OFFROAD DAYS 2022 Κατερίνη: Μοτοσυκλέτες για όλους

Με 55 συμμετοχές
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

25/11/2022

H K-MOTORS SOUTH EAST EUROPE σε συνεργασία με την DELTA MOTORCYCLES και το κατάστημα ΜΑΚΙΝΑ στη Θεσσαλονίκη, διοργάνωσαν με επιτυχία τα τρίτα OFFROAD DAYS του 2022.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου της K-MOTORS S.E.E.:

"Στο ΠΛΑΤΑΝΙ MX PARK συγκεντρώθηκαν 55 αναβάτες υπό ιδανικές συνθήκες. Όλοι είχαν στην διάθεσή τους 10 ολοκαίνουργιες μοτοσυκλέτες, enduro και MX, μοντέλα 2023. Την ευκαιρία να οδηγήσουν τα νέα off road μοντέλα εκμεταλλεύθηκαν και αρκετοί αναβάτες του Πανελλήνιου MX, μεταξύ αυτών και ο κάτοχος του τίτλου στην MX2 με HUSQVARNA, Ανέστης Ράδος. Ο Πρωταθλητής του 2022 στην κατηγορία MX2 μετά την οδήγηση μοντέλων μας είπε τα εξής: «Είχα την ευκαιρία να βρεθώ στα OFF ROAD DAYS 2022 της ΚΤΜ S.E.E και να οδηγήσω μερικές από τις πλήρως ανανεωμένες μοτοσυκλέτες του 2023.

KTM 450 SXF 2023: Νέο πλαίσιο, νέος κινητήρας, νέα γεωμετρία, νέο 5ταχυτο κιβώτιο η απόλυτη αγωνιστική μοτοσυκλέτα.. Ομαλή δύναμη επιλογή 2 χαρτογραφήσεων με διαφορετική απόκριση γκαζιού για ιδανικές συνθήκες, τέλειες αλλαγές ταχυτήτων με την υποβοήθηση του Shifter πολύ φιλική προς τον αναβάτη και απολαυστική για κάθε επίπεδο

HUSQVARNA FC 250 2023: Ανανεωμένη σε σημεία που την κάνουν πιο φιλική. Η νέα σέλα και η αναθεωρημένη εργονομία δίνουν τέλεια αίσθηση στον αναβάτη και του επιτρέπουν να τοποθετεί το σώμα του πιο κοντά στο τιμόνι, διευκολύνοντάς τον να επιτυγχάνει ομαλότερο και πιο «σίγουρο» στρίψιμο

KTM 300 SX 2023: Μια νέα μοτοσυκλέτα που είναι φτιαγμένη να πρωταγωνιστήσει. Οι δύο χαρτογραφήσεις του κινητήρα δίνουν στον αναβάτη την ευκαιρία να εκμεταλλευθεί πλήρως τις δυνατότητές της. Το σύστημα τροφοδοσίας σε συνδυασμό με το πλαίσιο, τη νέα γεωμετρία και την αναθεωρημένη θέση οδήγησης, κάνουν την μοτοσυκλέτα πιο εύκολα διαχειρίσιμη και απολαυστικότερη».

Οι «Enduράδες» της παρέας είχαν την ευκαιρία να οδηγήσουν τα μοντέλα του 2023, σε μια μαγευτική, σηματοδοτημένη διαδρομή μέσα στο πλατανόδασος.

Τα OFFROAD DAYS συνεχίζονται στο Ηράκλειο Κρήτης 26 και 27 Νοεμβρίου. Η K-MOTORS SOUTH EAST EUROPE και το εξειδικευμένο προσωπικό της σάς περιμένουν για να σας δώσουν την ευκαιρία να οδηγήσετε τα μοντέλα του μέλλοντος και να σας λύσουν κάθε απορία σχετικά με τις μοτοσυκλέτες των KTM, HUSQVARNA και GASGAS.

Στόλος μοτοσυκλετών OFFROADDAYS 2022

KTM

 • ΚΤΜ 125 SX
 • KTM 300 SX
 • KTM 450 SX-F
 • KTM 250 EXC-F
 • KTM 300 EXC TPI SIX DAYS

HUSQVARNA

 • HUSQVARNA FC250
 • HUSQVARNA TE150i
 • HUSQVARNA TE250i

GASGAS

 • GASGAS MC450F
 • GASGAS EC350F

Πρόγραμμα

 • 22-23 Οκτωβρίου ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΖΗΡΕΙΑΣ – Περισσότερες πληροφορίες στο 210-5540640
 • 12-13 Νοεμβρίου ΚΑΒΑΛΑ - Περισσότερες πληροφορίες στο 2510-836375
 • 19-20 Νοεμβρίου ΚΑΤΕΡΙΝΗ - Περισσότερες πληροφορίες στα 2311-824700 & 2310-553035
 • 26-27 Νοεμβρίου ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ - Περισσότερες πληροφορίες στο 2810-330870
 • 3-4 Δεκεμβρίου ΡΟΔΟΣ - Περισσότερες πληροφορίες στο 22410-92100
 • 10-11 Δεκεμβρίου ΙΩΑΝΝΙΝΑ – Περισσότερες πληροφορίες στο 26510-72555

Απαραίτητα: Χωμάτινος εξοπλισμός ασφαλείας (κράνος, μπουφάν, γάντια, μακρύ παντελόνι, μπότες, προστατευτικά για γόνατα και αγκώνες και προστατευτικό θώρακα). Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας - Δηλώστε συμμετοχή σήμερα."

Συνεργασία της DK Racing με την Suzuki για αποκλειστική πώληση των MX μοτοσυκλετών της στην Αττική

Η DK Racing αναλαμβάνει την αποκλειστική διάθεση των MX μοτοσυκλετών της Suzuki στην Αττική καθώς την ευθύνη του αγωνιστικού τμήματος
motomag Συνεργασία της DK Racing με την Suzuki για αποκλειστική πώληση των MX μοτοσυκλετών της στην Αττική
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

7/12/2023

Η Suzuki Motorcycles ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με την DK Racing του Δημήτρη Κεραμιδά, αναλαμβάνοντας την αποκλειστική διάθεση των MX μοτοσυκλετών της Suzuki για την περιοχή της Αττικής και παράλληλα την ευθύνη του αγωνιστικού τμήματος στα Suzuki MX με συμμετοχή του ιδίου στην κατηγορία Senior του Ελληνικού πρωταθλήματος MX και Scramble με Suzuki RM-Z450 καθώς και του γιού του Παναγιώτη Κεραμιδά στην κατηγορία MX2 με RM-Z250.

Συνεργασία της DK Racing με την Suzuki για αποκλειστική πώληση των MX μοτοσυκλετών της στην Αττική

Δεν έχασε χρόνο η ανανεωμένη σύνθεση στον τομέα μοτοσυκλέτας του Ομίλου Σφακιανάκη που τελεί με την διεύθυνση του κ. Γιώργου Ασημακόπουλου από 1η Οκτωβρίου, επενδύοντας στη διευρυμένη παρουσία της Suzuki σε κάθε κατηγορία αλλά και στους αγώνες. Η αγωνιστική παρουσία στο Motocross με υποστήριξη αγωνιζομένων μέσα από την συνεργασία της DK Racing, καλύπτει ένα μεγάλο κενό και φέρνει την Suzuki ξανά στο προσκήνιο σε ένα κομμάτι που είχε στο παρελθόν έντονη παρουσία.

Η ενασχόληση του Δημήτρη Κεραμιδά με το Motocross ξεκίνησε στην Κρήτη το 1987 με τις διακρίσεις να έρχονται στο Ελληνικό πρωτάθλημα MX το 1992. Το 1994 ξεκίνησε η “παγκόσμια περιπλάνηση” με συμμετοχή του για πρώτη φορά εκτός Ελλάδας σε αγώνα στο Westerlo του Βελγίου, συνεχίζοντας μέχρι σήμερα λαμβάνοντας μέρος σε Ευρωπαϊκούς και παγκόσμιους αγώνες. Όσον αφορά τις δραστηριότητες της εταιρίας DK Racing του Δημήτρη Κεραμιδά, αυτές ξεκίνησαν το 2004 με διοργάνωση και υποστήριξη αγώνων Motocross και Scramble και στη συνέχεια το 2007 με εμπορία μοτοσυκλετών και αξεσουάρ από την έδρα της εταιρίας -Δημητρακοπούλου 92 στο Κουκάκι- προσφέροντας εμπειρία και τεχνογνωσία στο κοινό που ασχολείται με το Motocross. Απόγειο της DK Racing πρέπει να θεωρείται η εμπορική της παρουσία στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Motocross ενώ φυσικά οι αναγνώστες του MOTO γνωρίζουν τον Δημήτρη Κεραμιδά από την αρθρογραφία του και τις δοκιμές Motocross στο περιοδικό όπου ξεχωρίζει για την ακεραιότητα, την τεκμειρίωση και την οδηγική εμπειρία που περνά στον αναγνώστη.

Συνεργασία της DK Racing με την Suzuki για αποκλειστική πώληση των MX μοτοσυκλετών της στην Αττική

Σχετικά με την σειρά RM-Z της Suzuki, η συγκεκριμένη έχει δώσει τα διαπιστευτήρια της στο Παγκόσμιο Motocross. Ο Γερμανός αναβάτης της Suzuki Ken Roczen με RM-Ζ450 αναδείχθηκε φέτος για δεύτερη φορά Παγκόσμιος Πρωταθλητής WSX με την RM-Ζ450, ενώ όλα αυτά τα χρόνια διάσημοι αναβάτες οι οποίοι στοχεύουν στη νίκη έχουν οδηγήσει τις ΜΧ μοτοσυκλέτες της Suzuki. Όσον αφορά τους ερασιτέχνες οι οποίοι επιθυμούν να έχουν στη διάθεσή τους μια ολοκληρωμένη μοτοσυκλέτα η οποία τους προσφέρει διασκέδαση η σειρά RM-Z της Suzuki αποτελεί ενδεδειγμένη λύση. Το Suzuki RM-Z450 του 2024 έχει περισσότερη ροπή στις χαμηλές στροφές, πιο επίπεδη καμπύλη ροπής, ταχύτερη και ακόμα πιο ελεγχόμενη απόκριση στο γκάζι και μεγαλύτερη ισχύ ψηλά, με το Suzuki RM-Z250 του 2024 να έχει ισχυρότερο κινητήρα, ελαφρύ πλαίσιο και ψαλίδι και ανάρτηση υψηλής απόδοσης.

Συνεργασία της DK Racing με την Suzuki για αποκλειστική πώληση των MX μοτοσυκλετών της στην Αττική

 

Ετικέτες