Ολοκληρώθηκε το EKO DUCATI TOUR

Ένα ταξίδι 850, "κερασμένων", χιλιομέτρων
Από τον

Πάνο Καραβοκύρη

10/10/2019

Έξι τυχεροί είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μια μαγευτική διαδρομή 850 χιλιομέτρων στη Πελοπόννησο, οδηγώντας ορισμένες απ’ τις πιο premium μοτοσυκλέτες της Ducati και με τα καύσιμα κερασμένα! Συγκεκριμένα, ο διαγωνισμός που είχε διοργανώσει η Ducati Athens και η EKO, πραγματοποιήθηκε στις 27 Σεπτεμβρίου με αφετηρία το κατάστημα της Ducati στην οδό Καλλιρόης και προορισμό το Ναύπλιο. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο δελτίο τύπου που ακολουθεί:

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

EKO DUCATI TOUR – 850 χιλιόμετρα απολαυστικής οδήγησης για τους νικητές του διαγωνισμού “ekoracing100”

•             Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το EKO DUCATI TOUR, το δώρο για τους νικητές του διαγωνισμού “ekoracing100”

•             Road-trip 850 χιλιομέτρων απολαυστικής οδήγησης με μοτοσυκλέτες Ducati, σε αυτοκινητόδρομους και στριφτερές διαδρομές στην Πελοπόννησο

•             Ducati Multistrada 950 & 1260, Diavel, Hypermotard, Monster & Scrambler, με καύσιμο τη βενζίνη ekoracing100, πρόσφεραν αξέχαστες στιγμές στους τυχερούς αναβάτες

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το EKO DUCATI TOUR, ένα απολαυστικό τριήμερο road-trip 850 χιλιομέτρων για 6 τυχερούς νικητές του διαγωνισμού “ekoracing100”. Στη μαγευτική Πελοπόννησο, σε μια μοναδική εμπειρία οδήγησης μέσα από γραφικά χωριά, ιστορικά κάστρα, σε ορεινές αλλά και παραθαλάσσιες στριφτερές διαδρομές, τους τυχερούς ταξίδεψαν εντυπωσιακές Ducati Multistrada 950 & 1260, Diavel, Hypermotard, Monster & Scrambler. Το επίπεδο οδήγησης όλων των νικητών ήταν υψηλό, αφού λίγες ημέρες πριν είχαν παρακολουθήσει με επιτυχία την ημερίδα ασφαλούς οδήγησης του DUCATI RIDERS ACADEMY. Η αναχώρηση έγινε την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου από το Ducati Athens, το επίσημο Ducati store της ΚOSMOCAR στην οδό Καλλιρόης 9, στην Αθήνα.

Μετά από σύντομο briefing με περιγραφή της διαδρομής και του ταξιδιού καθώς και τις απαραίτητες οδηγίες για τους κανόνες ασφάλειας, δόθηκε στους συμμετέχοντες ο εξοπλισμός προστασίας DUCATI. Η διαδρομή ήταν προσεκτικά επιλεγμένη ώστε να αναδείξει τόσο τις αρετές της κάθε μοτοσυκλέτας όσο και την ποιότητα της ekoracing100, μίας βενζίνης που προσφέρει αυξημένες επιδόσεις με μεγάλη οικονομία. Για το λόγο αυτό υπήρχε το απαραίτητο rotation ώστε όλοι να γνωρίσουν την κάθε μοτοσυκλέτα και να την οδηγήσουν για ικανό διάστημα και απόσταση ενώ φυσικά ο ανεφοδιασμός έγινε σε πρατήρια καυσίμων της ΕΚΟ.

Μετά την Αθήνα η διαδρομή πέρασε από τη Στυμφαλία, με επίσκεψη στο εκεί Μουσείο Περιβάλλοντος, τη Βυτίνα, για να καταλήξει στο τέλος της ημέρας στο μαγευτικό Ναύπλιο, αφού πρώτα οι αναβάτες είχαν την ευκαιρία να χαρούν τις στροφές του Αχλαδόκαμπου. Την επόμενη μέρα Παράλιο Άστρος και Λεωνίδιο υποδέχθηκαν τους αναβάτες με τις απαστράπτουσες Ducati τους, πριν αυτοί καταλήξουν στον Παραδοσιακό Οικισμό Κοσμάς, σε υψόμετρο 1.150 μ., στις πλαγιές του νοτιοανατολικού Πάρνωνα. Η συγκεκριμένη ανάβαση ήταν ακόμα μία απολαυστική διαδρομή σε έναν ιδιαίτερα στενό δρόμο, με απανωτές κλειστές στροφές και απόκρημνα βράχια να καραδοκούν. Όμως η ακρίβεια στο χειρισμό και η αμεσότητα στην οδήγηση των Ducati ενέπνεε την απαραίτητη σιγουριά.

Επόμενος προορισμός ο γραφικός Μυστράς με το διάσημο κάστρο. Δεύτερη και τελευταία διανυκτέρευση και ξενάγηση στην Καστροπολιτεία το επόμενο πρωί. Αναχώρηση και έναρξη της επιστροφής μέσω του επαρχιακού δρόμου Τρίπολης–Σπάρτης μέσα από καστανιές, ψηλά πεύκα και έλατα που μπλέκουν μαγικά τα κλαδιά τους, δημιουργώντας ένα φυσικό υπόστεγο στον δρόμο, μια μαγευτική εικόνα και ένα μοναδικό τοπίο που καταλήγει στην κεντρική πλατεία με την εκκλησία της, στο χωριό Κολλίνες. Στη συνέχεια Νεμέα, με επίσκεψη και ξενάγηση στους αμπελώνες και στο Οινοποιείο Λαφαζάνη. Κάπου εκεί ξεκίνησε η επιστροφή, με εξίσου δυναμική και ασφαλή οδήγηση στην εθνική, με τελικό προορισμό το Ducati Athens.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΗ: Το Μουσείο Περιβάλλοντος Στυμφαλίας δημιουργήθηκε και λειτουργεί με την φροντίδα  του Πολιτιστικού Ιδρύματος Ομίλου Πειραιώς.

Ετικέτες

Διαμέρισμα-συνεργείο αποσυναρμολόγησης κλεμμένων δικύκλων εντοπίστηκε στον Άγιο Παντελεήμονα

Μια κλήση για επεισόδιο σε διαμέρισμα εξελίχθηκε σε επτά συλλήψεις και εύρεση πληθώρας προϊόντων κλοπών
agios panteleimonas
Από τον

Σπύρο Τσαντήλα

28/4/2026

Το μεσημέρι της Πέμπτης 23 Απριλίου περιπολικό της Άμεσης Δράσης ανταποκρίθηκε σε κλήση για επεισόδιο μεταξύ ατόμων σε διαμέρισμα στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα Αττικής. Εκεί ωστόσο οι αστυνομικοί ανακάλυψαν πολλά περισσότερα απ’ όσα περίμεναν.

Συγκεκριμένα, εντός του διαμερίσματος βρέθηκε πλήθος δικύκλων, κάποια εκ των οποίων είχαν δηλωθεί κλεμμένα και ήταν εκεί αποθηκευμένα προκειμένου να αποσυναρμολογηθούν και να πουληθούν ως ανταλλακτικά, καθώς και αρκετά άλλα:

  • 9 ηλεκτρικά δίκυκλα, για 3 εκ των οποίων είχε δηλωθεί κλοπή,
  • 24 ηλεκτρικά πατίνια,
  • 15 ποδήλατα,
  • 1 ηλεκτρικό ποδήλατο,
  • 21 κινητά τηλέφωνα,
  • 8 τάμπλετ,
  • 6 φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές,
  • 34 ρολόγια,
  • 11 τηλεοράσεις,
  • διάφορα κοσμήματα.

Στο διαμέρισμα συνελήφθησαν επτά αλλοδαποί, ηλικιών από 24 ως 50 έτη και σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία από το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αγίου Παντελεήμονα για διακεκριμένες κλοπές καθώς και για ρευματοκλοπή και κλοπή νερού.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.