Γράφτηκε από: 
τον Μπάμπη Μέντη

Στο όνομα της τιμής του KTM RC 390

Για να είμαστε δίκαιοι

Στο τεύχος που κυκλοφορεί (τ. 591) φιλοξενούμε την δοκιμή του KTM RC 390, όπου η κριτική μας βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στο γεγονός πως η τιμή του είναι ίδια με του 390 Duke. Πράγματι στον τελευταίο επίσημο τιμοκατάλογο που λάβαμε από την ΚΤΜ S.E.E. έως την στιγμή της δημοσίευσης, η τιμή του RC 390 είναι ίδια με του 390 Duke. Όμως αυτή την περίοδο, υπάρχει μια προωθητική ενέργεια που συνοδεύει το RC 390 και μειώνει την τιμή του κατά 1000€, δηλαδή το αγοράζεις με 4.690 αντί για 5.690€.

Η προσφορά αυτή δεν αλλάζει την κριτική μας για την μοτοσυκλέτα, όμως για να είμαστε απολύτως δίκαιοι θα έπρεπε να την αναφέρουμε, διότι στα 4.690€ το RC 390 είναι η γρηγορότερη μοτοσυκλέτα που μπορείς να αγοράσεις καινούρια στην Ελλάδα με λιγότερα από 5.000€ αυτή τη στιγμή. Επίσης, αυτή η προσφορά προφανώς έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για όσους σκέπτονται τη συμμετοχή τους στο επερχόμενο Π.Π. ταχύτητας καθώς τους δίνει ένα αρκετά μεγάλο οικονομικό περιθώριο για τις απαραίτητες μετατροπές.

Για του λόγου το αληθές, το κιτ δημιουργεί μεγάλη διαφορά, όπως φάνηκε στην πίστα των Σερρών, τα υπόλοιπα στην αναλυτική δοκιμή του στο τρέχων τεύχος: