιών, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
 
Μεταξύ άλλων έχει διατελέσει Εμπορικός Διευθυντής της Yamaha Motor Hellas, Διευθυντής Marketing Fiat στην Fiat Auto Hellas, Γεν. Διευθυντής της Ι.Ε.Κοντέλλης και Διευθυντής Auto Consulting στην TUV-SUD Ιταλίας."

Voge Test Ride Experience - Σε μεγάλες πόλεις σε όλη την Ελλάδα

Από 17 Μαΐου με πρώτη στάση στα Γιάννενα
Voge Test Ride Experience 2025 - Σε όλη την Ελλάδα
Από τον

Θοδωρή Ξύδη

16/5/2025

Η αντιπροσωπεία της Voge, Mototrend SA, ανακοίνωσε νέες ημερομηνίες για test rides σε μεγάλες πόλεις σε όλη την Ελλάδα για τα πιο εμπορικά μοντέλα της εταιρείας.

Ειδικότερα, η ελληνική αντιπροσωπεία θα δώσει την ευκαιρία στο κοινό να γνρίσει από πρώτο χέρι εφτά (7) εμπορικά μοντέλα της Voge. 

Τα μοντέλα που θα βρουν οι ενδιαφερόμενοι στα test rides είναι οι adventure/on-off μοτοσυκλέτες DS900X, DS525X, DS625X καθώς και τα scooter SR16, SR1 ADV, SR3 και SR4 Max Smart.

Το πρόγραμμα των test rides έχει ως εξής:

-ΙΩΑΝΝΙΝΑ: 17-20 Μαϊου, Ζαβογιάννης, τηλ. 2651032297 
-ΑΡΤΑ: 22-25 Μαϊου, Παναγιώτου, τηλ. 2681071244 
-ΑΓΡΙΝΙΟ: 27-29 Μαϊου, Μπουσδούνης, τηλ. 2641052558 
-ΠΑΤΡΑ: 31 Μαϊου - 4 Ιουνίου, Λυρής, τηλ. 2610451102 
-ΑΙΓΙΟ: 6-9 Ιουνίου, Διαμαντόπουλος, τηλ. 2691302856 
-ΚΑΛΑΜΑΤΑ: 18-21 Ιουνίου, Δημητρακόπουλος, τηλ. 2721020000 
-ΛΑΡΙΣΑ: 2-12 Ιουλίου, Μαϊμάρης, τηλ. 2410413161 


Ένα τηλεφώνημα στο κατάστημα της αρεσκείας σας αρκεί για να δηλώσετε συμμετοχή στην πόλη της επιλογής σας. Απαραίτητα για τη συμμετοχή σας είναι το Δίπλωμα μοτοσυκλέτας και το σωστό ντύσιμο με τεχνικό, προστατευτικό εξοπλιμό μοτοσυκλέτας (κράνος, γάντια, μπουφάν μοτοσυκλέτας, κλειστά παπούτσια).

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ.