MV Agusta “We Care Campaign” - Φροντίδα για όλους

Δωρεάν έλεγχος 20 σημείων, με 20% έκπτωση σε επιλεγμένα ανταλλακτικά
motomagMV Agusta “We Care Campaign” – Φροντίδα για όλους
Από τον

Αλέξανδρο Λαμπράκη

25/4/2024

Θέλοντας να τονίσει την αλλαγή διοίκησης, που έλαβε χώρα στα τέλη της προηγούμενης χρονιάς, η MV Agusta προσφέρει μέσω της καμπάνιας της “We Care Campaign” σε όλους τους ιδιοκτήτες μοτοσυκλετών της, δωρεάν έλεγχο 20 σημείων, αλλά και έκπτωση 20% σε επιλεγμένα ανταλλακτικά.

Πέραν της Ελλάδας, και γενικότερα των χωρών που βρέχονται από την Μεσόγειο, οι ευρωπαϊκές χώρες του Βορρά και μεγάλο τμήμα των Η.Π.Α. και του Καναδά πλήττονται από βαρύ χειμώνα, που δεν επιτρέπει την οδήγηση μοτοσυκλέτας. Ο Απρίλιος είναι ο μήνας που ανοίγει εθιμοτυπικά η “riding season” γι’ αυτές της χώρες. Στρατηγική λοιπόν η απόφαση της MV Agusta, η οποία έχει πολύ ισχυρότερη παρουσία στην ήπειρο από την άλλη πλευρά του ατλαντικού, να παρουσιάσει τη δεδομένη χρονική στιγμή το “We Care Campaign”.

Στόχος της καμπάνιας, η οποία απευθύνεται σε όλο τον κόσμο, είναι να αναδειχτεί η νέα εποχή που φέρνει η αλλαγή διοίκησης, με τον Όμιλο Pierer να παίρνει τα ηνία, αποκτώντας το πλειοψηφικό πακέτο της ιστορικής εταιρείας. Όπως μας ενημερώνει στο δελτίο τύπου της η εταιρεία, η πρωτοβουλία αυτή έρχεται χωρίς κρυφές χρεώσεις, με τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας να είναι εντελώς δωρεάν. Αν τώρα ο μηχανικός διαπιστώσει ότι χρειάζεται η αντικατάσταση κάποιου εξαρτήματος, η MV Agusta προσφέρει 20% έκπτωση στα γνήσια ανταλλακτικά, χωρίς όμως να περιορίζει τον πελάτη, όσον αφορά την επιλογή σε aftermarket.

Η καμπάνια αφορά όλες τις μοτοσυκλέτες της MV Agusta, που έχουν παραχθεί από τον Ιανουάριο του 2018 και μετά. Για να μπορέσουν οι ιδιοκτήτες να συμμετάσχουν στην νέα προωθητική ενέργεια της εταιρείας, θα πρέπει να κάνουν ηλεκτρονική εγγραφή στην ιστοσελίδα της MV Agusta, για να λάβουν το κουπόνι “We Care”.

Στην χώρα μας, ο για πολλά χρόνια αποκλειστικός αντιπρόσωπος μοτοσυκλετών MV Agusta και συνεργάτης πλέον του νέου αντιπροσώπου ΠΕΤΡΟΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.Β.Ε., Efthimiou Moto, θα αποτελέσει το επίκεντρο της συγκεκριμένης προωθητικής ενέργειας. Οι ιδιοκτήτης μοτοσυκλετών MV θα έχουν την δυνατότητα να επισκεφτούν το κατάστημα της Αττικής, στην οδό Καλλιρρόης 33, όπου θα έχουν και την ευκαιρία να γνωρίσουν και τον ανανεωμένο χώρο του συνεργάτη της ΠΕΤΡΟΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.Β.Ε.

Για περισσότερες πληροφορίες, όσον αφορά την καμπάνια “We Care”, αλλά και οδηγίες σχετικά με το τι πρέπει να κάνουν οι ιδιοκτήτες που μπορούν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της MV Agusta.

Ετικέτες

Αυτοκινητόδρομος Πατρών Πύργου - Εντός χρονοδιαγράμματος η κατασκευή του νέου οδικού δικτύου

Το 2025 θα έχει ολοκληρωθεί το έργο σύμφωνα με τους υπεύθυνους του έργου
motomag Αυτοκινητόδρομος Πατρών Πύργου – Εντός χρονοδιαγράμματος η κατασκευή του νέου οδικού δικτύου
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

22/7/2024

Η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της «Ολυμπία Οδός Α.Ε.» στο Ρίο, όπου σε σύσκεψη εργασίας ενημερώθηκε για την πρόοδο κατασκευής του αυτοκινητόδρομου Πατρών – Πύργου από τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της παραχωρησιούχου εταιρείας, «Ολυμπία Οδός Α.Ε», Παναγιώτη Παπανικόλα και εκπροσώπους των τριών εταιρειών που κατασκευάζουν το έργο.

Το παρών στη σύσκεψη έδωσε ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σταϊκούρας, ο οποίος ανέφερε: “Είχαμε την ευκαιρία μέσα από μία διευρυμένη σύσκεψη να δούμε, να αποτιμήσουμε και να αξιολογήσουμε την πορεία υλοποίησης ενός εξαιρετικά σημαντικού έργου για τη χώρα, του αυτοκινητόδρομου Πάτρα – Πύργος, μήκους 75 χλμ.

Όταν είχαμε επισκεφτεί τον ίδιο χώρο στις 17 Ιανουαρίου 2024, είχαμε θέσει κάποια χρονοδιαγράμματα και αυτά τηρούνται απολύτως. Τότε, υπενθυμίζω, είχαμε πει ότι μέχρι τέλος Ιουνίου η ολοκλήρωση του έργου θα είναι σε ποσοστό 50% και σήμερα είμαστε περίπου στο 52%. Οι εκτιμήσεις είναι ότι στο τέλος του έτους θα είμαστε σε ένα ποσοστό ολοκλήρωσης της τάξεως του 75%. Είμαστε εντός χρονοδιαγραμμάτων, έτσι ώστε το 2025, όπως έχουμε δεσμευτεί να παραδώσουμε έναν σύγχρονο, ασφαλή αυτοκινητόδρομο”.

Αυτοκινητόδρομος Πατρών Πύργου – Εντός χρονοδιαγράμματος η κατασκευή του νέου οδικού δικτύου