MV Agusta Superveloce Ago Limited Edition - Σε δημοπρασία για καλό σκοπό

Ο νικητής θα γνωρίσει από κοντά τον ίδιο τον Ago!
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

22/6/2022
Μια ολοκαίνουργια MV Agusta Superveloce Ago Limited Edition, βγαίνει σε δημοπρασία στις 24 Ιουνίου συνοδευόμενη από πακέτο γνωριμίας με τον ίδιο τον «Ago», με τα έσοδα να πηγαίνουν στο ταμείο έκτακτης ανάγκης της UNICEF για την Ουκρανία.
 
Η συγκεκριμένη δημοπρασία που θα διεξαχθεί μέσω του οίκου Bonhams, περιλαμβάνει και ένα μοναδικό πακέτο MV Agusta Experience, που θα φέρει δάκρυα συγκίνησης σε κάθε φαν της εταιρείας, αλλά και της ιστορίας της μοτοσυκλέτας γενικότερα.
 
Έχουμε και λέμε: επίσκεψη στο Bergamo για δείπνο με τον Ago, ξενάγηση στο ιδιωτικό μουσείο του, κουβεντούλα και φωτογράφηση με τον θρύλο των GP! Αυτή μάλιστα, είναι once in a lifetime εμπειρία.
 
Η τιμή που αναμένεται να πιάσει η μοτοσυκλέτα μαζί με τα καλούδια που τη συνοδεύουν και το πακέτο φιλοξενίας με τον ίδιο τον «Ago» υπολογίζεται μεταξύ 81.450 – 116.350 ευρώ.
H MV Agusta Superveloce Ago Limited Edition του 2022 είναι μια μοναδική έκδοση της στιλάτης χειροποίητης σπορ μοτοσυκλέτας με τη ρετρό εμφάνιση, που τιμά τις αγωνιστικές επιτυχίες του Ago.
 
Η μοτοσυκλέτα της δημοπρασίας θα έχει τον αύξοντα αριθμό 1, από τις 311 μοτοσυκλέτες που θα κατασκευαστούν, όσες και οι νίκες του Ιταλού άσου στα 17 χρόνια της καριέρας του.
 
Οι πρώτες 15 μοτοσυκλέτες της σειράς είναι αφιερωμένες στους 15 Παγκόσμιους Τίτλους του, ένα ρεκόρ που δεν έχει καταρριφθεί ακόμα, με την εν λόγω μοτοσυκλέτα να αντιπροσωπεύει την πρώτη του νίκη το 1966.
Κάθε μία από τις 15 αυτές μοτοσυκλέτες θα έρχεται με μια πλακέτα από carbon-fibre στο ρεζερβουάρ, που θα αναφέρει τη νίκη και το έτος που αυτή επετεύχθη, καθώς και την υπογραφή του Πρωταθλητή.
 
Ο τρικύλινδρος κινήτηρας των 800 κ.εκ. της Superveloce Ago προσδίδει στη μοτοσυκλέτα τελική ταχύτητα 240 χλμ/ώρα, με επιτάχυνση 0-100 χλμ/ώρα σε 3 δευτερόλεπτα.
Οι κορυφαίες και πλήρως ρυθμιζόμενες αναρτήσεις προέρχονται από την Ohlins, το shifter ανήκει στον στάνταρ εξοπλισμό, ενώ τα ηλεκτρονικά βοηθήματα περιλαμβάνουν Traction Control, Wheelie Control και Launch Control.
 
Το φέρινγκ είναι από carbon-fibre, ενώ η βαφή εμπνέεται από τα αγωνιστικά χρώματα του Ago.
 
Ακόμα και η ψηλότερη ζελατίνα χαρίζει μοναδική εμφάνιση στη μοτοσυκλέτα, θυμίζοντας τα τρικύλινδρα αγωνιστικά μοντέλα της εποχή του Agostini.
 
Η MV Agusta συνοδεύει τη μοτοσυκλέτα και με racing kit, το οποίο περιλαμβάνει μια 3 σε 3 εξάτμιση με vintage-look, που ανεβάζει την ιπποδύναμη στους 151 hp, και μια διαφορετική ECU με χαρτογράφηση για βέλτιστη απόδοση.
Τέλος, από το πακέτο της δημοπρασίας δεν θα μπορούσε να λείπει μια κουκούλα για προστασία από τη σκόνη, και φυσικά πιστοποιητικό γνησιότητας.
 
Για περισσότερες πληροφορίες και για την περίπτωση που θέλετε να χτυπήσετε το μοναδικό αυτό πακέτο, επικοινωνήστε με το [email protected].

Η CFMOTO χαρίζει ολοκαίνουριο 450MT στον ιδιοκτήτη με τα περισσότερα χιλιόμετρα!

Η ελληνική αντιπροσωπεία επιβραβεύει τα πολλά χιλιόμετρα!
Η CFMOTO χαρίζει ολοκαίνουριο 450MT στον ιδιοκτήτη με τα περισσότερα χιλιόμετρα!
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

20/4/2026

Μία από τις κινήσεις marketing με πραγματική ουσία, σαν αυτές που βλέπαμε πολύ παλιά, ανακοίνωσε μόλις πριν από λίγο η ελληνική αντιπροσωπεία της CFMOTO.

Με το 450MT να έχει γίνει η μοτοσυκλέτα με τις περισσότερες πωλήσεις και να έχει εδραιωθεί πλέον εμπορικά, η αντιπροσωπεία θέλει τώρα να τονίσει την αξιοπιστία του και να επιβραβεύσει τους ιδιοκτήτες με τα περισσότερα χιλιόμετρα.

Ανακοίνωσε λοιπόν μία κόντρα χιλιομέτρων, όπου νικητής είναι εκείνος με το υψηλότερο νούμερο στο οδόμετρο!

Η επιβράβευσή του είναι ένα ολοκαίνουριο 450MT, όμως η ενέργεια δεν σταματά εκεί.

Αφότου διαπιστωθεί σε τεχνικό έλεγχο σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο πως τα χιλιόμετρα που αναγράφει το κοντέρ είναι τα πραγματικά, ο ιδιοκτήτης παραδίδει την μοτοσυκλέτα πίσω στην αντιπροσωπεία και παραλαμβάνει το νέο 450MT.

Στη συνέχεια η μοτοσυκλέτα που έχει τα περισσότερα χιλιόμετρα στην Ελλάδα μεταφέρεται σε ανεξάρτητο συνεργάτη και εκεί θα γίνει βίδες και θα ελεγχθεί για φθορές, καταγράφοντας την συνολική εικόνα των σωθικών του κινητήρα.

Θυμίζουμε πως κάτι αντίστοιχο είχαμε κάνει εμείς στο δικό μας 800MT, το οποίο από τότε έχουμε δέσει και συνεχίζει κανονικά να χρησιμοποιείται καθημερινά από μέλος της συντακτικής μας ομάδας:

CFMOTO 800MT Long Term: ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΚΙΝΗΤΗΡΑ!

ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΒΙΔΕΣ! Στο τεύχος που κυκλοφορεί: Διαλύσαμε το CFMOTO 800MT που έχουμε στον στόλο Long Term δοκιμών του περιοδικού! Αναλυτικές φωτογραφίες και όλη η διαδικασία στο τεύχος #666 Μάιος 2025! Η μοτοσυκλέτα αποσυναρμολογήθηκε και δέθηκε ξανά από τον: Smoto Fokianos Stamatis Δεν σκοπεύουμε να πουληθεί το συγκεκριμένο 800MT. Θα μείνει μαζί μας και θα την διαλύσουμε εκ νέου σε εξαψήφιο αριθμό χιλιομέτρων! Thanos Feloukas CFMOTO_Official CFMOTO Hellas

Posted by Moto Magazine Greece on Monday, May 19, 2025

 

Οπότε το μόνο που ευχόμαστε τώρα, είναι να υπάρχουν κάποιοι ιδιοκτήτες με πολλά, πάρα πολλά χιλιόμετρα. Έχουμε δει ορισμένους που γράφουν τουλάχιστον 80-100 χιλιόμετρα κάθε εργάσιμης ημέρας, όλο το χρόνο, οπότε θα μπορούσαν να πλησιάζουν ήδη τις 40.000, καθιστώντας το άνοιγμα του κινητήρα μία κίνηση με λίγο περισσότερο νόημα, από το να είχε απλά λίγες χιλιάδες χιλιόμετρα.

Δείτε την ανακοίνωση της ελληνικής αντιπροσωπείας, που ταυτόχρονα είναι και ο τρόπος να λάβει κανείς μέρος:
 

Αν έχεις το 450ΜΤ με τα περισσότερα χιλιόμετρα, μας το φέρνεις και φεύγεις με καινούριο σε χρώμα Zephyr Blue! Το...

Posted by CFMOTO Hellas on Monday, April 20, 2026

 

 

Ετικέτες