Συνεργασία ΠΑΕ ΑΕΚ με Γκοργκόλης Α.Ε.

Χορηγία με στόχο… τα γκολ!
Από τον

Λάζαρο Μαυράκη

16/10/2019

Η Γκοργκόλης Α.Ε., επίσημος εισαγωγέας των SYM, Daytona Motors και Quadro, ανακοίνωσε μια σημαντική, στρατηγικά συνεργασία, με την ΠΑΕ ΑΕΚ, καθώς θα αποτελεί έναν από τους επίσημους προμηθευτές της ποδοσφαιρικής ομάδας για την φετινή σεζόν (2019-2020). Στο δελτίο τύπου που ακολουθεί, αναφέρονται όλες οι λεπτομέρειες γι' αυτή την συνεργασία:

 

Δελτίο τύπου

 

 

Συνεργασία της ΠΑΕ ΑΕΚ με την ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε.

 

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της χορηγικής της συνεργασίας με την ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε., την πρώτη εταιρεία του κλάδου δικύκλου για 10η διαδοχική χρονιά, με συνεχή παρουσία στην ελληνική αγορά δίτροχων από το 1947.

 

Η εταιρεία αντιπροσωπεύει και διαθέτει αποκλειστικά στην ελληνική αγορά προϊόντα των brands SYM, DAYTONA MOTORS, QUADRO και θα αποτελέσει Επίσημο Προμηθευτή της ΠΑΕ ΑΕΚ για τη σεζόν 2019 – 2020.

 

Με την επίτευξη της συμφωνίας, ο Διευθυντής Marketing & PR της χορηγού εταιρείας κος Αλέξανδρος Γκοργκόλης δήλωσε: "Κάθε φίλαθλος, όσο μπορεί, καλό είναι να στηρίζει τις ομάδες που αγαπούν να παίζουν ωραίο και τίμιο ποδόσφαιρο. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για αυτή την συνεργασία και ευχόμαστε στην ΑΕΚ να πάει με τέρμα τα γκάζια για πολλούς τίτλους!".

 

Ο Εμπορικός Διευθυντής της ΠΑΕ ΑΕΚ κος Νίκος Καραούζας δήλωσε από την πλευρά του: "Καλωσορίζουμε στη χορηγική μας οικογένεια μια εταιρεία με μακρά και άκρως επιτυχημένη πορεία. Προσβλέπουμε σε αμοιβαία οφέλη, καθώς και στην παροχή σημαντικών προνομίων προς τους φιλάθλους μας".

 

Έξυπνες κάμερες: Αναβλήθηκε για δεύτερη φορά ο διαγωνισμός για την προμήθειά τους – Ξανά προσφυγές για τον ίδιο λόγο!

Η προμήθεια 1.000 καμερών από το υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης αρχίζει να μοιάζει με το γεφύρι της Άρτας
camera
Από τον

Σπύρο Τσαντήλα

8/7/2026

Δεν πρόλαβε να περάσει ένας μήνας από τότε που το υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης επαναπροκήρυξε τον διαγωνισμό για την “Προμήθεια, εγκατάσταση, λειτουργία και συντήρηση δικτύου Καμερών Καταγραφής Παραβάσεων Κ.Ο.Κ.”, δηλαδή των περίφημων 1.000 έξυπνων καμερών που θα τοποθετούνταν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Την πρώτη φορά ο διαγωνισμός ματαιώθηκε μετά από προδικαστικές προσφυγές εταιρειών που ήθελαν να συμμετάσχουν, θεωρώντας πως είναι ασαφείς οι προδιαγραφές του, ενώ προέκυψαν υπόνοιες πως πρόκειται για φωτογραφικό διαγωνισμό που οδηγούσε σε συγκεκριμένο κατασκευαστή.

Η εκ νέου προκήρυξή του είχε ως καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών την 27η Ιουλίου 2026, ωστόσο ούτε αυτή η προθεσμία πρόκειται να τηρηθεί, καθώς ξανά κατατέθηκαν δύο προσφυγές από εταιρείες που ήθελαν να λάβουν μέρος στον διαγωνισμό.

Η απόφαση της Ενιαίας Αρχής Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΑΔΗΣΥ) για τις εν λόγω νέες προσφυγές ήταν πως είναι βάσιμες και κατά συνέπεια προέβη σε αναστολή διενέργειάς του έως ότου εκδοθεί η οριστική απόφαση επί των προσφυγών.

Απ’ ότι φαίνεται και στη νέα προκήρυξη δεν άλλαξαν και πολλά από την πρώτη στο τεχνικό της σκέλος, γεγονός που οδήγησε τις εταιρείες Maycon και Aktor Κατασκευές στο να προσφύγουν εναντίον του και να δικαιωθούν από την ΕΑΔΗΣΥ που έκρινε πως, “α) οι υπό κρίση προσφυγές δεν παρίστανται προδήλως απαράδεκτες, β) ενδέχεται να υφίσταται βλάβη των προσφευγουσών από την προσβαλλόμενη διακήρυξη και τους όρους αυτής και γ) οι λόγοι των υπό κρίση προσφυγών δεν παρίστανται καταρχήν προδήλως αβάσιμοι, δεδομένου ότι η οριστική απόφαση περί της βασιμότητας των προσφυγών χρήζει περαιτέρω εξέτασης.”

Έχουμε γράψει πολλά για το θέμα και πιθανότατα δεν έχει νόημα να επαναλαμβανόμαστε όταν το υπουργείο δείχνει κάθε καλή διάθεση να επιβεβαιώσει κάθε κακή σκέψη που μπορεί κάποιος να κάνει για την ιστορία αυτή.

Εδώ ως Κράτος δεν μπορούμε επί χρόνια να ολοκληρώσουμε έναν διαγωνισμό για πινακίδες κυκλοφορίας, σε αυτό το τόσο περίπλοκο και ακριβότερο ζήτημα περιμέναμε αποτελέσματα;