Όμιλος ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ - Υποστηρίζει τους εθελοντές που δίνουν το παρών σε κάθε έκτακτη ανάγκη

Εξασφαλίζοντας τον απαραίτητο στόλο οχημάτων για την άμεση επέμβαση της εθελοντικής ομάδας του Humanity Greece
ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

25/4/2024

Οι επιπτώσεις της κλιματικής κρίσης είναι πλέον εμφανείς στην Ελλάδα ενώ τα τελευταία έτη, αναπτύσσεται ένα νέο κεφάλαιο του εθελοντικού κινήματος από το Humanity Greece δίνοντας την δυνατότητα σε πολίτες κάθε ηλικίας να συνεισφέρουν εθελοντικά μέσα από το Εθελοντικό Συντονιστικό Κέντρο που έχει δημιουργήσει στο Μεταξουργείο. Το Humanity Greece με την υποστήριξη του Ομίλου Μοτοδυναμική, έχει διαμορφώσει ένα ολόκληρο πλάνο προετοιμασίας και ετοιμότητας, για την άμεση παρέμβαση των εθελοντών εντός των πεδίων μάχης, σε συνεννόηση με τις αρμόδιες αρχές, για την ανατροφοδότηση σε είδη έκτακτης ανάγκης στις δυνάμεις που επιχειρούν.

H εθελοντική ομάδα του Humanity Greece αποτελεί αποτελεσματικό παράγοντα για την προστασία των τοπικών κοινοτήτων, παρέχοντας γρήγορη και οργανωμένη βοήθεια κατά την αντιμετώπιση κρίσιμων καταστάσεων αφού στα πλαίσια των δράσεων της, ο Όμιλος Μοτοδυναμική έχει εξασφαλίσει τον απαραίτητο στόλο οχημάτων για την άμεση επέμβαση της ομάδας σε όποιο σημείο της χώρας κριθεί απαραίτητο. Η προετοιμασία και η ετοιμότητα είναι κρίσιμη για την αποτελεσματική αντίδραση σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης ενώ πλέον η συμβολή των εθελοντών είναι σημαντική σε κάθε επείγουσα κατάσταση που προκύπτει.

Στα πλαίσια του νέου δόγματος της Πυροσβεστικής, ενόψει της έναρξης αντιπυρικής περιόδου για το 2024, οι εκπαιδευμένες εθελοντικές ομάδες θα ενημερώνονται άμεσα για την συμβολή τους εντός των πεδίων σε περίπτωση πυρκαγιών. Σημαντική αλλαγή με την άμεση εμπλοκή στην επιχείρηση κατάσβεσης των εθελοντών πυροσβεστών, που κατά την πάγια τακτική που ακολουθούνταν, συμμετείχαν σε δεύτερο χρόνο στην επιχείρηση κατάσβεσης.

“Εθελοντές που δίνουν το παρών σε κάθε έκτακτη ανάγκη”

ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ

Πιο συγκεκριμένα, μέσω της συνεχούς υποστήριξης τoυ Ομίλου Μοτοδυναμική, με την εξασφάλιση στόλου οχημάτων, επιδιώκεται η άμεση παρέμβαση της ομάδας στα πεδία, όπου κρίνεται απαραίτητο, δίνοντας πνοή στις πληγείσες κοινωνίες και συμβάλλοντας καθοριστικά μέσω της παροχής ανθρωπιστικής βοήθειας. Οι εθελοντές του Humanity Greece από το 2021 έως και σήμερα, έχουν επέμβει σε 27 πληγείσες περιοχές και πάνω από 157 δασικές πυρκαγιές με πιο πρόσφατη την μεγάλη πυρκαγιά στα Πιέρια Όρη αρχές του Απριλίου.

 
Ετικέτες

Fantic Days 2024 - Η Fantic αποκτά κι αυτή τη γιορτή της, στις 21-22 Σεπτεμβρίου

Στο SalviniLand - Monterenzio στην επαρχία της Μπολόνια
Fantic Days 2024
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

14/6/2024

Η Fantic Motor ανακοινώνει την πρώτη έκδοση των Fantic Days, ένα Σαββατοκύριακο ανοιχτό στο κοινό με test-rides, πολλή οδήγηση MX, Enduro και e-bikes, εκθεσιακά περίπτερα, ζωντανή μουσική και φαγητό. Μια συγκέντρωση για όλους τους ιδιοκτήτες της Fantic στο SalviniLand - Monterenzio στην επαρχία της Μπολόνια.

Οι συμμετέχοντες θα μπορούν να οδηγήσουν σε πίστες Motocross, Enduro και e-bike τις μοτοσυκλέτες τους αλλά και τα νέα μοντέλα της Fantic, ενώ θα υπάρχουν και περιηγήσεις με τα Caballero. Στην εκδήλωση θα δώσουν το παρών και οι αγωνιζόμενοι της Fantic Racing, τους οποίους θα μπορούν να συναντήσουν από κοντά οι φίλοι της εταιρείας.

Το πρόγραμμα

Κατά τη διάρκεια των Fantic Days, όλοι οι παρευρισκόμενοι μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε μια σειρά συναρπαστικών δραστηριοτήτων:

- Ξεναγήσεις: εξερευνήστε τοπία που κόβουν την ανάσα και διαδρομές ειδικά σχεδιασμένες για να αναδεικνύουν τα χαρακτηριστικά των ποδηλάτων και των μοτοσυκλετών της Fantic.

- Test-Rides: ανακαλύψτε την πλήρη γκάμα των μοτοσικλετών MX και Enduro της Fantic, καθώς και τις μοτοσικλέτες Caballero και e-bikes σε διάφορες πίστες.

- Ζωντανή μουσική: συναυλίες και ζωντανές παραστάσεις θα εξασφαλίσουν μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα.

- Εκθεσιακά περίπτερα: ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα, τους συνεργάτες και τα αξεσουάρ της Fantic.

- Φαγητό και ποτά: απολαύστε μια μεγάλη ποικιλία από γαστρονομικές απολαύσεις και ποτά στα περίπτερα φαγητού.

- Συγκεντρώσεις: λάβετε μέρος σε συγκεντρώσεις για να γιορτάσετε την κοινότητα Fantic, να συναντήσετε άλλους λάτρεις των δύο τροχών και να μοιραστείτε εμπειρίες.

- Ειδικοί προσκεκλημένοι και πρεσβευτές: Γνωρίστε μερικά από τα γνωστά πρόσωπα της οικογένειας Fantic - αναβάτες, πρωταθλητές και Fantic Racing Ambassadors που θα μοιραστούν τις ιστορίες και το πάθος τους.

Η εκδήλωση θα σηματοδοτήσει επίσης το τελικό στάδιο του The Long Way 2024, της περιοδείας που οδήγησε την κοινότητα των ιδιοκτητών Caballero, τη μακροβιότερη και πιο ιστορική μέσα στην οικογένεια Fantic, στον γύρο της Ιταλίας.