Πρόταση γάμου με 12 V-Strom - VIDEO

Μετέφεραν το μήνυμα στις ζελατίνες
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

18/9/2017

Η πρόταση γάμου, με την μορφή που εμφανίζεται στις ταινίες του Hollywood, είναι κάτι σχετικά νέο στα ελληνικά δεδομένα, όπου ακόμα κυριαρχεί ο αρραβώνας. Ενώ και παλιότερα οι προτάσεις γάμου ήταν στην πλειοψηφία τους λογοδοσία προς τους γονείς. Με την κινηματογραφική έννοιά της η πρόταση γάμου είναι κάτι σχετικά νέο, ωστόσο στα Χανιά της δόθηκε ελληνικό χρώμα, από την δραστήρια λέσχη των Vstrom Greek Riders:

Το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου, οι Vstrom Greek Riders Χανίων, πραγματοποίησαν την πρώτη τους συνάντηση στο ΝΑΜΙ στη Σούδα.

Στην ιδιαίτερη αυτή συνάντηση, παραβρέθηκαν φίλοι από το Ρέθυμνο, το Ηράκλειο και βέβαια τα Χανιά.

Λίγο μετά το τέλος της συνάντησης για καφέ, όλες οι μοτοσικλέτες, παρατάχθηκαν για φωτογράφιση στο λιμάνι, όπου εκεί είχε προγραμματιστεί μια έκπληξη.

Ο αρχηγός της ομάδας του Ρεθύμνου (Γιώργος Νύκταρης) έκανε πρόταση γάμου στην καλή του, με έναν ιδιαίτερο τρόπο, που καμμία φωτογραφία δεν μπορεί να αποθανατίσει.

Όλες οι μοτοσικλέτες, είχαν μπροστά στη ζελατίνα, ένα γράμμα από την πρόταση "ΘΑ ΜΕ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙΣ;"

Χιλιάδες Hell’s Angels καταφτάνουν στην Ηγουμενίτσα – Άρχισαν ήδη οι συλλήψεις

Πάνω από 5.000 μοτοσυκλετιστές αναμένονται στο Ελληνικό Φεστιβάλ Φίλων Αμερικανικής Μοτοσυκλέτας στην παραλία Δρέπανο
hells-angels
Από τον

Σπύρο Τσαντήλα

5/6/2026

Η διοργάνωση του φεστιβάλ στο Δρέπανο από 5 ως 7 Ιουνίου αναμένεται να προσελκύσει στην περιοχή χιλιάδες μοτοσυκλετιστές από όλη την Ευρώπη και μεταξύ τους μεγάλο αριθμό μελών της οργάνωσης Hell’s Angels (HAMC).

Το γεγονός αυτό ωστόσο έχει σημάνει συναγερμό στις αρχές της χώρας, καθώς εκτιμάται πως μεταξύ των μελών της HAMC περιλαμβάνονται αρκετοί επικίνδυνοι κακοποιοί. Άλλωστε υπάρχει πάντα η ανάμνηση του ανάλογου φεστιβάλ στην περιοχή το 2015, όταν μια ομάδα Hell’s Angels είχε ξυλοκοπήσει μέχρι θανάτου 41χρονο Έλληνα έξω από κατάστημα εστίασης μετά από ασήμαντη διαφωνία.

Στο μεταξύ δέκα συλλήψεις έχουν ήδη γίνει από τις αρχές, επτά στον συνοριακό σταθμό του Προμαχώνα και άλλες τρεις στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας, αφορώντας όλες μέλη διαφόρων τμημάτων της HAMC.

Στον Προμαχώνα συνελήφθησαν επτά μοτοσυκλετιστές από τη Βουλγαρία και την Πολωνία που βρέθηκαν σε έλεγχο με μαχαίρια, σιδερογροθιές και γκλομπ. Στη δε Ηγουμενίτσα πιάστηκαν στη διάρκεια ελέγχων κατά την αποβίβαση από το καράβι τρεις Γερμανοί υπήκοοι, δύο εξ αυτών οπλισμένοι με μαχαίρια και ο τρίτος καθώς εκκρεμούσε εις βάρος του διεθνές ένταλμα για τροχαίο με τραυματισμό στην Πολωνία.

Με τις εκτιμήσεις των διοργανωτών να μιλούν για μια συγκέντρωση περισσότερων από 5.000 μοτοσυκλετιστών, η Ελληνική Αστυνομία έχει καταστρώσει ειδικά σχέδια περιφρούρησης στην περιοχή, σε συνεργασία με τις τελωνειακές αρχές και το Λιμενικό Σώμα.