Ο ναός του διχρονάκια

Σε αυτό το μαγαζί κάποιοι θα έρθουν σε οργασμό
Μπάμπη Μέντη
Από τον

Μπάμπη Μέντη

1/2/2019

Οι φωτογραφίες αυτές που τραβήχτηκαν μέσα από το κατάστημα πώλησης και service μεταχειρισμένων μοτοσυκλετών MotoUp στην Ιαπωνία, ίσως να μην λένε τίποτα στις νέες γενιές. Όμως για όσους μεγάλωσαν την εποχή που ερχόντουσαν καραβιές με μεταχειρισμένα από τη χώρα του ανατέλλοντος ηλίου, προκαλούν ρίγη συγκίνησης και φέρνουν πίσω μνήμες από την ηλικία που τις αποφάσεις έπαιρνε το κάτω κεφάλι και όχι το πάνω.

Εκείνες τις εποχές, σε κάθε μαγαζί που έμπαινες έβλεπες ακριβώς αυτή την εικόνα… παρατεταγμένα στη σειρά τα NSR 250, τα RGV 250, τα CBR400RR, τα ZXR 400R και φυσικά ατελείωτα Bros 400/650. Τώρα πια, όλα αυτά τα απίστευτα μοτοσυκλετάκια με την διαστημική τεχνολογία άφησαν την τελευταία τους πνοή σε κάποιο επαρχιακό χωράφι, αφού πρώτα είχαν γυρίζει τρεις φορές το κοντέρ τους μέσα στην κίνηση της Αθήνας, είχαν αλλάξει επτά φορές ιδιοκτήτη (όλοι τους φυσικά άφραγκοι πιτσιρικάδες) και είχαν χάσει το φαίρινγκ τους μετά από δεκάδες τούμπες.

ΥΓ. Όσοι πρόσεξαν την NR 750 στο βάθρο, μάλλον έχει έρθει στο μυαλό τους το κατάστημα Moto Japan στην Καλλιθέα, ε;   

 

Harley-Davidson Athens: Χριστουγεννιάτικο Party με μεγάλη επιτυχία

H-D δραστηριοποίηση ξανά όπως παλιά!
Harley-Davidson Athens: Χριστουγεννιάτικο Party με μεγάλη επιτυχία
Από το

motomag

22/12/2025

Η Harley-Davidson Athens συνεχίζει την έντονη δραστηριότητά της και στο προκαθορισμένο της ραντεβού με τον κόσμο μετά τα εγκαίνια του νέου καταστήματος που γιόρτασε πριν λίγο καιρό, έδωσε ένα Χριστουγεννιάτικο Party με μεγάλη επιτυχία για τους ιδιοκτήτες αλλά και τους φίλους της μάρκας, μιας και η H-D ανήκει σε αυτό το ειδικό club των ελάχιστων που υπάρχουν, όπου η αποδοχή της μάρκας ξεπερνά τους ιδιοκτήτες, σε σημείο να φορά κανείς το λογότυπό της.

Για αυτό άλλωστε και η σειρά ρουχισμό και εξοπλισμού αναβάτη είναι για την H-D μία εξίσου επικερδής εμπορική δραστηριότητα, σε βαθμό μεγαλύτερο από αυτό που συμβαίνει με άλλες μάρκες.

Στο Χριστουγεννιάτικο Party που έγινε στο νέο τα κατάστημα στο Κορωπί τη μουσική είχε αναλάβει το συγκρότημα Michael Dotson Power Blues Band (Michael Dotson κιθάρα-φωνή, Φώτης Δασκαλάκης μπάσο, Νίκος Τσάβαλος τύμπανα), ενώ στα deck ήταν ο Άγγελος Νικολάου.

Το Party υποστήριξε η γνωστή από την υποστήριξή της στους αγώνες, μπύρα Estrella Galicia 0,0 με το όνομά της να υποδηλώνει την πλήρη απουσία αλκοόλ.

Να σημειωθεί ότι αυτό που κάνει το V-TWIN Café, το Café-Bar δηλαδή που λειτουργεί εντός του καταστήματος της H-D, ξεχωρίζει και αποτελεί παράδειγμα: Στο café η κατανάλωση μη αλκοολούχων ποτών δεν είναι θέμα επιλογής, αλλά συνολικά δεν πωλείται τίποτα με αλκοόλ, όπως αρμόζει σε ένα μαγαζί μοτοσυκλέτας όπου θα πάει κανείς – και θα φύγει- οδηγώντας!

To Harley-Davidson Athens δεν επαφίεται απλώς στην παρουσία του, για να συστήσει εκ νέου την H-D στο ελληνικό κοινό, αλλά πραγματοποιεί εκδηλώσεις και δράσεις που είχαν λείψει από την μάρκα. Κι αυτό είναι κάτι που θα δούμε, όπως έχουν πει, να συνεχίζεται εντονότερα και στο νέο έτος.

Φωτογραφικό υλικό από το Harley-Davidson Athens:

 

Ετικέτες