Νίκη Triumph Street Triple RS στην Daytona με ρεκόρ γύρου

Βασίλισσα από την πρώτη στιγμή
Μπάμπη Μέντη
Από τον

Μπάμπη Μέντη

14/3/2022

Με μια εντυπωσιακή νίκη ξεκίνησε την αγωνιστική της καριέρα στις ΗΠΑ η Triumph Street Triple RS, κερδίζοντας στον διάσημο αγώνα Daytona 200, σημειώνοντας ταυτόχρονα και ρεκόρ ταχύτερου γύρου. Όλες οι λεπτομέρειες στο Δελτίο Τύπου της αγωνιστικής ομάδας ΤΟBC της Triumph που ακολουθεί:

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ                                                                                                 

 

Η TOBC TRIUMPH ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΟ 80ο DAYTONA 200

 

 

-              Η Triumph Street Triple RS κερδίζει το Daytona 200 στην πρώτη προσπάθεια

-              Ο Brandon Paasch υπερασπίζεται τον τίτλο κερδίζοντας το 2ο κατά σειρά Daytona 200

-              Η Triumph Street Triple RS θέτει το ρεκόρ ταχύτερου γύρου

-              Ο Danny Eslick έχει τις περισσότερες προσπεράσεις στον αγώνα

 

 

Η αγωνιστική ομάδα TOBC – Triumph, υποστηριζόμενη από τη FreedomRoad Financing, δίνει τη δύναμη στον Brandon Paasch να κρδίσει το 80ο Daytona 200.

 

Ερχόμενη από την πρώτη της σεζόν στο Βρετανικό Πρωτάθλημα Supersport 2021, η Triumph Street Triple RS κερδίζει το αμερικανικό ντεμπούτο της στο World Center of Racing. Τη νικήτρια μοτοσυκλέτα οδήγησε ο υπερασπιστής πρωταθλητής Brandon Paasch, ο οποίος χρησιμοποίησε την εμπειρία του που απέκτησε τη σεζόν του 2021 με τη Triumph Street Triple RS και την προηγούμενη επιτυχία του στο 200 για να αξιοποιήσει στο έπακρο τη δύναμη του τρικύλινδρου 765 στην πίστα της Daytona.

 

Ο Paasch ξεκίνησε στην 4η θέση και έμεινε μαζί με το πρωτοπόρο γκρουπ για όλη τη διάρκεια του αγώνα. Ο τρικύλινδρος κινητήρας Triumph 765 δεν ίδρωσε αντέχοντας τον αγώνα των 57 γύρων, 200 μιλίων και κρατώντας τον Paasch στο σημείο που χρειαζόταν. Βγαίνοντας από το τελικό pit-stop, ο Paasch βρέθηκε στην τέταρτη θέση και περίπου δύο δευτερόλεπτα πίσω από το πρωτοπόρο γκρουπ. Για να καλύψει τη διαφορά με τους τρεις μπροστινούς, τοποθετώντας τον εαυτό του στη θέση για τη νίκη, ο Paasch σημείωσε τον ταχύτερο γύρο του αγώνα στο 1:49:959. Στην τελευταία στροφή του τελευταίου γύρου, ο Paasch που περίμενε υπομονετικά την ευκαιρία του, έστριψε το γκάζι και εμπιστεύτηκε τον τρικύλινδρο κινητήρα της Triumph για να τον ωθήσει στη νίκη με διαφορά 0,007 του δευτερολέπτου.

 

Στη μέση του αγώνα, ως αποτέλεσμα της μάχης με τους δυνατούς ανέμους και του ξοδεύματος ενός μεγάλου μέρους του αγώνα χωρίς το όφελος ενός ντραφτ, ο Eslick έχασε έδαφος και το προβάδισμά του στον αγώνα καθώς έφτασε στα pit με αναθυμιάσεις. Βγαίνοντας από το pit, ο Eslick κατάφερε να κερδίσει ξανά σημαντικό έδαφος, τελειώνοντας τον αγώνα στην 6η θέση.

 

 


 

ΕΛ.ΑΣ. – 35.504 παραβάσεις Κ.Ο.Κ. σε όλη την επικράτεια, η μη χρήση κράνους σταθερά στην τριάδα των παραβάσεων

393 αστυνομικές επιχειρήσεις καταγράφηκαν σε όλη την Ελλάδα σε 7 ημέρες
motomag ΕΛ.ΑΣ. – 35.504 παραβάσεις Κ.Ο.Κ. σε όλη την επικράτεια από 22 έως 28 Απριλίου, η μη χρήση κράνους σταθερά στην τριάδα των παραβάσεων
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

2/5/2024

Η Ελληνική Αστυνομία προχώρησε σε στοχευμένους ελέγχους σε όλη την επικράτεια από τις 22 έως τις 28 Απριλίου για την αντιμετώπιση παραβατικών και επικίνδυνων - αντικοινωνικών οδηγικών συμπεριφορών βεβαιώνοντας 35.504 παραβάσεις Κ.Ο.Κ.

Πιο συγκεκριμένα οι υπηρεσίες της Τροχαίας πραγματοποίησαν 135.009 τροχονομικούς ελέγχους οχημάτων για τις οποίες επιβλήθηκαν τα ανάλογα διοικητικά πρόστιμα.

Ενδεικτικά, οι παραβάσεις που βεβαιώθηκαν, μεταξύ άλλων, αφορούν:

11.412 για παράνομες σταθμεύσεις

7.621 για υπερβολική ταχύτητα

2.200 για μη χρήση κράνους

2.076 για στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης

1.572 για μη χρήση ζώνης ασφαλείας

1.116 για ΚΤΕΟ

846 για μέθη

522 για χρήση κινητού τηλεφώνου κατά την οδήγηση

Οι στοχευμένες δράσεις θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και το επόμενο διάστημα.