SYM MAXSYM TL 508 ABS/TCS: Μείωση τιμής

Δικύλινδρο με τιμή μονοκύλινδρου
1
Μπάμπη Μέντη
Από τον

Μπάμπη Μέντη

25/4/2023

Η ελληνική αντιπροσωπεία της SYM ανακοίνωσε νέα μειωμένη τιμή για το MAXSYM TL 508 ABS/TCS στα 7.995€, φέρνοντάς το κοντά στο επίπεδο τιμών των μονοκύλινδρων maxi-scooter της μεσαίας κατηγορίας. Ακολουθεί το σχετικό δελτίο τύπου:

2

 

NEA ΜΕΙΩΜΕΝΗ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΤΟ SYM MAXSYM TL 508 ABS/TCS!

 

ΜΑΧ απόλαυση, σε τιμή αποκάλυψη!

Το mega scooter της SYM, το MAXSYM TL 508 ABS/TCS, προσφέρεται πλέον σε νέα χαμηλότερη τιμή, που το καθιστά μια πραγματικά μοναδική ευκαιρία. Οι υποψήφιοι ιδιοκτήτες μπορούν τώρα να το κάνουν δικό τους με κόστος μόλις στα 7.995€, όσο δηλαδή κοστίζουν τα μονοκύλινδρα scooters των 350-400cc του ανταγωνισμού!

6

Μόνο που σε αυτή την τιμή το MAXSYM TL 508 ABS/TCS προσφέρει συμπεριφορά μοτοσυκλέτας, χάρη στο ατσάλινο πλαίσιο χωροδικτύωμα και την τοποθέτηση του κινητήρα μπροστά, βάσει της μοτοσυκλετιστικής αρχιτεκτονικής, ιπποδύναμη 46 ίππων, traction control και ABS της Continental, τετραπίστονες ακτινικές δαγκάνες, 3 δισκόφρενα, μία οθόνη TFT 4,5" με διαφορετικά interfaces και μία LCD για τις δευτερεύουσες πληροφορίες, καθώς και αλουμινένιο ψαλίδι που συνεργάζεται με ένα αμορτισέρ αερίου-λαδιού, το οποίο διαθέτει και ένα ειδικά μελετημένο μοχλικό σύστημα για μία απόλυτα προοδευτική λειτουργία.

3

Επιπλέον, το MAXSYM TL 508 ABS/TCS διαθέτει σύστημα keyless και ρυθμιζόμενη ζελατίνα δύο θέσεων για ολοκληρωμένη προστασία αναβάτη και συνεπιβάτη. Κάτω από τη σέλα του μπορεί να φιλοξενήσει ένα full face κράνος ή δύο τύπου jet, ενώ στους δύο μικρότερους αποθηκευτικούς χώρους κάτω από το τιμόνι χωράνε έγγραφα και το κινητό του αναβάτη, με δυνατότητα φόρτισης χάρη στην ύπαρξη θύρας USB QC3.0.

5

Δείτε περισσότερα εδώ: https://sym.gr/model/maxsym-tl-508-tcs/

EICMA: SYM Arctic Route - Παγκόσμια προβολή στο ταξίδι του Κωνσταντίνου Μητσάκη με το SYM ADXTG

Στο περίπτερο της SYM Global εκτίθεται το συγκεκριμένο scooter, και η περιγραφή του ταξιδιού με κείμενα και φωτογραφίες
SYM ADXTG - Το ταξίδι του Κ. Μητσάκη προβάλλεται στην EICMA
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

7/11/2025

Διεθνής αναγνώριση για το επικό ταξιδιωτικό 20.000 χιλιομέτρων του Κωνσταντίνου Μητσάκη που έγινε με SYM ADXTG 400 στον αρκτικό κύκλο, αφού στο περίπτερο της SYM Global στην EICMA αναλύεται το ταξίδι με κείμενα και φωτογραφίες, και εκτίθεται το συγκεκριμένο scooter με το οποίο ο συνεργάτης του ΜΟΤΟ πραγματοποίησε ένα ακόμη επικό ταξιδιωτικό εγχείρημα, από αυτά που μας έχει συνηθίσει, το οποίο διαβάσατε σε συνέχειες στο site του περιοδικού.

Ο Κωνσταντίνος Μητσάκης γράφει: “Νιώθω ιδιαίτερα περήφανος και ευτυχισμένος, αφού είναι η πρώτη φορά που μετά από ένα συναρπαστικό ταξίδι 20.000 χλμ. στους δρόμους της Βόρειας Αμερικής το ταξίδι μου εκτίθεται στην διάσημη έκθεση EICMA στο Μιλάνο. Οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ελληνική αντιπροσωπεία της SYM Greece και στην SYM Motor Global που με τιμήσανε με αυτή την παγκόσμια διάκριση και αναγνώριση. Επίσης, ευχαριστώ θερμά τους χορηγούς και υποστηριχτές που συμμετείχαν στο ταξιδιωτικό εγχείρημα SYM ARCTIC ROUTE 2025.”

Κάπως έτσι, ένας Έλληνας αναβάτης και η ελληνική αντιπροσωπεία της SYM που πίστεψε σε αυτόν, αναγνωρίζονται σε παγκόσμιο επίπεδο, δείχνοντας με τον πιο πειστικό τρόπο τις δυνατότητες του νέου scooter της εταιρείας από την Ταϊβάν.