Νέο χρηματοδοτικό με άτοκες δόσεις για τη VESPA GTS

Η VESPA GTS από 129€ το μήνα
1
Μπάμπη Μέντη
Από τον

Μπάμπη Μέντη

18/5/2023

Νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα για τη Vespa GTS ή δώρο πακέτο αξίας 760€ για γνήσια αξεσουάρ. Περισσότερες λεπτομέρειες στο σχετικό δελτίο τύπου που ακολουθεί:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η VESPA GTS ΑΠΟ 129€/ΜΗΝΑ, ΜΕ 30% ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΚΑΙ 30 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ*

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ, ΔΩΡΟ ΠΑΚΕΤΟ ΓΝΗΣΙΩΝ ΑΞΕΣΟΥΑΡ VESPA, ΑΞΙΑΣ ΕΩΣ 760€

 

Με την ευκαιρία του λανσαρίσματος της DreamRide στην Ελλάδα, ένα αποκλειστικό πρόγραμμα χρηματοδότησης προσφέρεται για όλα τα μοντέλα 125 και 300 κυβικών της σειράς Vespa GTS, με ιδιαίτερα ελκυστικούς όρους: 30% προκαταβολή, 0% επιτόκιο και 30 άτοκες δόσεις*.

Η DreamRide αποτελεί προϊόν της συνεργασίας μεταξύ του Piaggio Group και της Santander Consumer Finance σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, με την Ελλάδα να αποτελεί την 7η κατά σειρά χώρα - μετά τις Ιταλία, Ισπανία, Γερμανία, Γαλλία, Αυστρία και Ηνωμένο Βασίλειο - όπου η DreamRide θα προσφέρει ειδικά σχεδιασμένα προϊόντα χρηματοδότησης στους πελάτες Piaggio, Vespa, Moto Guzzi και Aprilia.

2

Εναλλακτικά, οι πελάτες που δεν επωφελούνται από το επιδοτούμενο χρηματοδοτικό πρόγραμμα,  μπορούν να επιλέξουν και να αποκτήσουν δωρεάν μαζί με τη νέα Vespa GTS ένα από τα προτεινόμενα πακέτα αξεσουάρ Vespa, αξίας έως 760€!

4

Η αναβαθμισμένη Vespa GTS, διαθέτει πλούσιο βασικό εξοπλισμό και συνδυάζει το διαχρονικό στυλ Vespa με μια σειρά τεχνικών αναβαθμίσεων που ενισχύουν την ασφάλεια και την άνεση, υπογραμμίζοντας παράλληλα, τη μεγάλη προσοχή που δόθηκε σε κάθε στυλιστική λεπτομέρεια.  Η γκάμα Vespa GTS αποτελείται από τέσσερις εκδόσεις, με την κάθε μια να έχει τη δική της ξεχωριστή προσωπικότητα: η κλασική και γοητευτική Vespa GTS, η σύγχρονη GTS Super, η δυναμική GTS SuperSport και η υπερ-τεχνολογική Vespa GTS SuperTech. Όλες οι εκδόσεις είναι διαθέσιμες με δύο εξαιρετικά αποδοτικούς κινητήρες, τον δημοφιλή και καταξιωμένο μονοκύλινδρο 125 i-get και τον 300 HPE (High Performance Engine), τον τελευταίο καρπό της τεχνολογίας κινητήρων του Ομίλου Piaggio.

6

Ανακαλύψτε περισσότερα στην ιστοσελίδα Vespa

👉 bit.ly/New-Vespa-GTS

 

A picture containing text, screenshot, font, graphics

Description automatically generated

Ενδεικτική προσφορά χρηματοδότησης: Vespa GTS 125, ενδεικτική τιμή λιανικής 5.499€, ποσοστό προκαταβολής 30%, δάνειο ποσού 3.849€ άτοκο*, με διάρκεια 30 μήνες, μηνιαία δόση ποσού 128,31€, έξοδα χρηματοδότησης €100 και ΣΕΠΠΕ 2,0559%. Η πρώτη κατά σειρά δόση μπορεί να παρουσιάζει μικρή απόκλιση. Δεν περιλαμβάνονται ασφαλιστικά προγράμματα. Η χρηματοδότηση χορηγείται από τη Santander Consumer Finance SA, Υποκατάστημα Ελλάδας (Αγησιλάου 6-8, 15123, Μαρούσι Αττικής και αρ. ΓΕΜΗ 157543860001) σύμφωνα με την πιστωτική της πολιτική.

*Το επιτόκιο επιδοτείται από την Piaggio Hellas και τους συνεργαζόμενους με αυτήν εμπόρους.

7

 

Ατύχημα με μοτοσυκλέτα είχε ο Τσέχος Πρόεδρος Petr Pavel

Λάτρης των δυο τροχών, ο Pavel έπεσε την ώρα που οδηγούσε στην πίστα
Petr Pavel
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

24/5/2024

Ο 62χρονος Petr Pavel, ο 4ος Πρόεδρος της Δημοκρατίας της Τσεχίας και φανατικός αναβάτης μοτοσυκλέτας, είχε ένα μικροατύχημα οδηγώντας μοτοσυκλέτα με χαμηλή ταχύτητα σε ασφάλτινη πίστα, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί σε νοσοκομείο της χώρας του, όπου και παρέμεινε για μικρό χρονικό διάστημα, ενώ μέσα στην Παρασκευή οι γιατροί του έδωσαν εξιτήριο.

Πρόσφατα έχουμε δει τον Pavel να δίνει το παρών τόσο σε επίσκεψη στο εργοστάσιο της Moto Guzzi στο Mandello Del Lario, όπου οδήγησε το νέο Stelvio, αλλά και στη διοργάνωση της Harley-Davidson στην Πράγα. Ο Pavel έχει για προσωπική μοτοσυκλέτα μια BMW R 1250 GS, ενώ ακόμα δεν υπάρχουν πληροφορίες για το τι ακριβώς έκανε στην πίστα και το πώς και πού χτύπησε.

Ο Pavel δεν παρέμεινε για πολύ στο νοσοκομείο, ενώ το γραφείο τύπου του Τσέχου Προέδρου ανακοίνωσε πως ο πρώην αρχηγός του στρατού της Τσεχίας θα επιστρέψει άμεσα στα καθήκοντά του.

Ετικέτες