Royal Enfield - Πραγματοποιήθηκε η παγκόσμια βόλτα One Ride με συμμετοχή και της Ελλάδας

Σε 58 χώρες και 468 πόλεις, ανάμεσα τους η Αθήνα, η Πάτρα και η Βέροια
motomag Royal Enfield: Πραγματοποιήθηκε η παγκόσμια βόλτα One Ride με συμμετοχή και της Ελλάδας
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

29/9/2023

Η παγκόσμια βόλτα της Royal Enfield με ονομασία “One Ride” για το 2023 πραγματοποιήθηκε στις 17 Σεπτεμβρίου, με 17.135 μοτοσυκλέτες της εταιρείας να βολτάρουν ανά την υφήλιο, με το eλληνικό παράρτημα του REOC να οργανώνει στην Ελλάδα βόλτες σε Αθήνα, Πάτρα και Βέροια.

Η Royal Enfield από το 2011 πραγματοποιεί μία φορά το χρόνο την παγκόσμια βόλτα “One Ride” με χιλιάδες μοτοσυκλέτες της εταιρείας να δημιουργούν ένα εντυπωσιακό θέαμα σε κάθε γωνιά της γης. Στη χώρα μας το Ελληνικό παράρτημα REOC είναι υπεύθυνο για τη διοργάνωση της εν λόγω βόλτας από το 2016. Το 2023 η παγκόσμια βόλτα “One Ride” έλαβε χώρα στις 17 Σεπτεμβρίου, με 17.135 μοτοσυκλέτες της RE να βολτάρουν σε 58 χώρες και 468 πόλεις. Ανάμεσα σε αυτές τις χώρες ήταν και η Ελλάδα, με το Ελληνικό παράρτημα του REOC να οργανώνει τρεις βόλτες σε Αθήνα, Πάτρα και Βέροια με την Ελληνική αντιπροσωπεία της Royal Enfield, Muvus να είναι υποστηρικτής της εκδήλωσης.

Royal Enfield

Η βόλτα της Αττικής ξεκινούσε από την Πλατεία Ελαιών της Κηφισιάς με τελικό προορισμό τον Μεσαιωνικό Πύργο Οινόης Μαραθώνα, με τους αναβάτες να οδηγούν μοντέλα της Royal Enfield του χθες και του σήμερα όπως το Bullet 500 και το νέο Super Meteor 650. Η βόλτα της Πάτρας ξεκινούσε από το καφέ της Πατρών – Κλάους με προορισμό το Κάστρο Κυλλήνης, με τη βόλτα της Βέροιας να ξεκινά από το κέντρο της πόλης με προορισμό το Εθνικό Χιονοδρομικό Κέντρο Σελίου.

Royal EnfieldRoyal EnfieldRoyal Enfield

Φωτογραφίες: Σωτήρης Ζησίδης

Ετικέτες

Ανάκληση Suzuki DR-Z400S και DR-Z400SM - Έφτασε στην Ευρώπη

Η ενημέρωση που έχουμε μας καθησυχάζει για τις παρτίδες που έχουν εισαχθεί στην Ελλάδα
Ανάκληση Suzuki DRZ
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

28/1/2026

Στο πρόσφατο παρελθόν σας είχαμε γράψει για τη συγκεκριμένη ανάκληση που αφορά διαρροή υγρού φρένων από το πίσω δοχείο, ανάκληση που πρώτα είχε ανακοινωθεί για την Ιαπωνία και μετά για τις Η.Π.Α. Τώρα η ανάκληση ήρθε και στην Ευρώπη.

Έχοντας μιλήσει με την ελληνική αντιπροσωπεία έχουμε λάβει την απάντηση πως οι παρτίδες μοτοσυκλετών που έχουν εισαχθεί εδώ δεν επηρεάζονται από την ανωτέρω ανάκληση, πληροφορία που σας έχουμε δώσει και στα δυο προηγούμενα άρθρα επί του θέματος.

Παρόλα αυτά, οι πρώτες δηλώσεις της Suzuki πως η ανάκληση δεν θα έφτανε στην Ευρώπη διαψεύστηκαν, καθώς η ανάκληση με αριθμό SR/00247/26 δημοσιεύτηκε στο ευρωπαϊκό σύστημα Rapex, ενώ προέρχεται από τη γερμανική αγορά.

Η λύση στο πρόβλημα πάντως είναι απλούστατη αφού αφορά μόνο το σωστό βίδωμα του καπακιού του δοχείου υγρού φρένων.

Ετικέτες