OFFROAD DAYS 2022 Κατερίνη: Μοτοσυκλέτες για όλους

Με 55 συμμετοχές
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

25/11/2022

H K-MOTORS SOUTH EAST EUROPE σε συνεργασία με την DELTA MOTORCYCLES και το κατάστημα ΜΑΚΙΝΑ στη Θεσσαλονίκη, διοργάνωσαν με επιτυχία τα τρίτα OFFROAD DAYS του 2022.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου της K-MOTORS S.E.E.:

"Στο ΠΛΑΤΑΝΙ MX PARK συγκεντρώθηκαν 55 αναβάτες υπό ιδανικές συνθήκες. Όλοι είχαν στην διάθεσή τους 10 ολοκαίνουργιες μοτοσυκλέτες, enduro και MX, μοντέλα 2023. Την ευκαιρία να οδηγήσουν τα νέα off road μοντέλα εκμεταλλεύθηκαν και αρκετοί αναβάτες του Πανελλήνιου MX, μεταξύ αυτών και ο κάτοχος του τίτλου στην MX2 με HUSQVARNA, Ανέστης Ράδος. Ο Πρωταθλητής του 2022 στην κατηγορία MX2 μετά την οδήγηση μοντέλων μας είπε τα εξής: «Είχα την ευκαιρία να βρεθώ στα OFF ROAD DAYS 2022 της ΚΤΜ S.E.E και να οδηγήσω μερικές από τις πλήρως ανανεωμένες μοτοσυκλέτες του 2023.

KTM 450 SXF 2023: Νέο πλαίσιο, νέος κινητήρας, νέα γεωμετρία, νέο 5ταχυτο κιβώτιο η απόλυτη αγωνιστική μοτοσυκλέτα.. Ομαλή δύναμη επιλογή 2 χαρτογραφήσεων με διαφορετική απόκριση γκαζιού για ιδανικές συνθήκες, τέλειες αλλαγές ταχυτήτων με την υποβοήθηση του Shifter πολύ φιλική προς τον αναβάτη και απολαυστική για κάθε επίπεδο

HUSQVARNA FC 250 2023: Ανανεωμένη σε σημεία που την κάνουν πιο φιλική. Η νέα σέλα και η αναθεωρημένη εργονομία δίνουν τέλεια αίσθηση στον αναβάτη και του επιτρέπουν να τοποθετεί το σώμα του πιο κοντά στο τιμόνι, διευκολύνοντάς τον να επιτυγχάνει ομαλότερο και πιο «σίγουρο» στρίψιμο

KTM 300 SX 2023: Μια νέα μοτοσυκλέτα που είναι φτιαγμένη να πρωταγωνιστήσει. Οι δύο χαρτογραφήσεις του κινητήρα δίνουν στον αναβάτη την ευκαιρία να εκμεταλλευθεί πλήρως τις δυνατότητές της. Το σύστημα τροφοδοσίας σε συνδυασμό με το πλαίσιο, τη νέα γεωμετρία και την αναθεωρημένη θέση οδήγησης, κάνουν την μοτοσυκλέτα πιο εύκολα διαχειρίσιμη και απολαυστικότερη».

Οι «Enduράδες» της παρέας είχαν την ευκαιρία να οδηγήσουν τα μοντέλα του 2023, σε μια μαγευτική, σηματοδοτημένη διαδρομή μέσα στο πλατανόδασος.

Τα OFFROAD DAYS συνεχίζονται στο Ηράκλειο Κρήτης 26 και 27 Νοεμβρίου. Η K-MOTORS SOUTH EAST EUROPE και το εξειδικευμένο προσωπικό της σάς περιμένουν για να σας δώσουν την ευκαιρία να οδηγήσετε τα μοντέλα του μέλλοντος και να σας λύσουν κάθε απορία σχετικά με τις μοτοσυκλέτες των KTM, HUSQVARNA και GASGAS.

Στόλος μοτοσυκλετών OFFROADDAYS 2022

KTM

 • ΚΤΜ 125 SX
 • KTM 300 SX
 • KTM 450 SX-F
 • KTM 250 EXC-F
 • KTM 300 EXC TPI SIX DAYS

HUSQVARNA

 • HUSQVARNA FC250
 • HUSQVARNA TE150i
 • HUSQVARNA TE250i

GASGAS

 • GASGAS MC450F
 • GASGAS EC350F

Πρόγραμμα

 • 22-23 Οκτωβρίου ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΖΗΡΕΙΑΣ – Περισσότερες πληροφορίες στο 210-5540640
 • 12-13 Νοεμβρίου ΚΑΒΑΛΑ - Περισσότερες πληροφορίες στο 2510-836375
 • 19-20 Νοεμβρίου ΚΑΤΕΡΙΝΗ - Περισσότερες πληροφορίες στα 2311-824700 & 2310-553035
 • 26-27 Νοεμβρίου ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ - Περισσότερες πληροφορίες στο 2810-330870
 • 3-4 Δεκεμβρίου ΡΟΔΟΣ - Περισσότερες πληροφορίες στο 22410-92100
 • 10-11 Δεκεμβρίου ΙΩΑΝΝΙΝΑ – Περισσότερες πληροφορίες στο 26510-72555

Απαραίτητα: Χωμάτινος εξοπλισμός ασφαλείας (κράνος, μπουφάν, γάντια, μακρύ παντελόνι, μπότες, προστατευτικά για γόνατα και αγκώνες και προστατευτικό θώρακα). Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας - Δηλώστε συμμετοχή σήμερα."

ΕΛ.ΜΟΤ.Ο.: Σκοπός δημιουργίας της Ελληνικής Μοτοσυκλετιστικής Ομοσπονδίας

Νέα ανακοίνωση της ΕΛ.ΜΟΤ.Ο
ΕΛ.ΜΟΤ.Ο. Σκοπός ίδρυσης
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

31/3/2023

Πριν από λίγες ημέρες, στις 19 Μαρτίου, ιδρύθηκε η Ελληνική Μοτοσυκλετιστική Ομοσπονδία (ΕΛ.ΜΟΤ.Ο.) η δεύτερη ομοσπονδία μοτοσυκλέτας της χώρας μας. Προφανώς στο μυαλό όλων μας είναι πως έννοια της ομοσπονδίας είναι να αποτελεί μία μονάδα, μία ομπρέλα που περιλαμβάνει όλες τις λέσχες της χώρας, μικρές και μεγάλες και όχι να αρχίσουμε να έχουμε δύο και τρεις. Ωστόσο αυτή η κίνηση ούτε ξαφνική είναι, ούτε έρχεται απροειδοποίητα. Ζυμώνεται πολύ καιρό και ήμασταν παρόν στο ιδρυτικό συνέδριο όπου συγκεντρώθηκαν εκπρόσωποι λεσχών από διαφορετικά μέρη της χώρας σχεδόν έναν χρόνο πριν.

Με σημερινή ανακοίνωσή της, η ΕΛ.ΜΟΤ.Ο. κοινοποιεί στο κοινό τους σκοπούς της ίδρυσής της και ενημερώνει για τις λέσχες που την αποτελούν και το προσωρινό διοικητικό της συμβούλιο που θα την οδηγήσει σε ένα μήνα από τώρα στην πρώτη της γενική συνέλευση και ψηφοφορία.

Στην ΕΛ.ΜΟΤ.Ο. θεωρούν πως τα πράγματα με την ΜΟΤΟΕ δεν πηγαίνουν όπως θα έπρεπε και μάλιστα μέλη της έχουν εμπλακεί σε δικαστικό αγώνα μαζί της αλλά φαίνεται πως έχουν χάσει τις πρώτες μάχες και ο αγώνας αυτός θα είναι δύσκολος. Σε κάθε περίπτωση δεν υπάρχει κάποιο νομικό όριο για το πόσες Ομοσπονδίες μπορούν να συνυπάρχουν στη χώρα είτε βρίσκονται σε δικαστική διαμάχη, είτε όχι. Προφανώς όμως, όπως έχει συζητήσει το ΜΟΤΟ με μέλη της ΕΛ.ΜΟΤ.Ο., στα σχέδιά της είναι και η ίδρυση αθλητικής ομοσπονδίας και η ανάληψη πρωταθληματικών αγώνων μοτοσυκλέτας, όπου τότε θα ανοίξει ένας άλλος γύρος αντιπαράθεσης με την υπάρχουσα κατάσταση. Σε κάθε περίπτωση τα πράγματα θα ήταν καλύτερα αν περισσότερος κόσμος ασχολούταν με τα κοινά με έμπρακτη συμμετοχή και όχι απλά σχολιάζοντας ενώ δεν έχει και την συνολική εικόνα. Ακολουθεί η ανακοίνωση της ΕΛ.ΜΟΤ.Ο.:

Οι σκοποί της Ομοσπονδίας μας είναι:
1.
Η διάδοση του υγιούς μοτοσυκλετισμού σε πανελλαδική κλίμακα σε όλες του τις μορφές: Πολιτιστική, Κοινωνική, Εκπαιδευτική, Περιηγητική, Συγκοινωνιακή, Ψυχαγωγική, Συνδικαλιστική κ.λπ
2.
Η καλλιέργεια της αλληλεγγύης μεταξύ των μοτοσυκλετιστών, ο συντονισμός, η δράση, και η δημιουργία φιλίας και αλληλοϋποστήριξης των σωματείων και των ενώσεων μελών της.
3.
Η εκπροσώπηση κάθε μοτοσυκλετιστή για την αντιμετώπιση και επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν ή πρόκειται να αντιμετωπίσουν οι Έλληνες μοτοσικλετιστές. Τα προβλήματα αυτά μπορεί να σχετίζονται με την ασφάλεια, την ελεύθερη μετακίνηση με δίκυκλο, το δικαίωμα συμμετοχής τους στη λήψη αποφάσεων για τα θέματα που τους αφορούν, η ψυχαγωγία με την μοτοσυκλέτα, οικονομικά θέματα κ.λπ.
4.
Η ανταλλαγή πληροφοριών και γνώσεων σε θέματα ασφάλειας, με την δημιουργία κάθε τύπου διαδικτυακής επικοινωνίας ΜΜΕ, ανταλλαγής γνώσεων και τεχνικών πληροφοριών.
5.
Η ακριβής και εκτενής πληροφόρηση για όλα τα θέματα που αφορούν στο δίκυκλο.
6.
Η προστασία των δικυκλιστών από ενέργειες που τους υπονομεύουν και τους βλάπτουν.

Την Κυριακή 26 Ιουνίου 2022 όπου και πραγματοποιήθηκε το Ιδρυτικό Συνέδριο, εγκρίθηκε το καταστατικό της ΕΛ.ΜΟΤ.Ο. κι εκλέχτηκαν τα 7 μέλη της προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής. Μετά από ψηφοφορία διαμόρφωσαν το παρακάτω προσωρινό  Δ.Σ. το οποίο και θα οδηγήσει την ομοσπονδία μέχρι την πρώτη της γενική συνέλευση στις 22 Απριλίου 2023 με σκοπό την ψήφιση του πρώτου Δ.Σ. :

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Καράμπελας Παναγιώτης - ΛΕΜΟΤ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Ντίνιας Γιώργος - Μοτολέσχη Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ:  Αναγνωστόπουλος Γαρύφαλλος - BMW RIDERS CLUB ΕΛΛΑΣ

ΤΑΜΙΑΣ: Γκικόπουλος Παναγιώτης - ΜΟΤΟρχομενού

 ΜΕΛΗ:

Παπανδρικόπουλος Ανδρέας - ΜΟΤΟΛΕΑμαλιάδος

Αγιομαυρίτης Στέλιος - ΛΕΜΟΤ

Ντελής Νίκος - ΜΟΤΟΛΕΑμαλιάδος

Οι πρώτες 18 λέσχες από όλη την Ελλάδα που απαρτίζουν την ομοσπονδία είναι οι παρακάτω:

  1. Λέσχη Ελλήνων Μοτοσυκλετιστών (Λ.Ε.ΜΟΤ.)

  2. Μοτοσυκλετιστική Λέσχη Αμαλιάδας (ΜΟΤΟ.ΛΕ.Α.)

  3. Μοτολέσχη Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου

  4. Μοτολέσχη Ορχομενού (ΜΟΤ.ΟΡ.)

  5. Σύλλογος Φίλων Αυτ/του-Μοτ/τας Σιδηροκάστρου (ΣΥ.Φ.Α.ΜΟ.Σ.)

  6. Moto Club Alexandroupolis "Οι Αγριάνες"

  7. Artemis Moto Club

  8. Μοτοσυκλετιστικός Όμιλος Λέρου (Μ.Ο.Λ.)

  9. Ομάδα Εκτός Δρόμου

10. Λέσχη Μοτοσυκλέτας Νάξου (ΛΕ.ΜΟ.Ν.)

11. Λέσχη Μικτού Αθλητισμού Θέρμου (ΛΕ.Μ.Α.Θ.)

12. ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ "MOTOCROSS ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ"

13. Αρτινή Λέσχη Μοτοσυκλέτας (Α.Λ.ΜΟ.)

14. Λέσχη Μοτοσυκλέτας Αγρίνιου

15. BMW RIDERS CLUB ΕΛΛΑΣ

16. TDM Hellas

17. Φίλοι Μοτοσυκλέτας Ευπαλίου (ΦΙΛ.ΜΟΤ.Ε.)

18. Africa Twin Club Hellas

 

 

Για την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ (ΕΛ.ΜΟΤ.Ο.)

 

Ο Γραμματέας

Αναγνωστόπουλος Γαρύφαλλος