Suzuki V-STROM 1050 DE World Tourer -Νέα έκδοση με όφελος 3.000 ευρώ

Με στάνταρ αλουμινένιο τριβάλιτσο, tank bag και προβολείς LED
Suzuki V-Strom 1050 DE World Tourer 2025
Από τον

Θοδωρή Ξύδη

10/4/2025

World Tourer ονομάζεται η νέα έκδοση του Suzuki V-STROM 1050 DE που φέρει όλο το απαραίτητο πακέτο ταξιδιωτικού εξοπλισμού και έχει όφελος για τον αναβάτη που φτάνει τα 3.000 ευρώ.

Έτοιμο για τον γύρο του κόσμο παρουσιάζεται από πλευράς εξοπλισμού η νέα έκδοση World Tourer του Suzuki V-STROM 1050 DE, η οποία έρχεται στην ελληνική αγορά με τιμή λιανικής στα 15.995 ευρώ και όλο τον βασικό εξοπλισμό που χρειάζεται κανείς για να ταξιδέψει.

Suzuki V-Strom 1050 DE World Tourer 2025

Στον στάνταρ εξοπλισμό περιλαμβάνονται τρεις χάρτες οδήγησης, ρυθμιζόμενο Traction Control και ABS, κάγκελα προστασίας κινητήρα, κεντρικό σταντ, quickshifter και cruise control. Χωρίς επιπλέον κόστος έρχονται επίσης στάνταρ σε αυτή την έκδοση οι πλαϊνές βαλίτσες αλουμινίου, το αλουμινένιο top box, το tank bag αλλά και οι προβολείς ομίχλης.

Η ιαπωνική adventure που θα διατεθεί σε περιορισμένο αριθμό, σύμφωνα και με τη σχετική ανακοίνωση, συνοδεύεται από 4 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση και 2 χρόνια δωρεάν οδική βοήθεια.  

Περισσότερες πληροφορίες στην επίσημη ιστοσελίδα της ελληνικής αντιπροσωπείας, ενώ οι παραγγελίες μπορούν να γίνονται μέσω του επίσημου δικτύου συνεργατών Suzuki σε όλη την Ελλάδα.

Suzuki V-Strom 1050 DE World Tourer 2025Suzuki V-Strom 1050 DE World Tourer 2025

 

Πάρος: Μοτοσυκλετιστής τραυματίστηκε στον λαιμό από παγίδα με πετονιά!

Αναζητούνται οι δράστες από τις αρχές
paros cover
Από τον

Παύλο Καρατζά

22/10/2026

Σοβαρή καταγγελία για επικίνδυνη παγίδα στην Αλυκή της Πάρου έγινε από αναβάτη μοτοσυκλέτας που τραυματίστηκε στον λαιμό από πετονιά που άγνωστοι είχαν τοποθετήσει κάθετα στον δρόμο!

Σύμφωνα με την καταγγελία του μοτοσυκλετιστή, την οποία δημοσίευσε το cycladeslive.gr, το εξαιρετικά σημαντικό γεγονός σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης 21 Οκτωβρίου, στο περίπτερο της περιοχής, κοντά στον Άγιο Νικόλαο στην περιοχή της Αλυκής Πάρου.

Ο αναβάτης περνούσε με την μοτοσυκλέτα του από το σημείο και προφανώς δεν είδε την παγίδα με την πετονιά που είχε τοποθετηθεί κάθετα στον δρόμο και σε κάποιο ύψος, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στον λαιμό.

Το περιστατικό έχει προκαλέσει αναστάτωση στους κατοίκους του νησιού και έχουν ενημερωθεί οι αρχές, που προσπαθούν να εντοπίσουν τους δράστες αλλά και τα κίνητρα της ενέργειας.