Προεκλογικό VIDEO Γιώργου Βουλγαράκη για τους λόγους να ΜΗΝ φοράς κράνος: Το κατέβασε άμεσα

«Από τα τραγικά που συμβαίνουν μόνο στην Ελλάδα»
Προεκλογικό VIDEO Γιώργου Βουλγαράκη για τους λόγους να ΜΗΝ φοράς κράνος: Το κατέβασε άμεσα
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

2/10/2023

Αυτό είναι και το πρώτο κομμάτι του σχολίου που αφήσαμε στον λογαριασμό του κο Γιώργου Βουλγαράκη στο VIDEO που πλέον δεν υπάρχει: "Πως αυτά είναι τραγικά πράγματα που μπορούν να συμβούν μόνο στην Ελλάδα". Η συνέχεια του σχολίου έλεγε πως μετά τις εκλογές είμαστε διαθέσιμοι να συζητήσουμε τα πραγματικά προβλήματα των αναβατών μοτοσυκλετών στον Δήμο και ενέργειες να πείσουμε τον κόσμο να το φορά δίχως περιστροφές. Εκείνη την ώρα δεν υπήρχαν άλλα σχόλια αλλά υποθέτουμε πως αυτό έγινε γιατί δεν προλάβαιναν να σβήνουν, λίγο αργότερα έφυγε και το video, όχι όμως πριν προλάβουν να το αναρτήσουν στην πλατφόρμα «Χ».

 

 

 

 

Ανεξάρτητα αν ο κος Γιώργος Βουλγαράκης ήθελε να αστειευτεί με την χρήση κράνους λέγοντας μία από τις πιο ανόητες δικαιολογίες που έχουμε καταγράψει στην 40χρονη πορεία μας. Προτρέποντας για την χρήση του, το γεγονός παραμένει πως ένα πολιτικό στέλεχος προέτρεψε τον κόσμο να μην το φορά.

Εκτός από το ίδιο το παράδειγμά του στο video, έκανε τα πράγματα χειρότερα καθώς ανέφερε πως δεν φορά κράνος γιατί δεν προλαβαίνει το βάλε – βγάλε και άφησε σαφές υπονοούμενο πως η απώλεια μαλλιών οφείλεται στη χρήση του κράνους, για αυτό και το κρατά στο χέρι.

Για μία στιγμή νομίσαμε πως είναι 1985 και πρέπει να εξηγήσουμε τα πάντα από την αρχή!

Δεν υπάρχει περίπτωση κάποιος που έχει χρόνο να ανεβάζει video στο Tik Tok, να μην έχει 30 δευτερόλεπτα να βάλει το κράνος και άλλα τόσα για να το βγάλει, όπως επίσης είναι αποδεδειγμένο πως η αλωπεκία δεν συνδέεται με την χρήση του κράνους. Σε κάθε περίπτωση είναι καλύτερο να μην έχεις μαλλιά από το να μην έχεις κεφάλι. Θεωρούμε όμως πως αν αρχίσουμε να απαντάμε με επιχειρήματα είναι χειρότερο. Πάμε σε ένα κανονικό πρόβλημα: Ο Βουλγαράκης δεν το φορά γιατί ξέρει πως δεν θα του δώσουν κλήση ποτέ και ο μέσος "ακράνωτος" αναβάτης στην Αθήνα ξέρει πως κινδυνεύει μία στις τόσες που θα πέσει σε "μπλόκο", "εξόρμηση" και άλλες αρλούμπες της ελληνικής αστυνομίας όταν στέλνει ενημερώσεις για ενέργειες που κάνει. Λες και δεν είναι δουλειά της να ελέγχει τις παρανομίες συνέχεια και όταν το κάνουμε πρέπει να το γιορτάσουμε. Το πρόβλημα λοιπόν είναι πως ο Έλληνας αμέσως μόλις περάσει τα σύνορα θα βάλει το κράνος του, το ίδιο και ο Γιώργος Βουλγαράκης. Γιατί στην Ιταλία δεν πρόκειται να βγεις από το λιμάνι αν δεν το φοράς και το ίδιο ισχύει και στα υπόλοιπα Βαλκάνια. Για την υπόλοιπη Ευρώπη δεν χρειάζεται να συζητήσουμε. Να γιατί λοιπόν δεν χρειάζεται να απαντήσει κανείς σε ανόητες δικαιολογίες, που πλέον τις έχουμε ακούσει όλες, έχουμε ακούσει τα πάντα μέχρι ότι το κεφάλι σκέτο έχει καλύτερη αεροδυναμική. Ο ίδιος που τα λέει αυτά, μόλις πατήσει εκτός Ελλάδας θα το φορέσει κατευθείαν, οπότε ουσιαστικά απαντά στον εαυτό του, για τους λόγους που δεν το κάνει και εδώ. Γιατί πολύ απλά υπάρχει μία αδικαιολόγητη ανομία.

Την ίδια ανομία που απολαμβάνει ένας εκπρόσωπος της πολιτικής που ανεβάζει τέτοιο video και το μόνο πρόβλημα που έχει, είναι τα σχόλια του κόσμου που τον βλέπει…

Άνοιξαν οι προπαραγγελίες για την KOVE 800X Pro με όφελος 600 ευρώ

Το συγκεκριμένο όφελος ισχύει για προπαραγγελίες μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου 2023
1
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

5/12/2023

Η Kove ανακοίνωσε πως άνοιξε η ηλεκτρονική πλατφόρμα για τις προπαραγγελίες της Adventure μοτοσυκλέτα της KOVE 800X Pro την οποία είδαμε πρόσφατα στην EICMA, με τους υποψήφιους αγοραστές να έχουν τη δυνατότητα να την αποκτήσουν με όφελος 600 ευρώ.

Η KOVE 800X Pro χρησιμοποιεί τον τετράχρονο, υγρόψυκτο δικύλινδρο εν σειρά κινητήρα με 2ΕΕΚ και 4 βαλβίδες σε κάθε κύλινδρο των 799 κυβικών με την απόδοση να φτάνει τους 96,5 ίππους στις 9.000 στροφές και τα 8,15 χιλιογραμμόμετρα ροπής στις 7.500 στροφές. Οι πλήρως ρυθμιζόμενες αναρτήσεις της KYB, με ανεστραμμένο τηλεσκοπικό πιρούνι μπροστά και μονό αμορτισέρ πίσω, έχουν διαδρομή 240 χλστ. με το συνολικό βάρος να αγγίζει τα 190 κιλά χωρίς υγρά. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν τη σελίδα του μοντέλου και να ακολουθήσουν τον σύνδεσμο που τους οδηγεί στην πλατφόρμα που έχει δημιουργηθεί, έχοντας τη δυνατότητα να προπαραγγείλουν τη μοτοσυκλέτα με όφελος ύψους 600 ευρώ.

Άνοιξαν οι προπαραγγελίες για την KOVE 800X Pro με όφελος 600 ευρώ

Η τιμή της Kove 800X PRO ανακοινώθηκε στα 8.395 ευρώ, αλλά όσοι προχωρήσουν στην προπαραγγελία μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου 2023 θα αποκτήσουν το εν λόγω μοντέλο στην προνομιακή τιμή των 7.795 ευρώ. Η τιμή αυτή ισχύει μόνο για όσες προπαραγγελίες καταχωρηθούν το συγκεκριμένο διάστημα και με χρόνο παράδοσης τον Απρίλιο του 2024.

Περισσότερες πληροφορίες στον ηλεκτρονικό σύνδεσμο, ΕΔΩ.

Ετικέτες