Πρόστιμο 6.300 ευρώ στην Coral A.E. πρώην Shell A.E.

Για ελλιπείς ενδείξεις δείγματος καυσίμου βυτιοφόρου οχήματος
motomag Περιφέρεια Αττικής - Πρόστιμο 6.300 ευρώ στην Coral A.E. πρώην Shell A.E.
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

14/3/2024

Η Διεύθυνση Ανάπτυξης Π.Ε. Ανατολικής Αττικής επέβαλε πρόστιμο 6.300 ευρώ στην Coral Ανώνυμος Εταιρεία Πετρελαιοειδών & Χημικών Προϊόντων καθώς στο πρατήριο υγρών καυσίμων, με την επωνυμία «ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑ» που βρίσκεται στον Άγιο Στέφανο Αττικής στην Λεωφόρο Μαραθώνος 18 διαπιστώθηκαν ελλιπείς ενδείξεις δείγματος καυσίμου βυτιοφόρου οχήματος.

Πιο συγκεκριμένα με την αρ. πρωτ. 247/11.03.2024 απόφαση της Δ/νσης Ανάπτυξης Π.Ε. Ανατολικής Αττικής επεβλήθη, συνολικό πρόστιμο 6.300 ευρώ για παράβαση του άρθρου 101 παρ. 2Η της Υ.Α. 91354/2017 (Κανόνες ΔΙ.Ε.Π.Π.Υ.), (ΦΕΚ 2983/Β/30.08.2017) όπως τροποποιήθηκε με την Υ.Α.109034/2018 (ΦΕΚ 4913/Β/2018) και ισχύει, για ελλιπείς ενδείξεις δείγματος καυσίμου βυτιοφόρου οχήματος το ύψος του οποίου καθορίζεται (700 ευρώ ανά δείγμα καυσίμου, δηλαδή 3 Χ 700 € = 2.100 ευρώ και λόγω υποτροπής 3 Χ 2.100 € = 6.300 ευρώ) από το άρθρο 101 παρ. 4Β της ως άνω αναφερομένης Υπουργικής Απόφασης, σε συνδυασμό με το άρθρο 22 παρ. 1 του Ν. 4177 (ΦΕΚ 173/τ. Α/08.08.2013) στην CORAL ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΕΙΔΩΝ & ΧΗΜΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ που βρίσκεται στο Μαρούσι Αττικής στην οδό Ηρώδου Αττικού 12Α, με Α.Φ.Μ. 094472979 και Δ.Ο.Υ. ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ.

Περιφέρεια Αττικής - Πρόστιμο 6.300 ευρώ στην Coral A.E. πρώην Shell A.E.

Και συγκεκριμένα διότι κατά την διάρκεια δειγματοληψίας που πραγματοποιήθηκε από τους υπαλλήλους της υπηρεσίας μας στις 6 Φεβρουαρίου 2024 και σύμφωνα με την υπ’ αρίθμ. πρωτ. οικ. 104/05.02.2024 εντολή ελέγχου στο πρατήριο υγρών καυσίμων, με την επωνυμία «ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑ» που βρίσκεται στον Άγιο Στέφανο Αττικής στην Λεωφόρο Μαραθώνος 18 και αφορούσε τα προϊόντα βενζίνη αμόλυβδη 95 οκτανίων, βενζίνη αμόλυβδη 98 οκτανίων και πετρέλαιο κίνησης με ταυτόχρονη λήψη των αντιστοίχων δειγμάτων καυσίμου βυτιοφόρου οχήματος που έφεραν πάνω τους σφραγίδες της προμηθεύτριας εταιρείας CORAL A.E. με νούμερα 121204, 121201 και 121202 μαζί με τις σχετικές ταμπέλες ενδείξεων που όφειλαν να τα συνοδεύει διαπιστώθηκε ότι  σε αυτές δεν αναγραφόταν ο αριθμός της σφραγίδας του διαμερίσματος του βυτιοφόρου οχήματος που τα παρέδωσε.

MUVUS - Διακοπή συνεργασίας με το κατάστημα Η&Κ στο Ηράκλειο Κρήτης.

Νέος συνεργάτης και εκπρόσωπος των CFMOTO/Royal Enfield/Polaris/Letbe στο νομό Ηρακλείου, η εταιρεία Auto Motor House
MUVUS - Λήξη συνεργασίας
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

13/2/2025

H MUVUS, αποκλειστικός εισαγωγέας και διανομέας των μοτοσυκλετών, ανταλλακτικών και αξεσουάρ των εταιρειών CFMOTO/Royal Enfield/Polaris/Letbe στην Ελλάδα, ανακοινώνει ότι τερματίζεται η συνεργασία με το κατάστημα Η&Κ με έδρα στο Ηράκλειο Κρήτης.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου της MUVUS:

"Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Η&Κ για τη συνεργασία της και τη συνεισφορά της όλα αυτά τα χρόνια και ευχόμαστε κάθε επιτυχία στις μελλοντικές της προσπάθειες. 

Ταυτόχρονα είμαστε στην ευχάριστη θέση να ενημερώνουμε τους πελάτες και ιδιοκτήτες των μαρκών μας ότι νέος συνεργάτης και εκπρόσωπος των εταιρειών μας στο νομό Ηρακλείου είναι η εταιρεία Auto Motor House, Ελ Βενιζέλου 15, Λιμένας Χερσονήσου 70014, δίπλα στο Α-Β.

Με εκτίμηση,

The Muvus Marketing Team"