Σάκης Συνιώρης: Παρέλαβε Kawasaki ZX-10RR για το ΠΠΤ2019!

Ανανέωση μετά από πολύ καιρό
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

12/4/2019

Ο Έλληνας πολυπρωταθλητής, Σάκης Συνιώρης, παρέλαβε μόλις από την Ελληνική αντιπροσωπεία της Kawasaki μία ολοκαίνουρια ZX-10RR 2019! Την μοτοσυκλέτα παρέδωσε στον πολυπρωταθλητή ο κ. Σιμιτζής Δημήτριος, Τεχνικός Διευθυντής της Teomoto.

Είμασταν παρόντες στην σημαντική αυτή στιγμή για τον Σάκη Συνιώρη, που από το 2013 είχε την ίδια μοτοσυκλέτα και ζούσε σήμερα το μεγαλύτερο όνειρο μετά από πολλές θυσίες. Η ελληνική αντιπροσωπεία βοήθησε πολύ τον Έλληνα πολυπρωταθλητή, και πραγματικά μπράβο της, ωστόσο η μοτοσυκλέτα δεν είναι δώρο ούτε και τζάμπα, κάτι που πρέπει να διευκρινιστεί για να μην αρχίσουν κλήσεις προς την Teomoto για χορηγίες...

Ο Σάκης Συνιώρης που έτρεχε με Aprilia RSV4 APRC, είχε φτάσει την μοτοσυκλέτα στους 162 πραγματικούς ίππους, και τώρα με ευκολία θα προσθέσει άμεσα τριάντα ακόμη πριν τους κάνει και σαράντα…

Ωστόσο - και πάντα σύμφωνα με τον ίδιο, η έκδοση RR με την διαφορετική κεφαλή, τα κορυφαία ηλεκτρονικά και το αγωνιστικό στήσιμο δεν χρειάζεται καμία φοβερή παρέμβαση για να αγωνιστεί με στόχο την κορυφή του πρωταθλήματος. Πέρα από το πολυεστερικό κουστούμι, ο Σάκης θα αλλάξει πίσω αμορτισέρ, θα τοποθετήσει Akrapovic εξάτμιση και δικό του stabilizater, αντί του ηλεκτρονικού που έχει το RR, κι επίσης δική του κεντρική μονάδα διαχείρισης για την οποία θα πούμε περισσότερα όταν οδηγήσουμε την μοτοσυκλέτα σε δοκιμή πριν και μετά!

Ο Σάκης αν και σε ασυγκράτητη χαρά για την νέα του μοτοσυκλέτα, ήταν αντιστρόφως ανάλογα συγκρατημένος σε δηλώσεις, τόσο για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας, όσο και για το κυνήγι του ρεκόρ στις Σέρρες, που πέρασε μόλις πρόσφατα σε ξένα χέρια.

Από πέρσι λέμε με τον Σάκη το ίδιο ακριβώς πράγμα. Πώς θα γίνει να αποκτήσει την ZX-10RR! Κι αυτό γιατί πρώτη φορά την οδήγησε με το MOTO στα Μέγαρα, όταν ο φίλος του «Ανδρέας» μας την παραχώρησε για την πρώτη δοκιμή στην Ελλάδα. Ώρες μετά ο Έλληνας πολυπρωταθλητής, ακόμη μονολογούσε για την εμπειρία του αυτή, όταν μας βοήθησε να πραγματοποιήσουμε την δοκιμή για το τεύχος 581 που κυκλοφόρησε τον Απρίλιο του 2018, ακριβώς έναν χρόνο πριν!

Διαβάστε επίσης: Δοκιμή Kawasaki ZX-10RR με Σάκη Συνιώρη στα Μέγαρα

Αμέσως μετά, αποτυπώσαμε σε VIDEO την πρώτη επαφή του Συνιώρη με το ZX-10RR στα Μέγαρα, ενώ λίγο αργότερα αγωνίστηκε με αυτή στις Σέρρες, όπου και έκανε μία εξαιρετική νίκη με μεγάλη διαφορά.

Δείτε εδώ, την πρώτη επαφή του Συνιώρη στα Μέγαρα με το ΜΟΤΟ και την Kawasaki ZX-10RR!


 

Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στον Σάκη, μπράβο σε όλους τους χορηγούς που τον στηρίζουν και στην Teomoto που βοήθησε σε δύσκολες εποχές, και ευχόμαστε το ΠΠΤ2019 να έχει μπόλικο κόσμο στις κερκίδες και πλούσιο θέαμα με ανανεωμένο ανταγωνισμό!

Ανάκληση BMW S 1000 R, S 1000 XR

Αναβάθμιση λογισμικού μπορεί να απενεργοποιήσει το Wheelie Control
Ανάκληση BMW S 1000 XR & S 1000 R
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

23/3/2023

Το σύστημα RAPEX της E.E. αναφέρει νέα ανάκληση για BMW S 1000 R, S 1000 XR με ημερομηνίες κατασκευής 3.04.2019 – 20.12.2022, καθώς μια αναβάθμιση λογισμικού μπορεί να απενεργοποιήσει το Wheelie Control, χωρίς όμως να ανάβει η ανάλογη προειδοποιητική λυχνία για την κατάσταση του συστήματος ελέγχου σούζας.

Η ανάκληση έχει κωδικό 0000348800, ενώ το πρόβλημα αφορά στο custom riding mode “Dynamic Pro”. Εκεί, μετά από αναβάθμιση λογισμικού σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο, το wheelie control στο συγκεκριμένο riding mode απενεργοποιείται, χωρίς να πληροφορεί όμως η οθόνη τον αναβάτη για αυτό, κάτι που θα μπορούσε να οδηγήσει σε ατύχημα.

 

Βαγιανέλης

Ετικέτες