Πρόγραμμα Test Rides Kymco και Voge σε 15 πόλεις και νησιά της Ελλάδας

Από 15 Μαρτίου έως τέλος Ιουνίου
1
Μπάμπη Μέντη
Από τον

Μπάμπη Μέντη

13/3/2023

Η Moto Trend επίσημος αντιπρόσωπων των Kymco και Voge στην Ελλάδα, θα πραγματοποιήσει πανελλήνιας εμβέλειας test rides από τις 15 Μαρτίου έως και το τέλος Ιουνίου σε 15 πόλεις και νησιά. Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα στο Δελτίο Τύπου που ακολουθεί:

 

 

Δελτίο Τύπου: Πανελλήνια Test Rides Kymco και Voge

Kymco Test Ride It & Voge Test Ride Experience

Οδήγησε πριν αποφασίσεις

Η Mototrend SA προχωρά σε μια εκτεταμένη προωθητική ενέργεια, δίνοντας τη δυνατότητα σε κάθε υποψήφιο αγοραστή και σε κάθε σημείο της χώρας να οδηγήσει μια σειρά από σημαντικά μοντέλα των εταιρειών Kymco και Voge!

Τα Test Rides θα ξεκινήσουν στις 15 Μαρτίου και θα ολοκληρωθούν τέλη Ιουνίου περνώντας από 15 πόλεις της ηπειρωτικής χώρας και 6 της νησιωτικής! Από τα Χανιά, το Ηράκλειο και τη Ρόδο μέχρι την Πάτρα, την Καβάλα και την Ξάνθη, από τη Σύρο και τη Χίο μέχρι την Πρέβεζα και τη Θεσσαλονίκη, σε μια μοναδική για τα Ελληνικά δεδομένα δραστηριότητα που θα διαρκέσει 3,5 μήνες και που θα δώσει τη δυνατότητα να οδηγήσουν εκατοντάδες ενδιαφερόμενοι οκτώ μοντέλα της Voge και έξι της Kymco!

Όσοι πιστοί προσέλθετε λοιπόν, μία επίσκεψη στις ιστοσελίδες των Kymco https://kymco.gr/kymco-test-ride/  και Voge https://voge.gr/the-voge-ride/ ή ένα τηλεφώνημα στο κατάστημα της αρεσκείας σας αρκεί για να δηλώσετε συμμετοχή στην πόλη της επιλογής σας! Δίπλωμα μοτοσυκλέτας τουλάχιστον Α2 κατηγορίας, σωστό ντύσιμο, καλό κράνος και πολύ κέφι είναι αυτά που χρειάζεστε για να οδηγήσετε το όχημα που σας ενδιαφέρει. 

Mοντέλα διαθέσιμα ανά εταιρεία:

ΚΥΜCO: AK 550 Premium, CV3 Noodoe, DT X360, Χ-Τown 300, People S 125, Agility S 125

VOGE: 300DS, 300 Rally, 300AC, 300ACX, 500DS, 500DSX, 500AC, SR4 Max

Για τους μήνες Μάρτιο και Απρίλιο τα Test Rides θα πραγματοποιηθούν ως ακολούθως:

15 - 18 Μαρτίου

ΛΑΜΙΑ: Καρέλλης ΕΠΕ, 2ο χλμ Ε.Ο. Λαμίας–Αθηνών, τηλ 22310-23563

EΛΕΥΣΙΝΑ: Μοτο Ι. Σάλτας, Ηρώων Πολυτεχνείου 149, τηλ 210-5546621

28 Μαρτίου – 1 Απριλίου

ΒΟΛΟΣ: Πολύζου Μ. Αφοι ΑΕΕ, Δημητριάδος 77, τηλ 24210-25938/23622

ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Θεοχάρη Αφοι ΕΠΕ, Λεωφόρος Ιωνίας 3, τηλ 27410-85944 

4 – 8 Απριλίου

ΛΑΡΙΣΑ: Μαργαρίτης & ΣΙΑ ΟΕ, Ηρώων Πολυτεχνείου 15, τηλ 2411-81052

ΠΑΤΡΑ: Λυρής Ιωάννης ΑΕ, Ν.Ε.Ο Πατρών–Αθηνών, τηλ 2610-911328

12 – 22 Απριλίου

ΤΡΙΚΑΛΑ*: Μελίσσης Σωτήριος, Αβέρωφ και Ολυμπίου, τηλ 24310-78201

ΚΑΡΔΙΤΣΑ**: Μπακώσης Βάϊος, Τρικάλων 273, τηλ 24410-71985  

ΑΓΡΙΝΙΟ: Μπουσδούνη Αφοι ΟΕ, Εθν. Αντιστάσεως 53, τηλ 26410-52558

* Μόνο τα μοντέλα της Voge

** Μόνο τα μοντέλα της Kymco

25 – 29 Απριλίου

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ*: Δαβανόπουλος Β., Μοναστηρίου 102, τηλ 2310-515787

ΠΡΕΒΕΖΑ: Ζηκίδης Σπ, Λεωφ. Ιωαννίνων 301, τηλ 26410 52558

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ**: Παπανικολής Β., Κων/πόλεως 41, τηλ 2310-857532

* Μόνο τα μοντέλα της Voge

** Μόνο τα μοντέλα της Kymco

Τα Test Rides για τους μήνες Μάϊο και Ιούνιο θα ανακοινωθούν σύντομα μέσα από νέο δελτίο τύπου της αντιπροσωπείας Mototrend SA.

XT700 – Η Tenere που θα έπρεπε να κατασκευάσει η Yamaha

Πρόκειται για περιορισμένη παραγωγή μόλις δέκα μοτοσυκλετών
cover
Από τον

Παύλο Καρατζά

18/6/2026

Ένα συνεργείο στην Πορτογαλία μετατρέπει την Tenere 700 σε μια σύγχρονη XT500, σε περιορισμένη παραγωγή μόλις 10 κομματιών και “ανάβει φωτιές” στη Yamaha.

Από τις φωτογραφίες, διακρίνεται το «XT700» στο ρεζερβουάρ της μοτοσυκλέτας, ενώ η ιδέα ανήκει στο μικρό συνεργείο στην Holy Moly Co, που εδρεύει στη Λισαβόνα και μετατρέπει σύγχρονες Tenere700 σε XT700! Δεν είναι η πρώτη φορά που το Holy Moly αναβιώνει μία παλιότερη Yamaha και μάλιστα στο συγκεκριμένο project συμμετέχουν και το γνωστό Bike Shed του Λονδίνου, η Yamaha Πορτογαλίας και η Kedo, που ειδικεύεται στα ανταλλακτικά παλιότερων μοντέλων της ιαπωνικής εταιρείας.

Η εταιρεία Holy Moly ολοκληρώνει τη συγκεκριμένη μετατροπή χωρίς να κοπεί, να τρυπηθεί ή να συγκολληθεί κάποιο κομμάτι, με το ντεπόζιτο, το ψηλό φτερό και τον στρογγυλό προβολέα που παραπέμπουν σε ένα XT500 του 1979 που δημοπρατήθηκε από την Kedo.

Yamaha

Η μετατροπή αυτή έχει μεγάλη επίπτωση και στο βάρος της μοτοσυκλέτας που μειώνεται στα 175 κιλά. Οι αναρτήσεις της KYB αντικαθίστανται από τις ολλανδικές TracTive, ενώ οι ζάντες είναι της Haan Wheels.

Το πρωτότυπο που βλέπετε δεν είναι προς πώληση, αλλά από τον Οκτώβριο η Holy Moly θα παράγει μόλις δέκα κομμάτια από τη συγκεκριμένη μοτοσυκλέτα, ενώ στις υπηρεσίες συμπεριλαμβάνεται και η συναρμολόγησή της απευθείας στο γκαράζ του νέου ιδιοκτήτη. Πάντως ίσως αυτή να είναι μία καλή ευκαιρία για την ιαπωνική εταιρεία που μπορεί να “δανειστεί” την ιδέα και να δημιουργήσει μία παρόμοια μοτοσυκλέτα, που τουλάχιστον στην Ελλάδα είναι σίγουρο πως θα πετύχει εμπορικά.