Suzuki Hayabusa συναρμολογούμενο 3D μοντέλο από κόντρα πλακέ!

Στο επίσημο ιαπωνικό site αξεσουάρ και ρουχισμού του Hamamatsu
Suzuki Hayabusa συναρμολογούμενο
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

28/2/2024

Στο site των αξεσουάρ της Suzuki Ιαπωνίας, βρίσκεται και ένα 3D συναρμολογούμενο μοντελάκι Hayabusa από κόντρα πλακέ, για όσους έχουν την απαραίτητη υπομονή να συναρμολογήσουν τα μικρά κομματάκια της κατασκευής, χωρίς κόλλα, καρφιά ή άλλα συνδετικά μέσα, με την ιαπωνική μέθοδο Ki-gu-mi. Καλό κουράγιο.

Τα τρισδιάστατα συναρμολογούμενα Ki-gu-mi αποτελούναι από κομμάτια που έχουν σχεδιαστεί να ταιριάζουν το ένα με το άλλο, αν τα τοποθετήσεις σωστά. Σημειώστε πως η Suzuki δεν αποκαλύπτει ούτε την κλίμακα του μοντέλου (πιθανώς 1:12), ούτε τον αριθμό τον κομματιών του -είναι πολλά-, ενώ αυτό είναι το πρώτο Ki-gu-mi μοντελάκι μοτοσυκλέτας του Hamamatsu. Οι διαστάσεις της μοτοσυκλέτας όταν συναρμολογηθεί είναι 58 mm πλάτος, 78 mm ύψος και 146,8 mm μήκος, ενώ το κόστος της φτάνει περίπου στα 19 ευρώ.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε το στη σελίδα της Suzuki Ιαπωνίας, ΕΔΩ.

MUVUS - Διακοπή συνεργασίας με το κατάστημα Η&Κ στο Ηράκλειο Κρήτης.

Νέος συνεργάτης και εκπρόσωπος των CFMOTO/Royal Enfield/Polaris/Letbe στο νομό Ηρακλείου, η εταιρεία Auto Motor House
MUVUS - Λήξη συνεργασίας
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

13/2/2025

H MUVUS, αποκλειστικός εισαγωγέας και διανομέας των μοτοσυκλετών, ανταλλακτικών και αξεσουάρ των εταιρειών CFMOTO/Royal Enfield/Polaris/Letbe στην Ελλάδα, ανακοινώνει ότι τερματίζεται η συνεργασία με το κατάστημα Η&Κ με έδρα στο Ηράκλειο Κρήτης.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου της MUVUS:

"Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Η&Κ για τη συνεργασία της και τη συνεισφορά της όλα αυτά τα χρόνια και ευχόμαστε κάθε επιτυχία στις μελλοντικές της προσπάθειες. 

Ταυτόχρονα είμαστε στην ευχάριστη θέση να ενημερώνουμε τους πελάτες και ιδιοκτήτες των μαρκών μας ότι νέος συνεργάτης και εκπρόσωπος των εταιρειών μας στο νομό Ηρακλείου είναι η εταιρεία Auto Motor House, Ελ Βενιζέλου 15, Λιμένας Χερσονήσου 70014, δίπλα στο Α-Β.

Με εκτίμηση,

The Muvus Marketing Team"