Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη – Δωρεά 15 πυροσβεστικών οχημάτων στον ΣΠΑΥ

Συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο στην πρόληψη των πυρκαγιών
motomag Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη – Παρέδωσε στον Σύνδεσμο Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού (ΣΠΑΥ), 15 πυροσβεστικά οχήματα pick-up Toyota Hilux
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

19/12/2023

O Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη, ως προμηθευτής του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα, συμπεριλαμβανομένων του Πυροσβεστικού Σώματος καθώς και του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, στέκεται στο πλευρό των εθελοντών πυροσβεστών, της αυτοδιοίκησης και των αρμοδίων αρχών παραδίδοντας 15 πυροσβεστικά οχήματα pick-up Toyota Hilux στον ΣΠΑΥ.

Συμβάλλοντας στην πυροπροστασία, την πρόληψη και την πυρόσβεση και με σκοπό πρωτίστως την προστασία της ανθρώπινης ζωής αλλά και του φυσικού πλούτου και του περιβάλλοντος, απαραίτητων στοιχείων για την εξασφάλιση της ανθρώπινης υγείας και της κοινωνικής ευημερίας, τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου, σε έναν χώρο με συμβολική, αλλά και ουσιαστική σημασία, παρέδωσε στον Σύνδεσμο Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού (ΣΠΑΥ), 15 πυροσβεστικά οχήματα pick-up Toyota Hilux τα οποία ρίχνονται στη μάχη για την πρόληψη και την προστασία του Υμηττού. Η προμήθεια των πυροσβεστικών οχημάτων, έγινε μέσω του προγράμματος “Αντώνης Τρίτσης”.

Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη – Παρέδωσε στον Σύνδεσμο Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού (ΣΠΑΥ), 15 πυροσβεστικά οχήματα pick-up Toyota Hilux

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν ο Αλέξανδρος Σαρακάκης, Managing Director του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη, η Μαρία Ξυτάκη, Corporate Affairs and Communications Manager, ο Χαράλαμπος Ζονώρος, Public Sector and Key Accounts Solutions Specialist και ο Γιώργος Κρικρής, Public Sector and Key Accounts Solutions Consultant. Στην τελετή παραλαβής των οχημάτων και την παρουσίαση του Πρότυπου Αυτοδιοικητικού Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και Τεχνολογίας και του προγράμματος SMART Υμηττός, έδωσαν το παρών ο εκπρόσωπος του Πρωθυπουργού και Υφυπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Ευάγγελος Τουρνάς, ο Υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Κικίλιας, ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, ο νεοεκλεγείς Περιφερειάρχης Αττικής και επίτιμος Πρόεδρος του ΣΠΑΥ Νίκος Χαρδαλιάς, ο π. Υπουργός Εσωτερικών και Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος, ο Τομεάρχης Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Συμεών Κεδίκογλου, ο Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής Μιχάλης Χάλαρης και εκπρόσωποι του Πυροσβεστικού Σώματος. Ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη ευχαριστεί θερμά τον Πρόεδρο του ΣΠΑΥ και Δήμαρχο Ελληνικού Αργυρούπολης, Γιάννη Κωνσταντάτο όπως και όλη την ομάδα του ΣΠΑΥ για την εμπιστοσύνη και την άψογη συνεργασία και τους εύχεται καλή επιτυχία στο πολύτιμο έργο τους.

Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη – Παρέδωσε στον Σύνδεσμο Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού (ΣΠΑΥ), 15 πυροσβεστικά οχήματα pick-up Toyota Hilux
Ετικέτες

Suzuki – Δύο αγγλικά body kits για τα GSX-S1000 και GSX-8S

Προϊόντα φροντίδας και ομορφιάς για τις δύο γυμνές Suzuki από την αγγλική αντιπροσωπεία
suzuki gsx-s1000 k gsx-8s body kits
Από τον

Σπύρο Τσαντήλα

19/3/2026

Χωρίς να αλλάζουν το παραμικρό στην τεχνική βάση των δύο μοντέλων της Suzuki, αυτά τα κιτ γραφικών εμπλουτίζουν την εμφάνισή τους προσφέροντας μιαν αύρα εργοστασιακών αγωνιστικών.

suzuki gsx-s1000

Τα αυτοκόλλητα παίζουν κυρίως με τρία χρώματα – μαύρο, κόκκινο και ασημί – με το GSX-S1000 να ξεχωρίζει από τη μεγάλη αναγραφή Suzuki στις δύο του πλευρές, ενώ το GSX-8S έχει πιο διακριτικά γραφικά με μεγάλα 8S στα πλευρικά πλαστικά του ψυγείου.

suzuki gsx-8s

Τα κιτ γι’ αμφότερες τις μοτοσυκλέτες είναι διαθέσιμα στο δίκτυο καταστημάτων της Suzuki στην Αγγλία, με λιανικές τιμές 160 λιρών για το GSX-8S και 250 για το GSX-S1000 – ήτοι περίπου €185 και €290 αντιστοίχως, με την ισοτιμία της 19/3/2026 – χωρίς φυσικά το κόστος τοποθέτησης.

Ετικέτες