Προσφορά Suzuki V-Strom 650 XT

Με όφελος 500 ευρώ
1
Μπάμπη Μέντη
Από τον

Μπάμπη Μέντη

18/5/2023

Η αντιπροσωπεία της Suzuki στην Ελλάδα, ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε., ανακοινώνει μια σημαντική προσφορά που αφορά το V-Strom 650 ΧΤ, το οποίο συνεχίζει και το 2023 ως το μικρότερο πλέον της οικογένειας με τά την άφιξη του νέου V-Strom 800 DE, με συνολικό όφελος 500 ευρώ.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου της Suzuki:

Έφτασε η στιγμή για να αποκτήσεις τη νέα σου Suzuki V-Strom 650 XT με όφελος 500 ευρώ και νέα προτεινόμενη τιμή λιανικής 9.795€*. Φημισμένη για την ευελιξία, την αξιοπιστία και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, η Suzuki V-Strom 650 XT προσελκύει αναβάτες που αναζητούν το ιδανικό σύνολο για μετακίνηση ή διασκέδαση. Η Suzuki V-Strom 650 XT διαθέτει στον βασικό της εξοπλισμό tubeless ακτινωτούς τροχούς 19'' μπροστά & 17'' πίσω που προσφέρουν εξαιρετική σταθερότητα για ασφάλεια σε οποιεσδήποτε συνθήκες, παροχή 12V τοποθετημένη πίσω από τον πίνακα οργάνων, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη φόρτιση ηλεκτρονικών συσκευών,χούφτες τιμονιού για προστασία των χεριών από τις καιρικές συνθήκες, αναβαθμισμένο traction control system που ανιχνεύει διαρκώς την ταχύτητα στους τροχούς, τις θέσεις γκαζιού, στροφάλου και των σχέσεων κιβωτίου, με ένα πλήθος αισθητήρων για τον πλήρη έλεγχο της απόδοσης και νέο, επανασχεδιασμένο και ελαφρύτερο σύστημα εξάτμισης, τοποθετημένο χαμηλότερα έτσι ώστε να επιτυγχάνεται χαμηλότερο κέντρο βάρους.

Πλήρως εξοπλισμένη, η Suzuki V-Strom 650 XT συνεχίζει την οικογενειακή παράδοση των V-Strom και αποτελεί μια διασκεδαστική και ελκυστική πρόταση για όλους τους σύγχρονους αναβάτες.

Μη χάνεις χρόνο, απευθύνσου σε έναν επίσημο έμπορο Suzuki και απόκτησε σήμερα τη δική σου Suzuki V-Strom 650 XT στη νέα τιμή προσφοράς.

*Η προσφορά ισχύει έως 30 Ιουνίου 2023 ή και μέχρι εξάντλησης του αποθέματος. Όλες οι νέες μοτοσυκλέτες Suzuki καλύπτονται χωρίς επιπλέον χρέωση από τέσσερα χρόνια εγγύηση και τέσσερα χρόνια δωρεάν οδική βοήθεια.

GASGAS ES 800 και SM 800 - Πιάστηκαν "επ' αυτοφώρω" σε δοκιμές

Ο μπροστινός προβολέας έρχεται αυτούσιος από το 800ΝΚ της CFMOTO
motomag με τη μόνη διαφορά πως έχει προστεθεί στο τέλος αυτούς ένα μυτερό μπροστινό φτερό.
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

26/4/2024

Δύο νέα μοντέλα της GASGAS απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός του γερμανικού Motorrad τις προηγούμενες ημέρες σε στάδιο δοκιμών. Σύμφωνα με τις πληροφορίες πρόκειται για τις νέες εκδόσεις των μοντέλων ES και SM, τα οποία όμως τώρα εφοδιάζονται με τον δικύλινδρο κινητήρα των 799 κυβικών της KTM.

Στην περίπτωση του ES 800 μιλάμε για την έκδοση Enduro η οποία πλέον θα χρησιμοποιεί τον δικύλινδρο κινητήρα LC8c των 799 κ.εκ. της ΚΤΜ με απόδοση 95 ίππους. Τώρα όσον αφορά το SM 800 το Supermoto της GASGAS ομοίως και αυτό θα χρησιμοποιεί τον ίδιο κινητήρα των 799 κυβικών, ενώ παραμένει άγνωστο αν οι εκδόσεις ES 700 και SM 700 θα σταματήσουν ή αν θα συνεχίσουν την εμπορική τους πορεία στις αγορές.

με τη μόνη διαφορά πως έχει προστεθεί στο τέλος αυτούς ένα μυτερό μπροστινό φτερό.

Αυτό που προκαλεί όμως την μεγαλύτερη εντύπωση είναι η νέα σχεδιαστική ταυτότητα της GASGAS όσον αφορά τον εμπρόσθιο προβολέα. Αυτός έρχεται αυτούσιος από το 800ΝΚ της CFMOTO με τη μόνη διαφορά πως έχει προστεθεί στο τέλος αυτούς ένα μυτερό μπροστινό φτερό. Η σύμπραξη αυτή δεν είναι τυχαία καθώς εδώ και αρκετό διάστημα η κινεζική εταιρεία κατασκευάζει μοντέλα για την KTM. Από την άλλη, θα μπορούσε να είναι και στοιχείο για να μας μπερδέψει επίτηδες, αλλάζοντας σχήμα στο τελικό στάδιο.

Περισσότερα τεχνικά στοιχεία δεν γνωρίζουμε αν και από ότι βλέπουμε τα δύο αυτά νέα μοντέλα της GASGAS έχουν πάρει την τελική τους μορφή, οπότε θα έχουμε νέα τους πολύ πολύ σύντομα.

Ετικέτες