ΠΑ.ΛΕ.ΜΟΤ – Διοργανώνει την 1η Σκυταλοδρομία on-off – Adventure

Στις 25-26/5, με αφορμή τα 20 χρόνια από την ίδρυσή της
motomagΠΑ.ΛΕ.ΜΟΤ – Διοργανώνει την 1η Σκυταλοδρομία on-off – Adventure
Από τον

Αλέξανδρο Λαμπράκη

11/4/2024

Με αφορμή τα 20 χρόνια ενεργής της παρουσίας στα μοτοσυκλετιστικά δρώμενα, η Παναιγιάλεια Αθλητική Λέσχη Μοτοσυκλετιστών οργανώνει την 1η Σκυταλοδρομία on-off και Adventure μοτοσυκλετών, φέρνοντας ένα άθλημα του κλασσικού αθλητισμού στον χώρο των δύο τροχών, με τις δηλώσεις συμμετοχής να έχουν ήδη ξεκινήσει από τις 28 Μαρτίου 2024.

Την πρώτη μέρα, αυτή του Σαββάτου 25 Μαΐου, οι συμμετέχοντες θα βρεθούν στην παραλία του Αιγίου δίπλα από το κατάστημα Κύβος Spirits and Snacks όπου και θα είναι η γραμματεία και από εκεί θα παραλάβετε τα απαραίτητα για την συμμετοχή σας στο παιχνίδι της Κυριακής. Εκεί θα βρείτε περίπτερα από Αντιπροσωπίες (θα ανακοινωθούν σύντομα) που θα σας περιμένουν από τις πρωινές ώρες και κατά την διάρκεια όλης της εκδήλωσης Σάββατο & Κυριακή μέχρι το τέλος της εκδήλωσης για να θαυμάσετε τα νέα μοντέλα τους και να κάνετε ένα test ride αν το επιθυμείτε.

ΠΑ.ΛΕ.ΜΟΤ – Διοργανώνει την 1η Σκυταλοδρομία on-off – Adventure

Παράλληλα καθώς η λέσχη είναι και αθλητική θα είναι ανοιχτή η πίστα motocross για τους λάτρεις του αθλήματος και για όποιον επιθυμεί να κάνει προπόνηση δωρεάν μέχρι το μεσημέρι όπου και θα κλείσει για λόγους κοινής ησυχίας. Το απόγευμα του Σαββάτου πάλι στον χώρο της Παραλίας Αιγίου και δίπλα από το κατάστημα Κύβος Spirits and Snacks θα γίνει βράβευση του πρώτου Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑ.ΛΕ.ΜΟΤ. μετά θα γίνει μια παρουσίασης εκλεκτών καλεσμένων και αργότερα η ενημέρωση των συμμετεχόντων για το παιχνίδι της Κυριακής στα Παλαιά Σφαγεία στην παραλία του Αιγίου. Το βράδυ του Σαββάτου θα κλείσει με συναυλία σε rock ρυθμούς.

Κυριακή, 26 Μαΐου ημέρα παιχνιδιού

Η 1η Σκυταλοδρομία on-off adventure δεν είναι αγώνας, είναι ένα οδηγικό παιχνίδι σκυταλοδρομίας, το οποίο γίνεται για να ενώσει -θεωρητικά- δύο κόσμους, αυτόν του βουνού που κινείται στην άσφαλτο και αυτόν του βουνού που κινείται στο χώμα. Μέσα από το παιχνίδι αυτό, με καλή διάθεση και συνεργασία, σκοπός είναι να απολαύσουν και να ευχαριστηθούν οι συμμετέχοντες την συγκεκριμένη εκδήλωση. Η εκκίνηση και ο τερματισμός θα γίνει στο μαγαζί Κύβος το πρωί της Κυριακής (η ώρα θα ανακοινωθεί μερικές ημέρες πριν την έναρξη του event).

ΠΑ.ΛΕ.ΜΟΤ – Διοργανώνει την 1η Σκυταλοδρομία on-off – Adventure

Οι συμμετέχοντες θα χωριστούν σε τρεις κατηγορίες, που ορίζουν τον ανώτατο συνολικό αριθμό κάθε ομάδας, αλλά και πόσοι θα είναι αυτοί που θα αναλάβουν τα χωμάτινα σκέλη. Η πρώτη με την ονομασία Adventure θα αποτελείται από 5 μέλη, με τα 2 να αναλαμβάνουν τα χωμάτινα σκέλη. Η δεύτερη που ακούει στο όνομα Adventure Pro θα αποτελείται επίσης από 5 μέλη, με τα 3 εξ αυτών να είναι επιφορτισμένα με την χωμάτινη διαδρομή. Η τρίτη και τελευταία κατηγορία ονομάζεται Open Adventure, όπου ο μέγιστος επιτρεπόμενος αριθμός μελών κάθε ομάδας είναι επίσης 5, όμως οι επιφορτισμένοι με την ολοκλήρωση των χωμάτινων διαδρομών θα πρέπει να είναι από 3 και πάνω.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την συμμετοχή όλων των αναβατών είναι να έχουν τον πλήρη εξοπλισμό (κράνος, μπουφάν, παντελόνι, παπούτσι κατάλληλο για μοτοσυκλέτα κ.α.), ενώ η Διοργάνωση δεν φέρει ευθύνη για τυχόν μηχανικά προβλήματα ή τραυματισμούς που ίσως προκύψουν κατά την διάρκεια της 1ης Σκυταλοδρομίας, η οποία όπως ξεκαθαρίζει η ΠΑ.ΛΕ.ΜΟΤ. δεν είναι αγώνας, αλλά ένα φιλικό παιχνίδι με στόχο την διασκέδαση.

ΠΑ.ΛΕ.ΜΟΤ – Διοργανώνει την 1η Σκυταλοδρομία on-off – Adventure

Η δήλωση συμμετοχής έχει ξεκινήσει από τις 28 Μαρτίου 2024, ενώ το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 5€ κατ’ άτομο. Για να είναι έγκυρη θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί μέχρι και την παραμονή της έναρξης της Σκυταλοδρομίας. Η διαδικασία που έχεις να ακολουθήσεις για να δηλώσεις συμμετοχή είναι η παρακάτω:

Στέλνεις email στην διεύθυνση [email protected], με το αποδεικτικό κατάθεσης των χρημάτων, το όνομα της ομάδας, την κατηγορία που θέλεις να συμμετάσχεις και το όνομα και το τηλέφωνο του αρχηγού της δικής σου ομάδας. Η κατάθεση του ποσού των 5€ γίνεται στον αριθμό λογαριασμού 29624460, ή διαφορετικά μέσω IBAN στο GR 9801103040000030429624460.

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις μπορείτε να καλέσετε, απογευματινές κυρίως ώρες στο τηλέφωνο: 6987714021.

DNA Filters: Γιορτάζει 20 χρόνια εξωστρέφειας, κατασκευάζοντας στην Ελλάδα τα φίλτρα αέρος που ξεχωρίζουν παγκοσμίως

Υψηλή τεχνολογία κρατώντας την παραγωγή στην Ελλάδα
DNA Filters: Γιορτάζει 20 χρόνια εξωστρέφειας, κατασκευάζοντας στην Ελλάδα τα φίλτρα αέρος που ξεχωρίζουν παγκοσμίως
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

17/5/2024

Με μία διαφορετική βραδινή εκδήλωση σε αέρα Μιλάνου με επίσημο ενδυματολογικό κώδικα, και ακριβώς όπως θα διοργάνωνε μία αντίστοιχη ιταλική εταιρεία, η ελληνική DNA High Performance Filters γιόρτασε τα 20 χρόνια λειτουργίας της, σε ένα Gala που αναδείκνυε τα φίλτρα μοτοσυκλέτας και αυτοκινήτου, στον μέγιστο βαθμό.

Υπό την έννοια ενός εξαρτήματος που σε συντροφεύει σε όλη την διάρκεια ζωής της μοτοσυκλέτας καθώς δεν το αλλάζεις παρά μόνο το καθαρίζεις και το φροντίζεις, τα φίλτρα της DNA κερδίζουν επάξια τα φώτα της δημοσιότητας πριν κρυφτούν μέσα στο φιλτροκούτι, ή το αντικαταστήσουν σε κάποιο επόμενο στάδιο αναβάθμισης.

Κι από την στιγμή που βοηθούν τον κινητήρα να κερδίσει ίππους, βελτιώνοντας παράλληλα την καύση και την κατανάλωση, αποτελούν και το πρώτο στάδιο σε κάθε βελτίωση. Για αυτό και ένα από τα στοιχεία που ξεχωρίζουν την DNA είναι η αμεσότητα με την οποία παρουσιάζει τις προτάσεις της για τα νέα μοντέλα, ταυτόχρονα με την πρώτη τους εμφάνιση στα καταστήματα, πολλές φορές και νωρίτερα. Διότι πολλοί ιδιοκτήτες αγοράζουν φίλτρο της DNA με την παραγγελία της νέας μοτοσυκλέτας τους και πριν αυτή τους παραδοθεί!

Για να φτάσουν όμως να αποτελούν την πρώτη επιλογή, η οικογένεια Νικολαΐδη έδωσε έναν αγώνα να εδραιωθεί και να αποδείξει την αξία της, σε κάθε διαφορετική αγορά ανά την υφήλιο καθότι αποτελεί μία καθαρά εξαγωγική εταιρεία με την Ελλάδα να αποτελεί μικρό ποσοστό του συνολικού κύκλου εργασιών της - Παρόλο που έχει υψηλό ποσοστό διείσδυσης στην ελληνική αγορά. Έπειτα από τον παραπάνω αγώνα, η DNA έδωσε -και δίνει συνεχώς- έναν ακόμη ξεχωριστό: Να κρατήσει την γραμμή παραγωγής εντός συνόρων, μία δύσκολη διαδικασία στην οποία εμμένει.

DNA Filters: Γιορτάζει 20 χρόνια εξωστρέφειας, κατασκευάζοντας στην Ελλάδα τα φίλτρα αέρος που ξεχωρίζουν παγκοσμίως

Όλη αυτή η ανοδική πορεία που αντανακλάται στην σημερινή εμπορική επιτυχία της DNA, αναπτύχθηκε σε μία συγκινητική συζήτηση που διεύθυνε ο Πυγμαλίωνας Δαδακαρίδης, θέτοντας ερωτήσεις στα μέλη της οικογένειας. Παρουσιάστηκαν οι τρόποι, η αγωνία, οι θυσίες, αλλά και ανέκδοτες ιστορίες πίσω από κάθε περίοδο της λειτουργίας της DNA, με την οικογένεια να τις μοιράζεται με τους καλεσμένους της, χωρίς να καταβάλλει προσπάθεια να κρύψει την συγκίνησή της.

DNA Filters: Γιορτάζει 20 χρόνια εξωστρέφειας, κατασκευάζοντας στην Ελλάδα τα φίλτρα αέρος που ξεχωρίζουν παγκοσμίως

Πολλές από αυτές τις ιστορίες και τις θυσίες, μπορούσε κανείς να τις καταχωρήσει σε κεφάλαια ανά όνομα φίλτρου, ένα στοιχείο που φανερώνει τον λόγο που όσα κατασκευάζει η DNA ξέφυγαν από το στάδιο του φίλτρου και έγιναν προϊόντα τεχνολογίας. Η αγωνιστική τους χρήση σε παγκόσμια πρωταθλήματα από εργοστασιακές ομάδες, είναι η μεγαλύτερη απόδειξη για την παραπάνω θέση.

DNA Filters: Γιορτάζει 20 χρόνια εξωστρέφειας, κατασκευάζοντας στην Ελλάδα τα φίλτρα αέρος που ξεχωρίζουν παγκοσμίως

Στη συνέχεια της βραδινής εκδήλωσης η DNA Filters χαιρέτισε ένα προς ένα τους καλεσμένους της και ευχήθηκε για μεγαλύτερη εξωστρέφεια της μοτοσυκλέτας στην Ελλάδα με περισσότερες εταιρείες που ξεπερνούν τα σύνορα της χώρας μας. Με την δεύτερη γενιά στο τιμόνι της εταιρείας και μία υγιέστατη σταδιακή παράδοση της σκυτάλης που αποτελεί “case study” για τα ελληνικά δεδομένα και την προσκόλληση στο micromanagement που κατά κόρον παρουσιάζουν οι ιδρυτές ελληνικών επιχειρήσεων, η DNA τρέχει ήδη τις εξελίξεις ώστε στο επόμενο επετειακό Gala που θα διοργανώσει να έχει εδραιωθεί σε ακόμη υψηλότερο επίπεδο.

DNA Filters: Γιορτάζει 20 χρόνια εξωστρέφειας, κατασκευάζοντας στην Ελλάδα τα φίλτρα αέρος που ξεχωρίζουν παγκοσμίως

Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου της εταιρείας:

 

Η DNA High Performance Filters γιόρτασε  με ένα εντυπωσιακό Gala τα 20 χρόνια λειτουργίας και υπεροχής.

     Την Τετάρτη στις 15 Μαΐου η εταιρεία DNA High Performance Filters επισφράγισε με ένα μοναδικό Gala τα 20 χρόνια λειτουργίας της. Η δεξίωση πραγματοποιηθηκε στον κατάμεστο χώρο του Universe Live Stage, στην Αθήνα και είχε τρομερή επιτυχία, ενώνοντας πολλούς επιχειρηματίες από τον χώρο της μοτοσυκλέτας και του αυτοκινήτου, ορισμένους εκλεκτούς καλεσμένους από το εξωτερικό, εξαίρετους δημοσιογράφους του χώρου καθώς και σύσσωμους τους εργαζόμενους της εταιρείας.

     Η βραδιά με παρουσιαστή τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη ήταν γεμάτη με όμορφες εκπλήξεις, περιλάμβανε ομιλία από τους ιδρυτές της εταιρείας αναδεικνύοντας την πορεία της DNA από μια μικρή νεοφυή επιχείρηση σε έναν παγκόσμιο ηγέτη στην τεχνολογία υψηλής απόδοσης φίλτρων. Οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν ζωντανή μουσική, γκουρμέ δείπνο και μια ειδική παρουσίαση που ανέδειξε τα ορόσημα και τα επιτεύγματα της εταιρείας.

     Ο CEO της εταιρείας Ντίνος Νικολαΐδης εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του, δηλώνοντας: "Αυτό το ορόσημο αποτελεί απόδειξη της σκληρής δουλειάς και της αφοσίωσης της ομάδας μας καθώς και της αδιάκοπης υποστήριξης των πελατών μας.”

Ενώ ο Managing Director, Μάριος Νικολαΐδης συμπλήρωσε “ Είμαστε ενθουσιασμένοι για το μέλλον και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε την κληρονομιά της αριστείας μας." ενώ παράλληλα ανακοίνωσε ότι: “ η εταιρεία είναι πλέον έτοιμη να αναλάβει νέα τεχνολογικά  έργα που θα ανεβάσουν την χώρα μας ακόμα πιο ψηλά, στην κατάταξη των εξιδεικευμένων επιχειρήσεων του χώρου”.

     Η εκδήλωση υπογράμμισε τη δέσμευση της DNA High Performance Filters στην καινοτομία και την αριστεία, θέτοντας τις βάσεις για συνεχιζόμενη ανάπτυξη και επιτυχία τα επόμενα χρόνια.

     Η βραδιά έκλεισε με πολλά χαμόγελα και την υπόσχεση για το επόμενο ραντεβού σε άλλα 20 χρόνια!

Ετικέτες