Suzuki Katana: Η αποκάλυψη [video]

Το 4ο και τελευταίο teaser video
Από τον

Πάνο Καραβοκύρη

27/9/2018

Η Suzuki ολοκληρώνει το κύκλο με τα βασανιστικά teaser video με το 4ο και τελευταίο -όπως όλα δείχνουν-, πριν την επίσημη παρουσίαση του Katana στην INTERMOT. Πιο αποκαλυπτικό από τα προηγούμενα, τοποθετεί το katana σε πραγματικές συνθήκες στο δρόμο, δίνοντάς μας ολοκληρωμένη εικόνα για την εμφάνιση του. Συγκεκριμένα, πρόκειται για την τελευταία έκδοση που είχαμε δει και πέρυσι στην EICMA, το αναφερόμενο ως Katana 3.0. Συγκρίνοντας το video με τις περσινές φωτογραφίες, σε μια πρώτη ματιά οι μοτοσυκλέτες δείχνουν να είναι ολόιδιες.

Ακόμα, το μοντέλο πιθανότατα να είναι εξοπλισμένο με τον κινητήρα των 1000 κυβικών του GSX-S1000, κοινώς αυτόν του GSX-1000R K5, ενώ από τις λεπτομέρειες βλέπουμε LED φωτιστικά σώματα πίσω, καθώς επίσης και τις ακτινικές δαγκάνες της Brembo, ενώ λογικά θα είναι εφοδιασμένο και με Traction control. Όπως φαίνεται η Suzuki κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια στο να προωθήσει το μοντέλο με το θρυλικό όνομα, όμως η αλήθεια είναι ότι δεν παρουσιάζει κάτι καινούργιο στο κοινό, παρά μόνο την επίσημη αναγγελία της περσινής concept μοτοσυκλέτας στη παραγωγή. Δεν παύει όμως να αποτελεί χαρμόσυνο γεγονός πως η ιαπωνική εταιρεία φέρνει στην παραγωγή ένα νέο μοντέλο -μετά από λήθαργο πολλών ετών- και πόσο μάλλον το συγκεκριμένο που φέρει την υπογραφή ενός από τα πιο βαρύγδουπα μοντέλα του παρελθόντος της.

Το MOTO πήγε στο Suzuki Festival 2025

Το μοτοσυκλετιστικό τριήμερο ξεκίνησε σήμερα στις Αφίδνες
suzuki
Από το

motomag

9/5/2025

Η Suzuki Moto Greece διοργανώνει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο Suzuki Festival, τη μεγάλη γιορτή αφιερωμένη στη μοτοσυκλέτα και τους ανθρώπους της.

Σήμερα, αύριο και μεθαύριο, από τις 10:00 έως τις 19:00, η ελληνική αντιπροσωπεία της Suzuki σας περιμένει στο Riding School του Θανάση Χούντρα στις Αφίδνες για ένα μοναδικό τριήμερο γεμάτο δράση, μοτοσυκλέτες και εκπλήξεις.

Εμείς ήμασταν εκεί σήμερα και είδαμε από κοντά όλα τα νέα μοντέλα της Suzuki όπως και τα νέα DR-Z 4S και DR-Z 4SM. Καθώς επίσης και εμβληματικά αγωνιστικά, custom και ιστορικά μοντέλα της ιαπωνικής εταιρείας.

Η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγάλη ακόμη και σήμερα που είναι μία εργάσιμη ημέρα, οπότε το Σαββατοκύριακο οι εγκαταστάσεις του Riding School αναμένεται να είναι γεμάτες, καθώς όλα τα test rides είναι ήδη κλεισμένα.

Πριν από κάθε test ride μάλιστα, οι εκπαιδευτές του Riding School παρέχουν στους συμμετέχοντες οδηγίες και χρήσιμες συμβουλές ασφαλείας, εξασφαλίζοντας μια ολοκληρωμένη και απολαυστική εμπειρία.

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες, για πρώτη φορά φέτος, στο πλαίσιο του φεστιβάλ θα δοθεί η ευκαιρία στο κοινό να δοκιμάσει τον πρώτο επίσημο προσομοιωτή αγωνιστικής οδήγησης MotoGP στην Ελλάδα, powered by MOTOKINISI.

Επιπλέον, το Σάββατο και την Κυριακή, από τις 14:00 έως τις 15:00, θα πραγματοποιηθούν σεμινάρια ασφαλούς οδήγησης από την ομάδα του Riding School, ανοιχτά σε όλους τους επισκέπτες.

Μουσική, φαγητό και happenings συνοδεύουν αυτή τη μεγάλη γιορτή της μοτοσυκλέτας, αφιερωμένη στους φίλους της Suzuki – και όχι μόνο!