Νέα σελίδα στην Ιστορία του Yamaha TMAX

Για τα 20 χρόνια ζωής του
Από τον

Λάζαρο Μαυράκη

19/8/2021

Φέτος το θρυλικό ΤΜΑΧ κλείνει τα 20 χρόνια ζωής και η Yamaha φρόντισε να το γιορτάσει με την δημιουργία μιας ξεχωριστής ιστοσελίδας στην οποία παρουσιάζεται ολόκληρη η Ιστορία ενός από τα ορόσημα του εργοστασίου από το Iwata σε παγκόσμιο επίπεδο. Στο δελτίο τύπου που ακολουθεί μπορείτε να βρείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση και λεπτομέρειες για την πορεία του ΤΜΑΧ στο χρόνο…

 

Δελτίο τύπου

 

Νέα σελίδα για την ιστορία του θρυλικού Yamaha TMAX.

Με αφορμή την 20η επέτειο του Yamaha TMAX, η Yamaha δημιούργησε μια νέα σελίδα μέσω της οποίας παρουσιάζει την μοναδική πορεία του θρυλικού της μοντέλου, από την πρώτη του εμφάνιση μέχρι την έκδοση 20th Anniversary Edition.

20 χρόνια έχουν περάσει από την στιγμή που το πρωτοποριακό sport scooter της Yamaha, το TMAX έκανε την πρώτη του εμφάνιση, για να ταράξει τα νερά και να αλλάξει για πάντα την φιλοσοφία της κατηγορίας, αλλά και των καθημερινών μετακινήσεων των αναβατών scooter.

Το TMAX, είναι το πιο ριζοσπαστικό δίτροχο όχημα που έφερε επανάσταση στον κόσμο των 2 τροχών και ένωσε δύο κόσμους. Το TMAX διανύει την τρίτη δεκαετία διαρκούς εξέλιξης και παραμονής στην κορυφή των προτιμήσεων ενός ευρύτατου, ετερόκλητου κοινού που μοιράζεται το ίδιο πάθος για ελευθερία και οδηγική απόλαυση χωρίς συμβιβασμούς. Με σημαντικές αναβαθμίσεις, κατάφερε να διατηρήσει την κυρίαρχη θέση του και να θέσει τα δεδομένα στην κατηγορία που το ίδιο δημιούργησε.

Στη νέα σελίδα που δημιούργησε η Yamaha, μπορείτε να απολαύσετε αυτήν την πορεία, να κατανοήσετε την φιλοσοφία πίσω από την σχεδίαση του πιο πρωτοποριακού sport scooter στον κόσμο και να θυμηθείτε τις πιο σημαντικές εκδόσεις που καθιέρωσαν το TMAX στην κατηγορία του.

Απολαύστε την μοναδική πορεία του Yamaha TMAX στον χρόνο εδώ: https://www.yamaha-motor.eu/gr/el/experiences/tmax_history/#/

Brembo - Για πρώτη φορά σε ένα τρίμηνο ο τζίρος ξεπέρασε το ένα δις ευρώ

Πολύ καλά πάνε οι δουλειές για την ιταλική εταιρεία η οποία είδε και πάλι τα έσοδα της να αυξάνονται
motomag Brembo - Για πρώτη φορά σε ένα τρίμηνο τα έσοδα ξεπέρασαν το ένα δις ευρώ
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

10/5/2024

Για πρώτη φορά στην ιστορία της η Brembo είδε σε ένα τρίμηνο τον τζίρο της να ξεπερνά το ένα δις ευρώ, καταγράφοντας αύξηση 4.4% ως προς τα έσοδα της αντίστοιχης περιόδου της περσινής χρονιάς.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της ιταλικής εταιρείας, στο διάστημα από 1η Ιανουαρίου έως 31η Μαρτίου 2024 τα κέρδη προ φόρων (EBITDA) ανήλθαν σε 176.8 εκατομμύρια ευρώ ενώ τα καθαρά κέρδη έφτασαν τα 75.2 εκατομμύρια ευρώ.

Τα έσοδα βάσει των συγκρίσιμων συναλλαγματικών ισοτιμιών αυξήθηκαν κατά 5,3% σε σχέση με τα αντίστοιχα έσοδα της συγκεκριμένης περιόδου της περσινής χρονιάς, με τον χρηματοοικονομικό δανεισμό να φτάνει τα 529,5 εκατομμύρια ευρώ, αυξημένος κατά 23,1 εκατομμύρια ευρώ σε σύγκριση με αυτόν της 31ης Μαρτίου 2023.

Brembo - Για πρώτη φορά σε ένα τρίμηνο τα έσοδα ξεπέρασαν το ένα δις ευρώ

Ο Εκτελεστικός Διευθυντής της Brembo, Matteo Tiraboschi ανέφερε: “H Brembo ξεκίνησε και το 2024 με θετικά αποτελέσματα, συνεχίζοντας την θετική τάση που υπήρχε και το 2023. Για πρώτη φορά σε ένα μόλις τρίμηνο ξεπεράσαμε το ένα δις ευρώ σε έσοδα. Αυτό το αποτέλεσμα οφείλεται στις αυξημένες σε όγκο πωλήσεις στους βασικούς επιχειρηματικούς μας τομείς και στις κύριες αγορές στις οποίες δραστηριοποιούμαστε παγκοσμίως.

Συνεχίζουμε να επενδύουμε, ώστε να προωθήσουμε τη στρατηγική παγκόσμιας επέκτασης του Ομίλου μας. Στην Ταϊλάνδη κατασκευάζουμε το πρώτο εργοστάσιο μας το οποίο θα παράγει προϊόντα που αφορούν μόνο τις μοτοσυκλέτες. Με αυτόν τον τρόπο θέτουμε τα θεμέλια για την περαιτέρω ανάπτυξη των δραστηριοτήτων της Brembo στην περιοχή της Νοτιοανατολικής Ασίας”.

Με αυτά τα οικονομικά δεδομένα που βλέπουμε, ένα μόνο είναι το σίγουρο, πως η Brembo διάγει την καλύτερη της περίοδο όσον αφορά την εμπορική της πορεία παγκοσμίως.

Ετικέτες