Suzuki: Πρώτη ανανέωση ταυτότητας μετά από 39 χρόνια!

Για την εταιρεία που αλλάζει εικόνα σπάνια αυτό είναι είδηση
Suzuki: Πρώτη ανανέωση ταυτότητας μετά από 39 χρόνια!
Από το

motomag

2/4/2025

Η Suzuki Motor Corporation θα ανανεώσει τις στολές της και την εταιρική της ταυτότητα (CI) από την 1η Απριλίου 2025, μετά από 39 ολόκληρα χρόνια και αυτό δεν αποτελεί ακόμη ένα πρωταπριλιάτικο αστείο. Στην περίπτωση της Suzuki που οι αλλαγές στην εικόνα, είναι μία δύσκολη και σπάνια περίπτωση, θα μπορούσε να ήταν ένα από τα ψευδή δημοσιεύματα που ανέβηκαν εχθές, αλλά πράγματι η εταιρεία προχωρά σε αλλαγές. Μακάρι αυτός ο άνεμος ανανέωσης να προχωρήσει και στην σχεδίαση των μοτοσυκλετών, όπου και εκεί δεν φυσά όσο συχνά, ή όσο δυνατά θα έπρεπε.

Οι στολές των εργαζομένων της που αποτελούνται από ένα σετ μπλούζας, παντελονιού και καπέλου χρησιμοποιούνται με το ίδιο design από το 1986. Η Suzuki δηλώνει πως το νέο σχέδιο αντανακλά την εικόνα της “ανανεωμένης” εταιρείας, αντικατοπτρίζοντας τις απόψεις των εργαζομένων σχετικά με το χρώμα, το σχέδιο και την αντοχή των στολών.

Επιπλέον, η εταιρική ταυτότητα, η οποία εισήχθη το 1986 συνδυάζοντας το σήμα S που καθιερώθηκε το 1958 και το λογότυπο SUZUKI, θα ανανεωθεί επίσης για πρώτη φορά μετά από 39 χρόνια. Με αυτή την ενημέρωση, οι γραμμές μεταξύ του σήματος S και του λογότυπου SUZUKI έχουν γίνει λεπτότερες και το κενό μεταξύ τους έχει προσαρμοστεί, προκειμένου να βελτιωθεί η ορατότητα σε ψηφιακά περιβάλλοντα, κάτι το οποίο φαίνεται ομολογουμένως δύσκολα με γυμνό μάτι. Με λίγα λόγια ούτε στις φωτογραφίες δεν εμφανιζόταν σωστά ο ρουχισμός, οπότε οι μικρές αλλαγές γίνονται και για αυτό τον λόγο.

Παράλληλα οι μικρές αλλαγές στο λογότυπο θα διευκολύνουν την προβολή του σε μικρότερα μεγέθη, όπως τις οθόνες των κινητών τηλεφώνων και το νέο CI θα ενημερώνεται σταδιακά μέσω του ιστότοπου και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης της εταιρείας.

 

Ετικέτες

Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2026: Όλα έτοιμα! Οι εταιρείες που συμμετέχουν

Η μεγαλύτερη γιορτή της μοτοσυκλέτας - ΞΕΚΙΝΑ
έκθεση μοτοσυκλέτας 2026
Από τον

Σπύρο Τσαντήλα

31/3/2026

Όλα έτοιμα για την μεγάλη γιορτή της μοτοσυκλέτας!

Η Έκθεση Μοτοσυκλέτας επιστρέφει δυναμικά και φέρνει τα νέα μοντέλα του 2026, πολλά από αυτά σε πρώτη παρουσίαση στο κοινό!

Η λίστα με τους εκθέτες είναι έτοιμη, παραμονή της έναρξης, άργησε λίγο για όποιον περίμενε ίσως να δει την λίστα για να αποφασίσει την επίσκεψή του!
Ήταν όμως για καλό σκοπό καθώς πέρα των Honda και Piaggio Group και μερικών ακόμη απουσιών, υπάρχει μεγάλη πληρότητα.

Οι εταιρείες που συμμετέχουν στη φετινή έκθεση Μοτοσυκλέτας και έχουν ήδη στήσει τα περίπτερά τους είναι οι εξής: Aodes, BMW Motorrad, Benda, Bimota, Brixton, BSA, Buggy Motors, Can Am, CFMOTO, Cyclone, Ducati, Ecoshift, FB Mondial, Gemini, GPX, Harley-Davidson, Husqvarna, Hyosung, Indian Motorcycle, Italjet, Kawasaki, KTM, KYMCO, Kove, Letbe, Malaguti, Moto Morini, Motron, Phelon & Moore, QJMOTOR, Royal Alloy, Royal Enfield, Suzuki, SYM, Thrust Motor, Triumph, UM Motorcycles, Velocifero, Voge, Yadea, Yamaha, Zontes.

Απόν θα είναι η Honda και το Piaggio Group που περιλαμβάνει τις Aprilia, Moto Guzzi, Piaggio και Vespa, ενώ επίσης απούσα θα είναι η Motoway Καμπράνης, μαζί με τις μάρκες που εκπροσωπεί: Asus, Benelli, Keeway, Morbidelli.

Σας περιμένουμε στο περίπτερο του MOTO!

Αναλυτικά το ωράριο της Έκθεσης Μοτοσυκλέτας:

Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2026
1-5 Απριλίου / Metropolitan Expo
Ώρες λειτουργίας:

Τετάρτη 1/4: 14:00-21:00
Πέμπτη 2/4: 14:00-21:00
Παρασκευή 3/4: 14:00-21:00
Σάββατο 4/4: 10:00-21:00
Κυριακή 5/4: 10:00-21:00