Προσφορά Suzuki V-Strom 650 XT

Με όφελος 500 ευρώ
1
Μπάμπη Μέντη
Από τον

Μπάμπη Μέντη

18/5/2023

Η αντιπροσωπεία της Suzuki στην Ελλάδα, ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε., ανακοινώνει μια σημαντική προσφορά που αφορά το V-Strom 650 ΧΤ, το οποίο συνεχίζει και το 2023 ως το μικρότερο πλέον της οικογένειας με τά την άφιξη του νέου V-Strom 800 DE, με συνολικό όφελος 500 ευρώ.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου της Suzuki:

Έφτασε η στιγμή για να αποκτήσεις τη νέα σου Suzuki V-Strom 650 XT με όφελος 500 ευρώ και νέα προτεινόμενη τιμή λιανικής 9.795€*. Φημισμένη για την ευελιξία, την αξιοπιστία και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, η Suzuki V-Strom 650 XT προσελκύει αναβάτες που αναζητούν το ιδανικό σύνολο για μετακίνηση ή διασκέδαση. Η Suzuki V-Strom 650 XT διαθέτει στον βασικό της εξοπλισμό tubeless ακτινωτούς τροχούς 19'' μπροστά & 17'' πίσω που προσφέρουν εξαιρετική σταθερότητα για ασφάλεια σε οποιεσδήποτε συνθήκες, παροχή 12V τοποθετημένη πίσω από τον πίνακα οργάνων, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη φόρτιση ηλεκτρονικών συσκευών,χούφτες τιμονιού για προστασία των χεριών από τις καιρικές συνθήκες, αναβαθμισμένο traction control system που ανιχνεύει διαρκώς την ταχύτητα στους τροχούς, τις θέσεις γκαζιού, στροφάλου και των σχέσεων κιβωτίου, με ένα πλήθος αισθητήρων για τον πλήρη έλεγχο της απόδοσης και νέο, επανασχεδιασμένο και ελαφρύτερο σύστημα εξάτμισης, τοποθετημένο χαμηλότερα έτσι ώστε να επιτυγχάνεται χαμηλότερο κέντρο βάρους.

Πλήρως εξοπλισμένη, η Suzuki V-Strom 650 XT συνεχίζει την οικογενειακή παράδοση των V-Strom και αποτελεί μια διασκεδαστική και ελκυστική πρόταση για όλους τους σύγχρονους αναβάτες.

Μη χάνεις χρόνο, απευθύνσου σε έναν επίσημο έμπορο Suzuki και απόκτησε σήμερα τη δική σου Suzuki V-Strom 650 XT στη νέα τιμή προσφοράς.

*Η προσφορά ισχύει έως 30 Ιουνίου 2023 ή και μέχρι εξάντλησης του αποθέματος. Όλες οι νέες μοτοσυκλέτες Suzuki καλύπτονται χωρίς επιπλέον χρέωση από τέσσερα χρόνια εγγύηση και τέσσερα χρόνια δωρεάν οδική βοήθεια.

Ατύχημα με μοτοσυκλέτα είχε ο Τσέχος Πρόεδρος Petr Pavel

Λάτρης των δυο τροχών, ο Pavel έπεσε την ώρα που οδηγούσε στην πίστα
Petr Pavel
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

24/5/2024

Ο 62χρονος Petr Pavel, ο 4ος Πρόεδρος της Δημοκρατίας της Τσεχίας και φανατικός αναβάτης μοτοσυκλέτας, είχε ένα μικροατύχημα οδηγώντας μοτοσυκλέτα με χαμηλή ταχύτητα σε ασφάλτινη πίστα, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί σε νοσοκομείο της χώρας του, όπου και παρέμεινε για μικρό χρονικό διάστημα, ενώ μέσα στην Παρασκευή οι γιατροί του έδωσαν εξιτήριο.

Πρόσφατα έχουμε δει τον Pavel να δίνει το παρών τόσο σε επίσκεψη στο εργοστάσιο της Moto Guzzi στο Mandello Del Lario, όπου οδήγησε το νέο Stelvio, αλλά και στη διοργάνωση της Harley-Davidson στην Πράγα. Ο Pavel έχει για προσωπική μοτοσυκλέτα μια BMW R 1250 GS, ενώ ακόμα δεν υπάρχουν πληροφορίες για το τι ακριβώς έκανε στην πίστα και το πώς και πού χτύπησε.

Ο Pavel δεν παρέμεινε για πολύ στο νοσοκομείο, ενώ το γραφείο τύπου του Τσέχου Προέδρου ανακοίνωσε πως ο πρώην αρχηγός του στρατού της Τσεχίας θα επιστρέψει άμεσα στα καθήκοντά του.

Ετικέτες