Ο Άρης Λουμάκης των REC είναι πρώτος ambassador της SΗΟΕΙ στην Ελλάδα!

Γιατί η "μοτοσυκλέτα" δεν είναι απλά ένα μεταφορικό μέσο. Είναι τρόπος ζωής
Μπάμπη Μέντη
Από τον

Μπάμπη Μέντη

1/6/2022

Τον δημοφιλή παραγωγό και ιδρυτή και front man του Νο1 Urban Pop συγκροτήματος της χώρας των REC, Άρη Λουμάκη, επέλεξε η “Tzortzopoulos Fashion Accessories” επίσημη ελληνική αντιπροσωπεία της SHOEI, ως πρόσωπο της στην Ελλάδα!

Η επιλογή του προσώπου που θα εκπροσωπήσει το σήμα της SHOEI στην χώρα μας, έγινε μετά από μια μακρά και αυστηρή διαδικασία προκειμένου να καταλήξει, σε εκείνον που μέσα από την καθημερινότητα του, την εργασία και το όραμα του, θα φέρει και όραμα της ιστορικής εταιρίας.

Το όνομα SHOEI είναι από καιρό συνώνυμο του «Premium» στην αγορά κράνους μοτοσικλετών – ένα διαπιστευτήριο που εκατοντάδες πιστοί άνδρες και γυναίκες εμπιστεύονται για την ασφάλεια τους.

Ο Άρης Λουμάκης δήλωσε για την νέα του συνεργασία:


«Από την πρώτη ημέρα που καβάλησα την πρώτη μου μοτοσυκλέτα, μέχρι και σήμερα που οδηγώ με περηφάνεια Ducati -ως Έλληνας ambassador- η ασφάλεια ήταν κάτι απόλυτα συνδεδεμένο με την αγάπη μου για την μοτοσυκλέτα. Είχα πάντοτε το «μικρόβιο» του να παρακολουθώ την τεχνολογία πίσω από την εξέλιξη των κρανών, αλλά και των αξεσουάρ του αναβάτη. Η πρόταση μου που έγινε από τον κ.Τζωρτζόπουλο και από την SHOEI, ήταν κάτι παραπάνω από τιμητική, καθώς όλοι γνωρίζουμε πως πρόκειται για τον κορυφαίο και πάντοτε τεχνολογικά καινοτόμο κατασκευαστή κρανών στον κόσμο.
Με ιδιαίτερη περηφάνια θα φοράω το κράνος μου και εύχομαι μέσα από αυτή την νέα μας συνεργασία, να καταφέρουμε να εμπνεύσουμε και άλλους αναβάτες και να τους οδηγήσουμε την κορυφαία επιλογή κράνους, που δεν είναι άλλη από την Ιαπωνική SHOEI».

Οι REC σήμερα βρίσκονται στο studio και ετοιμάζουν τη νέα καλοκαιρινή τους επιτυχία με τίτλο "HAVANA" που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αρχές Ιουνίου και μέσα από το μουσικό τους βίντεο θα δούμε και την πρώτη κοινή εμφάνιση του Άρη με το κράνος της SHOEI.

 

 

Harley-Davidson – Ακόμη πιο στενή συνεργασία με την Dr. Jekill & Mr. Hyde στον τομέα των εξατμίσεων [VIDEO]

Πλέον σε όλα τα μοντέλα και όχι μόνο στο Nightster
motomag Harley-Davidson – Ακόμη πιο στενή συνεργασία με την Dr. Jekill & Mr. Hyde στον τομέα των εξατμίσεων [VIDEO]
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

18/4/2024

Η εταιρεία Dr. Jekill & Mr. Hyde με έδρα την Ολλανδία ειδικεύεται στις aftermarket εξατμίσεις με ηλεκτρονικά ελεγχόμενη βαλβίδα που ελέγχει τη στάθμη ήχου που βγαίνει από το τελικό. Έτσι ο αναβάτης με το πάτημα ενός κουμπιού μπορεί να μειώσει ή να αυξήσει τον θόρυβο και την απόδοση της μοτοσυκλέτας του ανάλογα με το περιβάλλον στο οποίο οδηγεί.

Η Harley-Davidson η οποία ήδη έχει δεσμούς με την Dr. Jekill & Mr. Hyde έκανε γνωστό πως θα συνεργαστεί ακόμη πιο στενά με την εταιρεία από την Ολλανδία ώστε να προσφέρει στους πελάτες της τις καινοτόμες τεχνολογίες όσον αφορά στον τομέα των εξατμίσεων.

Harley-Davidson – Ακόμη πιο στενή συνεργασία με την Dr. Jekill & Mr. Hyde στον τομέα των εξατμίσεων [VIDEO]

Από εδώ και στο εξής όλοι οι εξουσιοδοτημένοι αντιπρόσωποι της Harley-Davidson σε όλη την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική θα δύναται να πωλούν τα προϊόντα εξάτμισης Dr. Jekill & Mr. Hyde ως επίσημο προϊόν aftermarket σε όλα τα μοντέλα της εταιρείας από το Milwaukee.

Ετικέτες