Suzuki Test Ride Days 2023 – Επόμενος σταθμός τα Ιωάννινα, 14-16/9

Διαθέσιμες οι V-Strom 1000 DE, V-Strom 1000, V-Strom 800 DE, V-Strom 650, GSX-S 1000 GT, GSX-S 1000 και GSX-8S
Suzuki Test Rides
Από το

motomag

6/9/2023

H Suzuki συνεχίζει τα Test Ride Days 2023 για τις νέες μοτοσυκλέτες της, αυτή τη φορά στα Ιωάννινα, με τους ενδιαφερόμενους να έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά αλλά και να οδηγήσουν τα νέα μοντέλα της ιαπωνικής εταιρείας στο κατάστημα KamatsosMoto από την Πέμπτη 14 έως και το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου της Suzuki Moto Greece

"Back to school" τριήμερο της Suzuki Moto Greece στα Ιωάννινα από την Πέμπτη 14 έως και το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2023. Όλα τα νέα μοντέλα της Suzuki θα βρίσκονται στην #KamatsosMoto.

Καλέστε στο 26510-72555, δηλώστε συμμετοχή και κάντε test ride στη μοτοσυκλέτα που επιθυμείτε.

Suzuki Test RidesSuzuki Test Rides

 

Ετικέτες

Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2026: Όλα έτοιμα! Οι εταιρείες που συμμετέχουν

Η μεγαλύτερη γιορτή της μοτοσυκλέτας - ΞΕΚΙΝΑ
έκθεση μοτοσυκλέτας 2026
Από τον

Σπύρο Τσαντήλα

31/3/2026

Όλα έτοιμα για την μεγάλη γιορτή της μοτοσυκλέτας!

Η Έκθεση Μοτοσυκλέτας επιστρέφει δυναμικά και φέρνει τα νέα μοντέλα του 2026, πολλά από αυτά σε πρώτη παρουσίαση στο κοινό!

Η λίστα με τους εκθέτες είναι έτοιμη, παραμονή της έναρξης, άργησε λίγο για όποιον περίμενε ίσως να δει την λίστα για να αποφασίσει την επίσκεψή του!
Ήταν όμως για καλό σκοπό καθώς πέρα των Honda και Piaggio Group και μερικών ακόμη απουσιών, υπάρχει μεγάλη πληρότητα.

Οι εταιρείες που συμμετέχουν στη φετινή έκθεση Μοτοσυκλέτας και έχουν ήδη στήσει τα περίπτερά τους είναι οι εξής: Aodes, BMW Motorrad, Benda, Bimota, Brixton, BSA, Buggy Motors, Can Am, CFMOTO, Cyclone, Ducati, Ecoshift, FB Mondial, Gemini, GPX, Harley-Davidson, Husqvarna, Hyosung, Indian Motorcycle, Italjet, Kawasaki, KTM, KYMCO, Kove, Letbe, Malaguti, Moto Morini, Motron, Phelon & Moore, QJMOTOR, Royal Alloy, Royal Enfield, Suzuki, SYM, Thrust Motor, Triumph, UM Motorcycles, Velocifero, Voge, Yadea, Yamaha, Zontes.

Απόν θα είναι η Honda και το Piaggio Group που περιλαμβάνει τις Aprilia, Moto Guzzi, Piaggio και Vespa, ενώ επίσης απούσα θα είναι η Motoway Καμπράνης, μαζί με τις μάρκες που εκπροσωπεί: Asus, Benelli, Keeway, Morbidelli.

Σας περιμένουμε στο περίπτερο του MOTO!

Αναλυτικά το ωράριο της Έκθεσης Μοτοσυκλέτας:

Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2026
1-5 Απριλίου / Metropolitan Expo
Ώρες λειτουργίας:

Τετάρτη 1/4: 14:00-21:00
Πέμπτη 2/4: 14:00-21:00
Παρασκευή 3/4: 14:00-21:00
Σάββατο 4/4: 10:00-21:00
Κυριακή 5/4: 10:00-21:00