Ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη συμμετέχει στην εκστρατεία ενημέρωσης για τη δωρεά οργάνων

ΤΩΡΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ ΖΩΗΣ
1
Μπάμπη Μέντη
Από τον

Μπάμπη Μέντη

18/5/2023

Ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη στο πλαίσιο των δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και με τη δέσμευση να είναι ωφέλιμος και να προσφέρει στο σύνολο της κοινωνίας, συμμετέχει ενεργά στη μεγάλη εκστρατεία ενημέρωσης για τη δωρεά οργάνων και τις μεταμοσχεύσεις.

Διότι μέσα από τη γνώση και την ενημέρωση υπάρχει δεύτερη ευκαιρία στη ζωή.

 

Το Organmeetings είναι ένα καινοτόμο πρόγραμμα που δημιουργήθηκε στο πλαίσιο της Εθνικής Πρωτοβουλίας που έχει αναλάβει και υλοποιεί το Ίδρυμα Ωνάση για τη δωρεά οργάνων και τις μεταμοσχεύσεις, με την επιστημονική καθοδήγηση του Ελληνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων (Ε.Ο.Μ.) και τη συνεργασία του Ωνάσειου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου (Ω.Κ.Κ.).

 

Στόχος του προγράμματος είναι να προσφέρει ολοκληρωμένη πληροφόρηση καταρρίπτοντας παράλληλα μύθους και στερεότυπα που εξακολουθούν να κυριαρχούν στην κοινή γνώμη.

Τα νούμερα είναι επώδυνα. Κάθε μία ώρα 6 νέοι ασθενείς προστίθενται στις εθνικές λίστες υποψήφιων ληπτών οργάνων στην Ευρώπη, ενώ περισσότεροι από 6.500 ασθενείς χάνουν τη ζωή τους κάθε χρόνο περιμένοντας το πολυπόθητο μόσχευμα. Στην Ελλάδα, ο μέσος χρόνος αναμονής για μεταμόσχευση νεφρού ξεπερνάει τα 8 χρόνια.

 

Οι εργαζόμενοι του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη θα παρακολουθήσουν το 2ο διαδικτυακό σεμινάριο των Organmeetings που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 24 Μαΐου 2023.

 

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου θα δοθούν απαντήσεις σε ερωτήματα όπως:

  • Ποιος θα μπορούσε να χρειαστεί μεταμόσχευση συμπαγούς οργάνου;
  • Μπορεί οποιοσδήποτε να εγγραφεί ως δωρητής οργάνων;

 

Η συμμετοχή του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη θα πιστοποιηθεί και θα επιβραβευθεί από τον Ελληνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στην Κεντρική Σκηνή της Στέγης Ωνάση τον Ιανουάριο του 2024.

 

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα Organmeetings και τη δωρεά και μεταμόσχευση οργάνων: https://www.onassis.org/el/health/organmeetings

Yamaha XMAX 125 & ΧΜΑΧ 300 - Δώρο 200 ευρώ σε κιτ γνήσιων αξεσουάρ

Η προσφορά ισχύει για όλες τις εκδόσεις των ΧΜΑΧ 125 & ΧΜΑΧ 300
motomag Yamaha XMAX 125 & ΧΜΑΧ 300 – Δώρο 200 ευρώ σε κιτ γνήσιων αξεσουάρ
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

24/4/2024

Η Yamaha προχωρά σε μία προσφορά για τα scooter XMAX 125 και XMAX 300 η οποία περιλαμβάνει έκπτωση 200 ευρώ στο κιτ γνήσιων αξεσουάρ.

Πιο συγκεκριμένα το κιτ γνήσιων αξεσουάρ περιλαμβάνει σχάρα στήριξης, βάση τοποθέτησης κεντρικής βαλίτσας, κλειδαριά, κεντρική βαλίτσα χωρητικότητας 45 λίτρων καθώς και σετ μαύρα διακοσμητικά βαλίτσας.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ.

Ετικέτες