Συγκεντρώνουμε όλες τις δυνατές προσφορές! Τόνωση για αγορά μοτοσυκλέτας!

Συγκεντρώσαμε όλες τις νέες προσφορές!
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

1/4/2019

Σε νέες δυνατές προσφορές προχώρησαν πολλές αντιπροσωπείες ενόψει του Πάσχα που πλησιάζει, προσπαθώντας να ενδυναμώσουν την θέληση των αναβατών για μία καινούρια μοτοσυκλέτα, και κάποιες από αυτές είναι πράγματι εξαιρετικά δελεαστικές!

Με αστάθεια στο πολιτικό σκηνικό και τους γενικούς δείκτες της οικονομίας να βαίνουν πτωτικοί ή στην καλύτερη των περιπτώσεων στάσιμοι, η αγορά της μοτοσυκλέτας ευελπιστεί σε μία γρήγορη ένεση καταμεσής της Άνοιξης. Επιπρόσθετα κάθε εταιρία συμπαρασύρει και τις υπόλοιπες, όταν προχωρά σε κάποια δυνατή προσφορά και το αποτέλεσμα είναι να δημιουργείται ένα άκρως θετικό κλίμα για όποιον σκεφτόταν την αγορά νέας μοτοσυκλέτας.

Για αυτό τον λόγο κι εμείς, συγκεντρώσαμε τις προσφορές των εταιριών σε ένα σημείο ώστε με μία ματιά να μπορεί κανείς να δει την πιο συμφέρουσα για εκείνον, καθώς και αν υπάρχει σε προσφορά η μοτοσυκλέτα που τον ενδιαφέρει, ή κάποια της κατηγορίας για την οποία ευχαρίστως θα έκανε τα στραβά μάτια από το αντικείμενο του... πόθου του!

Ας δούμε αναλυτικά τις νέες δυνατές προσφορές:

 

Yamaha Tenere 700

Με το σύστημα των online παραγγελιών να έχει μόλις ανοίξει αυτές τις ημέρες, η Yamaha δεν δίστασε να προχωρήσει από τις πρώτες εταιρίες σε μία γενναία προσφορά για την μία μοτοσυκλέτα της γκάμας της που είναι φέτος ολότελα καινούρια. Η προσφορά αφορά μονάχα τους κατόχους που θα ακολουθήσουν το Rally Dakar τώρα που ανανεώνεται και επιστρέφει στην Αφρική μετά από πολλά χρόνια. Οι συμμετέχοντες θα υπογράψουν συμβόλαιο πως θα πάρουν μέρος στην κατηγορία OPEN με μοτοσυκλέτες έως 700 κυβικά, κι ως αντάλλαγμα η Yamaha εκτός από 40% έκπτωση στην τιμή, λόγο αγωνιστικής χρήσης, θα τους προμηθεύει και με κάλυψη ανταλλακτικών καθώς και υποστήριξη για τον δυσκολότερο αγώνα που θα ισχύει για τους πρώτους 15, καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες. Συγκεκριμένα για την Ελλάδα όμως, και ενόψει των εορτασμών της ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗΣ για τα πενήντα χρόνια Yamaha στην χώρα μας, εξασφαλίστηκαν πέντε επιπρόσθετες θέσεις μόνο ημεδαπούς! Το αγωνιστικό αυτό πνεύμα που θέλει να εμφυσήσει η Yamaha στους κατόχους της, είναι πλέον ένα βήμα πιο κοντά! Όσοι πιστοί και «χωματεροί» σπεύσατε λοιπόν!

 

Honda Africa Twin + ΔΩΡΟ Z125!

Ένα τεράστιο δώρο σε αξία και συμβολισμό, κι όχι σε μέγεθος, ανακοίνωσε η ελληνική αντιπροσωπεία της Honda: Με κάθε παραγγελία μίας νέας Africa Twin ο ιδιοκτήτης θα παραλαμβάνει ένα ολοκαίνουριο Z125! Πιο «Honda» από αυτό δεν γίνεται, καθώς θα έχεις ένα Africa Twin και ένα μπόμπο της νέας εποχής, χωρίς πρόσθετο κόστος! Η προσφορά αυτή θα ισχύσει έως εξαντλήσεων των αποθεμάτων που έχει προμηθευτεί η εταιρία, ή για όλο τον Απρίλιο, αν και θεωρούμε πως το στοκ θα έχει εξαντληθεί πολύ νωρίτερα! ΔΩΡΟ ένας μπόμπος λοιπόν, για να ξεκουράζεις που και που την Africa μέσα στην πόλη! Απαραίτητη προϋποθέση, ο ιδιοκτήτης της Africa να παραλάβει το δώρο ο ίδιος, αποχωρώντας έπειτα από την αντιπροσωπεία με την νέα του μοτοσυκλέτα ΜΑΖΙ με το δώρο... 

Triumph Tiger 1050:

Την ανανέωση του στόλου με τα χιλιάδες TDM900 της Yamaha, θα ήθελε η Triumph που έχει «βαρεθεί» να τα βλέπει μπροστά της και να απαντά σε κλήσεις για ανταλλαγές. Για αυτό τον λόγο πήρε τα κατάλληλα μέτρα θέλοντας να ξεμπερδεύει μία και καλή… Για τον Απρίλιο λοιπόν, θα δέχεται για ανταλλαγή με το δημοφιλές 1050 μονάχα TDM900, προσφέροντας έκπτωση στην αγορά του 1050 που αναλόγως της κατάστασης της μεταχειρισμένης και του πρόσθετου εξοπλισμού σε ζελατίνες, φτεράκια με αυτοκόλλητο κάρμπον, ή μη γνήσιες εξατμίσεις, μπορεί να φτάσει έως και το 80%! Δώρο θα δίνεται σε κάθε ανταλλαγή, νέο αμάνικο μπουφάν για τις κρύες βραδιές της Άνοιξης μέχρι να έρθει το καλοκαίρι, γυαλιά-μάσκα καθώς και ειδική, αντιανεμική κρέμα μαλλιών!

BMW R1250GS

Σημαντική προσφορά από την BMW η οποία μπορεί να μην πέφτει τόσο βαρύγδουπα όσο οι προηγούμενες, αλλά είναι μεγάλης αξίας και σίγουρα θα διευκολύνει πολύ τους υποψήφιους πελάτες. Πλέον η BMW θα πραγματοποιεί έως και 150 δόσεις για την αγορά ενός νέου GS! Μιας και η συντριπτική πλειοψηφία των R1250GS που κυκλοφορούν στην χώρα μας είναι με δόσεις και θα υπήρχαν ακόμη περισσότερα αν αυτή η δόση μπορούσε να καθοριστεί στο επίπεδο συνδρομής του Netfix, η BMW δεν δίστασε να προχωρήσει στις απαραίτητες διατραπεζικές συμφωνίες καθιστώντας εφικτή την απόκτηση ενός νέου GS με βάθος αποπληρωμής τα 12,5 έτη! Διευκρινίζεται από την εταιρία πως το δάνειο για τις τράπεζες θα εμφανίζεται ως στεγαστικό, το οποίο είναι απλά μία τυπικότητα όπως εξηγούν, ενώ προσθέτουν πως στην περίπτωση του R1250GS Adventure υπάρχουν ακόμη μεγαλύτερες πιθανότητες έγκρισης... στεγαστικού, από τις τράπεζες!

 

Με την ευκαιρία θα θέλαμε επίσης να σας ευχηθούμε:

Καλό Μήνα!

 

Thrust Motor DSR 125 & 150 - Ανακοινώθηκαν οι τιμές τους στην Ελλάδα

Τρεις εκδόσεις, τρεις χρωματικές παλέτες και προσιτές τιμές
motomag Thrust Motor DSR 125 & 150 – Ανακοινώθηκαν οι τιμές τους στην Ελλάδα
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

16/4/2024

Η νέα οικογένεια urban scooter DSR της Thrust Motor, σε δύο κυβισμούς 125 και 150 κ.εκ. η οποία περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις εξοπλισμού και τρία μοντέρνα χρώματα είναι πλέον ετοιμοπαράδοτη, ενώ έχουν ανακοινωθεί και οι τιμές των τριών αυτών μοντέλων.

Ο μοντέρνος σχεδιασμός των DSR και οι μικρές διαστάσεις τους τα καθιστούν ιδανικά για τις αστικές μετακινήσεις. Τα DSR διαθέτουν χαμηλή ζελατίνα η οποία προφυλάσσει τον κορμό του αναβάτη, κρατώντας μακριά τον αέρα που μπορεί να τον ενοχλεί στην καθημερινή μετακίνηση. Η σέλα τους είναι γενναιόδωρη σε διαστάσεις τόσο για τον αναβάτη όσο και για τον συνεπιβάτη, ενώ ο τελευταίος έχει στη διάθεση του και πρακτικές χειρολαβές.

Τα τρία DSR μοιράζονται την ίδια βάση πλαισίου, κοστουμιού, αναρτήσεων (συμβατικό τηλεσκοπικό πιρούνι και δυο αμορτισέρ πίσω) και τροχών (14 ιντσών μπροστά και 13 ιντσών πίσω), έχοντας διαφορές σε κυβισμό, τρόπο ψύξης και εξοπλισμό. Και στα τρία όμοιο είναι το ύψος σέλας στα 770 χλστ., ενώ ίδιο είναι και το μεταξόνιο στα 1.375 χλστ.

Thrust Motor DSR 125 & 150 – Ανακοινώθηκαν οι τιμές τους στην Ελλάδα

Το DSR 125 AC το οποίο είναι το πιο οικονομικό από τις τρείς εκδόσεις, εφοδιάζεται με αερόψυκτο τετράχρονο κινητήρα 125 κυβικών, απόδοσης 9,5 hp / 7.500 rpm με ροπή 1 kgm / 6.000 rpm. Το βάρος του ανακοινώνεται στα 124 στεγνά και στα 135 γεμάτα κιλά. Το DSR 125 AC όσον αφορά την πέδηση εξοπλίζεται με δισκόφρενο 240 χλστ. μπροστά και δισκόφρενο 220 χλστ. πίσω, ενώ υπάρχει σύστημα συνδυασμένης πέδησης CBS. Ο αναβάτης επιπρόσθετα έχει στη διάθεση του ψηφιακή οθόνη οργάνων TFT, η οποία του παρέχει τις απαραίτητες πληροφορίες.

Οι κορυφαίες εκδόσεις είναι αμφότερες υγρόψυκτες, ενώ λόγω κυβισμού απευθύνονται η μέν DSR 125 LC στην Α1 κατηγορία διπλωμάτων, η δε DSR 150 LC στην Α2 κατηγορία. Το DSR 125 LC ανεβάζει τον πήχη όσον αφορά τον εξοπλισμό σε σχέση με την αερόψυκτη έκδοση, καθώς πέρα από τον δυνατότερο κινητήρα με τους 11,6 hp / 8.500 rpm και 1,14 kgm / 6.500 rpm, εξοπλίζεται με keyless σύστημα, σύστημα start-stop με ηλεκτροκινητήρα που παίζει τον ρόλο τόσο της γεννήτριας όσο και της μίζας, ABS, TCS και έγχρωμη οθόνη οργάνων TFT. Το βάρος είναι ελαφρώς αυξημένο σε σχέση με το αερόψυκτο μοντέλο, στα 127 στεγνά και 138 γεμάτα κιλά.

Thrust Motor DSR 125 & 150 – Ανακοινώθηκαν οι τιμές τους στην Ελλάδα

Το μεγαλύτερο και πιο δυνατό μοντέλο της νέας οικογένειας αστικών scooter της Thrust Motor είναι το DSR 150 LC, το οποίο αποδίδει 14,7 hp / 8.500 rpm και 1,4 kgm / 6.500 rpm. Όπως και στο 125 LC, έτσι και εδώ έχουμε τον ίδιο κορυφαίο εξοπλισμό, με ABS, TCS, TFT οθόνη οργάνων, keyless σύστημα και σύστημα Start-Stop.

Τα τρία DSR είναι πλέον ετοιμοπαράδοτα, με το DSR 125 AC ’14 να κοστίζει 2,090 ευρώ, με το DSR 125 LC ABS+TCS να κοστίζει 2,695 ευρώ και το DSR 150 LC ABS+TCS να κοστίζει 2,890 ευρώ.

Thrust Motor DSR 125 & 150 – Ανακοινώθηκαν οι τιμές τους στην Ελλάδα
Ετικέτες