Νέο χρηματοδοτικό με άτοκες δόσεις για τη VESPA GTS

Η VESPA GTS από 129€ το μήνα
1
Μπάμπη Μέντη
Από τον

Μπάμπη Μέντη

18/5/2023

Νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα για τη Vespa GTS ή δώρο πακέτο αξίας 760€ για γνήσια αξεσουάρ. Περισσότερες λεπτομέρειες στο σχετικό δελτίο τύπου που ακολουθεί:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η VESPA GTS ΑΠΟ 129€/ΜΗΝΑ, ΜΕ 30% ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΚΑΙ 30 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ*

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ, ΔΩΡΟ ΠΑΚΕΤΟ ΓΝΗΣΙΩΝ ΑΞΕΣΟΥΑΡ VESPA, ΑΞΙΑΣ ΕΩΣ 760€

 

Με την ευκαιρία του λανσαρίσματος της DreamRide στην Ελλάδα, ένα αποκλειστικό πρόγραμμα χρηματοδότησης προσφέρεται για όλα τα μοντέλα 125 και 300 κυβικών της σειράς Vespa GTS, με ιδιαίτερα ελκυστικούς όρους: 30% προκαταβολή, 0% επιτόκιο και 30 άτοκες δόσεις*.

Η DreamRide αποτελεί προϊόν της συνεργασίας μεταξύ του Piaggio Group και της Santander Consumer Finance σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, με την Ελλάδα να αποτελεί την 7η κατά σειρά χώρα - μετά τις Ιταλία, Ισπανία, Γερμανία, Γαλλία, Αυστρία και Ηνωμένο Βασίλειο - όπου η DreamRide θα προσφέρει ειδικά σχεδιασμένα προϊόντα χρηματοδότησης στους πελάτες Piaggio, Vespa, Moto Guzzi και Aprilia.

2

Εναλλακτικά, οι πελάτες που δεν επωφελούνται από το επιδοτούμενο χρηματοδοτικό πρόγραμμα,  μπορούν να επιλέξουν και να αποκτήσουν δωρεάν μαζί με τη νέα Vespa GTS ένα από τα προτεινόμενα πακέτα αξεσουάρ Vespa, αξίας έως 760€!

4

Η αναβαθμισμένη Vespa GTS, διαθέτει πλούσιο βασικό εξοπλισμό και συνδυάζει το διαχρονικό στυλ Vespa με μια σειρά τεχνικών αναβαθμίσεων που ενισχύουν την ασφάλεια και την άνεση, υπογραμμίζοντας παράλληλα, τη μεγάλη προσοχή που δόθηκε σε κάθε στυλιστική λεπτομέρεια.  Η γκάμα Vespa GTS αποτελείται από τέσσερις εκδόσεις, με την κάθε μια να έχει τη δική της ξεχωριστή προσωπικότητα: η κλασική και γοητευτική Vespa GTS, η σύγχρονη GTS Super, η δυναμική GTS SuperSport και η υπερ-τεχνολογική Vespa GTS SuperTech. Όλες οι εκδόσεις είναι διαθέσιμες με δύο εξαιρετικά αποδοτικούς κινητήρες, τον δημοφιλή και καταξιωμένο μονοκύλινδρο 125 i-get και τον 300 HPE (High Performance Engine), τον τελευταίο καρπό της τεχνολογίας κινητήρων του Ομίλου Piaggio.

6

Ανακαλύψτε περισσότερα στην ιστοσελίδα Vespa

👉 bit.ly/New-Vespa-GTS

 

A picture containing text, screenshot, font, graphics

Description automatically generated

Ενδεικτική προσφορά χρηματοδότησης: Vespa GTS 125, ενδεικτική τιμή λιανικής 5.499€, ποσοστό προκαταβολής 30%, δάνειο ποσού 3.849€ άτοκο*, με διάρκεια 30 μήνες, μηνιαία δόση ποσού 128,31€, έξοδα χρηματοδότησης €100 και ΣΕΠΠΕ 2,0559%. Η πρώτη κατά σειρά δόση μπορεί να παρουσιάζει μικρή απόκλιση. Δεν περιλαμβάνονται ασφαλιστικά προγράμματα. Η χρηματοδότηση χορηγείται από τη Santander Consumer Finance SA, Υποκατάστημα Ελλάδας (Αγησιλάου 6-8, 15123, Μαρούσι Αττικής και αρ. ΓΕΜΗ 157543860001) σύμφωνα με την πιστωτική της πολιτική.

*Το επιτόκιο επιδοτείται από την Piaggio Hellas και τους συνεργαζόμενους με αυτήν εμπόρους.

7

 

Πάνω από 5.500 Harley Davidson στην Ηγουμενίτσα για την Πανευρωπαϊκή Συγκέντρωση 2023!

Αγγίζει το 100% η πληρότητα στα καταλύματα της περιοχής
Πάνω από 5.500 Harley Davidson στην Ηγουμενίτσα για την Πανευρωπαϊκή Συγκέντρωση 2023!
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

28/5/2023

Γεμάτο το κάμπινγκ στην παραλία Δρέπανος στην Ηγουμενίτσα όπως και τα ξενοδοχεία στην ευρύτερη περιοχή όλες αυτές τις ημέρες καθώς κορυφώθηκε εχθές η άφιξη των μοτοσυκλετών Harley Davidson για την Πανευρωπαϊκή τους Συγκέντρωση.

Είναι η τρίτη φορά που επιλέγεται η Ελλάδα για την συνάντηση των Harley Davidson και η δεύτερη για την Ηγουμενίτσα. Η πρώτη ήταν  το 2001 πάλι στο Δρέπανο, ακολούθησε η Πάτρα το 2010 και φέτος συγκεντρώνονται ξανά στο αγαπημένο τους μέρος, πάντα με την συνδρομή της ελληνικής λέσχης που επί πολλούς μήνες προετοιμάζει όλες τις λεπτομέρειες.

Πάνω από 5.500 Harley Davidson στην Ηγουμενίτσα για την Πανευρωπαϊκή Συγκέντρωση 2023!

Στο ενδιάμεσο έχει γίνει και άλλη συγκέντρωση με H-D αλλά από συγκεκριμένο club, επίσης στην Ηγουμενίτσα με τεράστια συμμετοχή, ωστόσο εδώ μιλάμε για ανοικτή και κεντρική διοργάνωση πολλών διαφορετικών λεσχών και μεμονωμένων ιδιοκτητών από ολόκληρο τον κόσμο.

Μέχρι στιγμής έχουν κυλίσει ομαλά οι αφίξεις και η παραμονή αυτού του τεράστιου πλήθους από H-D με τους κατοίκους να είναι ενήμεροι εδώ και καιρό.

Μέσα στο χώρο του κάμπινγκ υπάρχει και χώρος που λειτουργεί σαν μουσείο με σπάνιες μοτοσυκλέτες, έκθεση με custom και φυσικά κάθε χώρος πάρκινγκ είναι ταυτόχρονα και μία μίνι έκθεση H-D.