Γράφτηκε από: 
το motomag

Ο εορτασμός των 120 χρόνων της Harley-Davidson στην Ευρώπη

Τετραήμερο φεστιβάλ αμερικάνικης μοτό-κουλτούρας στη Βουδαπέστη το 2023
Η Harley-Davidson ανακοίνωσε τις ημέρες και την τοποθεσία, που θα λάβει χώρα ο ευρωπαϊκός εορτασμός της εταιρείας για τα 120 χρόνια από την ίδρυση της.
 
Ακολουθεί μεταφρασμένο το δελτίο τύπου:
 
“Η Harley-Davidson θα γιορτάσει το 120ο έτος της με φινέτσα στην ευρωπαϊκή «Εκδήλωση για την 120η επέτειο της Harley-Davidson», έναν τετραήμερο εορτασμό ψυχαγωγίας, μουσικής, φαγητού και μοτό-κουλτούρας. 
 
Αυτή η ειδική εκδήλωση θα λάβει χώρα στο κέντρο της Βουδαπέστης, στην Ουγγαρία, από τις 22–25 Ιουνίου 2023, και καλωσορίζει αναβάτες, λάτρεις και θαυμαστές να συναντηθούν στην Ευρώπη για μία μεγάλη γιορτή.
 
Η ευρωπαϊκή εκδήλωση αποτελεί έναν από τους πολλούς τρόπους με τους οποίους η εταιρεία θα γιορτάσει την επέτειο των 120 χρόνων της ανά τον κόσμο, το 2023. Αυτοί περιλαμβάνουν το φεστιβάλ ‘Homecoming’ στο Μιλγουόκι που θα λάβει χώρα μεταξύ 13-16 Ιουλίου 2023, το οποίο ανακοινώθηκε τον προηγούμενο μήνα. 
 
Περισσότερες πληροφορίες θα αποκαλυφθούν και την διάρκεια των επόμενων μηνών για την 120η ευρωπαϊκή εορτή της Harley-Davidson και το ‘Homecoming’ της Harley-Davidson.
 
Η Harley-Davidson πρόσφατα παρουσίασε την ιστοσελίδα «The Road to Harley-Davidson Homecoming Challenge» οπού αναβάτες και μη, ομοίως, στις αγορές που δραστηριοποιείται επίσημα η εταιρεία (σσ. δυστυχώς σε αυτές δεν περιλαμβάνεται η Ελλάδα), μπορούν να δοκιμάσουν την τύχη τους στη συγκέντρωση εικονικών σημάτων, να κερδίσουν καθημερινά και μηνιαία έπαθλα και να συμμετάσχουν σε μία λοταρία με πιθανότητα να κερδίσουν το μεγάλο βραβείο, που είναι ένα ταξίδι στο Μιλγουόκι ώστε να συμμετάσχουν στον εορτασμό ‘Homecoming’. 
 
Για τους επίσημους κανονισμούς της λοταρίας, και λεπτομέρειες για το πρόγραμμα και τα έπαθλα, και για περισσότερες πληροφορίες για το «The Road to Harley-Davidson Homecoming Challenge» κατεβάστε το Harley – Davidson App, η επισκεφθείτε την ιστοσελίδα H-D.com/ride.