Προσφορά Suzuki V-Strom 650 XT

Με όφελος 500 ευρώ
1
Μπάμπη Μέντη
Από τον

Μπάμπη Μέντη

18/5/2023

Η αντιπροσωπεία της Suzuki στην Ελλάδα, ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε., ανακοινώνει μια σημαντική προσφορά που αφορά το V-Strom 650 ΧΤ, το οποίο συνεχίζει και το 2023 ως το μικρότερο πλέον της οικογένειας με τά την άφιξη του νέου V-Strom 800 DE, με συνολικό όφελος 500 ευρώ.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου της Suzuki:

Έφτασε η στιγμή για να αποκτήσεις τη νέα σου Suzuki V-Strom 650 XT με όφελος 500 ευρώ και νέα προτεινόμενη τιμή λιανικής 9.795€*. Φημισμένη για την ευελιξία, την αξιοπιστία και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, η Suzuki V-Strom 650 XT προσελκύει αναβάτες που αναζητούν το ιδανικό σύνολο για μετακίνηση ή διασκέδαση. Η Suzuki V-Strom 650 XT διαθέτει στον βασικό της εξοπλισμό tubeless ακτινωτούς τροχούς 19'' μπροστά & 17'' πίσω που προσφέρουν εξαιρετική σταθερότητα για ασφάλεια σε οποιεσδήποτε συνθήκες, παροχή 12V τοποθετημένη πίσω από τον πίνακα οργάνων, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη φόρτιση ηλεκτρονικών συσκευών,χούφτες τιμονιού για προστασία των χεριών από τις καιρικές συνθήκες, αναβαθμισμένο traction control system που ανιχνεύει διαρκώς την ταχύτητα στους τροχούς, τις θέσεις γκαζιού, στροφάλου και των σχέσεων κιβωτίου, με ένα πλήθος αισθητήρων για τον πλήρη έλεγχο της απόδοσης και νέο, επανασχεδιασμένο και ελαφρύτερο σύστημα εξάτμισης, τοποθετημένο χαμηλότερα έτσι ώστε να επιτυγχάνεται χαμηλότερο κέντρο βάρους.

Πλήρως εξοπλισμένη, η Suzuki V-Strom 650 XT συνεχίζει την οικογενειακή παράδοση των V-Strom και αποτελεί μια διασκεδαστική και ελκυστική πρόταση για όλους τους σύγχρονους αναβάτες.

Μη χάνεις χρόνο, απευθύνσου σε έναν επίσημο έμπορο Suzuki και απόκτησε σήμερα τη δική σου Suzuki V-Strom 650 XT στη νέα τιμή προσφοράς.

*Η προσφορά ισχύει έως 30 Ιουνίου 2023 ή και μέχρι εξάντλησης του αποθέματος. Όλες οι νέες μοτοσυκλέτες Suzuki καλύπτονται χωρίς επιπλέον χρέωση από τέσσερα χρόνια εγγύηση και τέσσερα χρόνια δωρεάν οδική βοήθεια.

Πάνω από 5.500 Harley Davidson στην Ηγουμενίτσα για την Πανευρωπαϊκή Συγκέντρωση 2023!

Αγγίζει το 100% η πληρότητα στα καταλύματα της περιοχής
Πάνω από 5.500 Harley Davidson στην Ηγουμενίτσα για την Πανευρωπαϊκή Συγκέντρωση 2023!
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

28/5/2023

Γεμάτο το κάμπινγκ στην παραλία Δρέπανος στην Ηγουμενίτσα όπως και τα ξενοδοχεία στην ευρύτερη περιοχή όλες αυτές τις ημέρες καθώς κορυφώθηκε εχθές η άφιξη των μοτοσυκλετών Harley Davidson για την Πανευρωπαϊκή τους Συγκέντρωση.

Είναι η τρίτη φορά που επιλέγεται η Ελλάδα για την συνάντηση των Harley Davidson και η δεύτερη για την Ηγουμενίτσα. Η πρώτη ήταν  το 2001 πάλι στο Δρέπανο, ακολούθησε η Πάτρα το 2010 και φέτος συγκεντρώνονται ξανά στο αγαπημένο τους μέρος, πάντα με την συνδρομή της ελληνικής λέσχης που επί πολλούς μήνες προετοιμάζει όλες τις λεπτομέρειες.

Πάνω από 5.500 Harley Davidson στην Ηγουμενίτσα για την Πανευρωπαϊκή Συγκέντρωση 2023!

Στο ενδιάμεσο έχει γίνει και άλλη συγκέντρωση με H-D αλλά από συγκεκριμένο club, επίσης στην Ηγουμενίτσα με τεράστια συμμετοχή, ωστόσο εδώ μιλάμε για ανοικτή και κεντρική διοργάνωση πολλών διαφορετικών λεσχών και μεμονωμένων ιδιοκτητών από ολόκληρο τον κόσμο.

Μέχρι στιγμής έχουν κυλίσει ομαλά οι αφίξεις και η παραμονή αυτού του τεράστιου πλήθους από H-D με τους κατοίκους να είναι ενήμεροι εδώ και καιρό.

Μέσα στο χώρο του κάμπινγκ υπάρχει και χώρος που λειτουργεί σαν μουσείο με σπάνιες μοτοσυκλέτες, έκθεση με custom και φυσικά κάθε χώρος πάρκινγκ είναι ταυτόχρονα και μία μίνι έκθεση H-D.