Γράφτηκε από: 
τον Θάνο Αμβρ. Φελούκα

Νέος Communication Manager στην Γκοργκόλης Α.Ε.

Νέος εκεί, παλιός όμως για όλους εμάς

Η εταιρεία Γκοργκόλης Α.Ε. ανακοινώνει με Δελτίο Τύπου το νέο στέλεχος στο ρόλο του Communication Manager και θα μπορούσε να είναι κοινή ανακοίνωση και με εμάς, καθώς ταυτόχρονα ενημερώνουμε με την σειρά μας το αναγνωστικό κοινό για την αποχώρηση του αρχισυντάκτη μας, Λάζαρου Μαυράκη.

Ο Λάζαρος υπήρξε επί 26 χρόνια μέρος της ομάδας του ΜΟΤΟ, συνεργάτης και φίλος σε μία απρόσκοπτη και εποικοδομητική συνεργασία. Πλέον από τη νέα του θέση θα συνεχίσει να έχει και πάλι επικοινωνία με το περιοδικό μας και θέλουμε να ελπίζουμε πως θα εξελιχθεί το ίδιο απρόσκοπτα και εποικοδομητικά παρόλο που θα βρισκόμαστε σε διαφορετικές πλέον όχθες, όπως απαιτεί ο θεσμικός μας ρόλος μας και όπως είναι η πάγια θέση του ΜΟΤΟ.

Ευχόμαστε στον Λάζαρο κάθε επιτυχία και μακρά σταδιοδρομία, ακολουθεί το Δελτίο Τύπου της Γκοργκόλης Α.Ε.:

 

Ο Λάζαρος Μαυράκης Communication Manager στην ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε.

Η εταιρεία μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας μας από σήμερα, Δευτέρα 16 Μαΐου, με τον κ. Λάζαρο Μαυράκη, ο οποίος αναλαμβάνει τον ρόλο του Communication Manager στην Γκοργκόλης Α.Ε.

Ο Λάζαρος Μαυράκης προέρχεται από μία μακρά και επιτυχημένη πορεία ως Αρχισυντάκτης του περιοδικού ΜΟΤΟ τα τελευταία 26 χρόνια, με εμπειρία και γνώσεις για το περιβάλλον της αγοράς της Μοτοσυκλέτας, αλλά και για τον

Ειδικό Τύπο σε παγκόσμιο επίπεδο, με σπουδές πάνω στον τομέα του marketing.

Καλωσορίζουμε, λοιπόν, τον Λάζαρο Μαυράκη στο δυναμικό της Γκοργκόλης Α.Ε., ο οποίος θα είναι πλέον στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε επικοινωνία με την εταιρεία μας.