Νεκρή μητέρα τριών παιδιών σε σύγκρουση δικύκλου με αυτοκίνητο στο Βόλο

Σφοδρή σύγκρουση με αυτοκίνητο 20χρονου οδηγού τα ξημερώματα
Νεκρή μητέρα τριών παιδιών σε σύγκρουση δικύκλου με αυτοκίνητο στο Βόλο
Από το

motomag

14/9/2025

Στις 4 τα ξημερώματα στην οδό Κυρίλλου με Θράκης σύμφωνα με τοπικό μέσο, 48 αναβάτρια δικύκλου που επέστρεφε στο σπίτι της, πολύ κοντά στο σημείο του δυστυχήματος, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 20χρονος.

Η σύγκρουση ήταν ιδιαίτερα σφοδρή με την μητέρα τριών παιδιών να βρίσκεται στο οδόστρωμα χτυπημένη στο κεφάλι και περίπου 20 μέτρα μακριά από το σημείο της σύγκρουσης. Ανεπιβεβαίωτη πληροφορία αναφέρει πως δεν φορούσε κράνος και οδηγούσε εκείνη την στιγμή για πολύ μικρή απόσταση προερχόμενη από γειτονικό σπίτι.
Οι διασώστες του ΕΚΑΒ την μετέφεραν στο Νοσοκομείο Βόλου όπου και ανακηρύχθηκε νεκρή.

Έγινε προσπάθεια εντοπισμού του συζύγου ο οποίος εργάζεται στην υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου και εκείνη την ώρα είχε βάρδια. Ενημερώθηκε από την Τροχαία να μεταβεί στο Νοσοκομείο Βόλου και εκεί οι γιατροί του ανακοίνωσαν το τραγικό γεγονός όπου και κατέρρευσε. Ο ίδιος ανέφερε στο taxydromos.gr πως δεν έχει βρει το κουράγιο να ενημερώσει τα παιδιά του και έχει ζητήσει την συνδρομή ψυχολόγων. Η κηδεία της 48χρονης θα γίνει την Τρίτη, κατόπιν αυριανής νεκροψίας.

Ο 20χρονος οδηγός που έχει συλληφθεί, έχει υποστεί και σε αλκοτέστ και αναμένονται τα αποτελέσματα με την Τροχαία Βόλου να έχει αναλάβει την διελεύκανση.

Έπιασαν την Ελεωνόρα Ζουγανέλη με Vespa πάνω από το όριο αλκοόλ

Εξαιρετικά χαμηλά το όριο με τον νέο ΚΟΚ
Έπιασαν την Ελεωνόρα Ζουγανέλη με Vespa πάνω από το όριο αλκοόλ
Από το

motomag

12/12/2025

Εξαιρετικά χαμηλά είναι τα όρια πλέον με τον νέο ΚΟΚ και με τον σχολαστικό έλεγχο που γίνεται τώρα στην αρχή -με την εμπειρία να μας λέει πως μετά από κάθε αλλαγή έτσι κάνουν για λίγο καιρό- περισσότερες ειδήσεις θα έρχονται για επώνυμους που οδηγούν δίκυκλα.

Αυτή τη φορά ήταν η Ελεωνόρα Ζουγανέλη που ξημερώματα σήμερα της έγινε έλεγχος σε μπλόκο της Σταδίου και στην μέτρηση φάνηκε 0,15mg/l ποσότητα αλκοόλ. Στην επανάληψη λίγη ώρα αργότερα το όργανο μέτρησης έδειξε 0,10mg/l που είναι ακριβώς το όριο στα δίκυκλα, ισοδυναμώντας με ένα μικρό ποτήρι μπύρας και για αυτό της αφαιρέθηκε το δίπλωμα οδήγησης για 60 ημέρες, επιβλήθηκε πρόστιμο 350 Ευρώ και ακινητοποίηση της Vespa.

Αυτό σημαίνει πως πρακτικά ο νέος ΚΟΚ καθιστά μηδενική την ανοχή στο αλκοόλ για τις μοτοσυκλέτες.

Ένα μέτρο ιδιαίτερα αυστηρό.