Νέα ηλεκτρονική πλατφόρμα "gorgolis-ilektrika.gr"

Ένα χρηστικό εργαλείο για το πρόγραμμα "Κινούμαι Ηλεκτρικά 2"
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

29/7/2022
Με την ευκαιρία του δεύτερου κύκλου του προγράμματος επιδότησης ηλεκτρικών οχημάτων "Κινούμαι Ηλεκτρικά", η Γκοργκόλης Α.Ε. δημιούργησε ένα χρηστικό νέο site στο οποίο θα βρείτε όλες τις ηλεκτρικές επιλογές των εταιρειών του γκρουπ, εργαλείο υπολογισμού επιδότησης και τελικής τιμής και αποστολή προσφοράς σε κάθε ενδιαφερόμενο.
 
Ακολουθεί το δελτίο της ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε.:
 
"Η μικροκινητικότητα και η ηλεκτροκίνηση αποτελούν πλέον δύο έννοιες συνυφασμένες με την έναρξη του δεύτερου κύκλου του προγράμματος κυβερνητικών επιδοτήσεων "Κινούμαι Ηλεκτρικά 2" και καθιστούν την αγορά ηλεκτρικών οχημάτων μια εξαιρετικά συμφέρουσα επιλογή.
 
Η ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε.  η νούμερο 1 εταιρεία στον κλάδο δικύκλου για 12 συναπτά έτη και ηγέτης στις πωλήσεις ηλεκτρικών, διαθέτει ένα μεγάλο εύρος ηλεκτρικών δίκυκλων και τρίτροχων μοντέλων, που απευθύνονται σε ένα ευρύ φάσμα αγοραστικού κοινού, με το πρόγραμμα επιδότησης να κάνει ακόμη πιο προσιτή την απόκτηση ενός ηλεκτρικού οχήματος.
 
Όλες οι επιλογές συγκεντρωμένες
Για το σκοπό αυτό δημιουργήσαμε την ειδικά σχεδιασμένη πλατφόρμα www.gorgolis-ilektrika.gr που αφορά όλα τα ηλεκτροκίνητα μοντέλα της ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε., ιδιωτικής ή επαγγελματικής χρήσης, ούτως ώστε να μπορεί ο κάθε ενδιαφερόμενος να έχει συγκεντρωμένες όλες τις εναλλακτικές επιλογές. 
 
Άμεσος υπολογισμός επιδότησης και τελικής τιμής
Επιλέγοντας το μοντέλο που τον ενδιαφέρει, ο επισκέπτης θα έχει στη διάθεσή του ένα εξαιρετικά χρηστικό εργαλείο, μέσω της εφαρμογής, που υπολογίζει και ενημερώνει άμεσα την τιμή του οχήματος, όπως διαμορφώνεται με την χορήγηση της επιδότησης, καθώς και με τα υπόλοιπα κριτήρια (όπως για παράδειγμα αν ανήκει στην κατηγορία των ΑΜΕΑ, αν έχει δυνατότητα απόσυρσης κλπ).
 
Άμεση αποστολή προσφοράς
Παράλληλα θα έχει και πρόσβαση στην πλατφόρμα για την αίτηση προσφοράς online από την εταιρεία μας, η οποία συμπεριλαμβάνεται και στα απαραίτητα δικαιολογητικά για την χορήγηση της επιδότησης.
 
Πλέον, με την νέα ψηφιακή πλατφόρμα www.gorgolis-ilektrika.gr η απόκτηση ενός ηλεκτρικού οχήματος από το ευρύ φάσμα επιλογών της ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε. απέχει μόλις μερικά "κλικ"!"

Σύλληψη κλεφτών στην Καλλιθέα: Έβαζαν κλεμμένο δίκυκλο σε αποθήκη

Τριμελής συμμορία πλήρως εξοπλισμένη
κλεφτες
Μπάμπη Μέντη
Από τον

Μπάμπη Μέντη

6/2/2023

Άντρες της ομάδας ΔΙΑΣ κατάφεραν να συλλάβουν τρία άτομα ηλικία 27, 35 και 37 ετών στην περιοχή της Καλλιθέας τη στιγμή που μετέφεραν κλεμμένο δίκυκλο από την περιοχή του Αγίου Δημητρίου σε αποθήκη.

Πάρα την προσπάθειά τους να διαφύγουν της σύλληψης τα τρία άτομα ακινητοποιήθηκαν και οδηγήθηκαν στο εισαγγελία με την διαδικασία του αυτοφώρου. Μετά από έρευνα στην αποθήκη και στα σπίτια τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

1- μοτοσικλέτα που είχε κλαπεί από την περιοχή του Αγίου Δημητρίου λίγο νωρίτερα από τον εντοπισμό τους,

2- πλήθος εξαρτημάτων, ανταλλακτικών και κλειδιών δικύκλων,

3- πινακίδες κυκλοφορίας και έγγραφα λοιπών δικύκλων,

4- 99 γραμμ. κάνναβης,

5- ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας,

6- φυσίγγια,

7- σπρέι πιπεριού,

8- Δύο σιδερογροθιές,

9- Δύο πτυσσόμενοι ράβδοι (γκλοπ)