Γράφτηκε από: 
τον Λάζαρο Μαυράκη

Συνεργασία ΠΑΕ ΑΕΚ με Γκοργκόλης Α.Ε.

Χορηγία με στόχο… τα γκολ!

Η Γκοργκόλης Α.Ε., επίσημος εισαγωγέας των SYM, Daytona Motors και Quadro, ανακοίνωσε μια σημαντική, στρατηγικά συνεργασία, με την ΠΑΕ ΑΕΚ, καθώς θα αποτελεί έναν από τους επίσημους προμηθευτές της ποδοσφαιρικής ομάδας για την φετινή σεζόν (2019-2020). Στο δελτίο τύπου που ακολουθεί, αναφέρονται όλες οι λεπτομέρειες γι' αυτή την συνεργασία:

 

Δελτίο τύπου

 

 

Συνεργασία της ΠΑΕ ΑΕΚ με την ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε.

 

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της χορηγικής της συνεργασίας με την ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε., την πρώτη εταιρεία του κλάδου δικύκλου για 10η διαδοχική χρονιά, με συνεχή παρουσία στην ελληνική αγορά δίτροχων από το 1947.

 

Η εταιρεία αντιπροσωπεύει και διαθέτει αποκλειστικά στην ελληνική αγορά προϊόντα των brands SYM, DAYTONA MOTORS, QUADRO και θα αποτελέσει Επίσημο Προμηθευτή της ΠΑΕ ΑΕΚ για τη σεζόν 2019 – 2020.

 

Με την επίτευξη της συμφωνίας, ο Διευθυντής Marketing & PR της χορηγού εταιρείας κος Αλέξανδρος Γκοργκόλης δήλωσε: "Κάθε φίλαθλος, όσο μπορεί, καλό είναι να στηρίζει τις ομάδες που αγαπούν να παίζουν ωραίο και τίμιο ποδόσφαιρο. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για αυτή την συνεργασία και ευχόμαστε στην ΑΕΚ να πάει με τέρμα τα γκάζια για πολλούς τίτλους!".

 

Ο Εμπορικός Διευθυντής της ΠΑΕ ΑΕΚ κος Νίκος Καραούζας δήλωσε από την πλευρά του: "Καλωσορίζουμε στη χορηγική μας οικογένεια μια εταιρεία με μακρά και άκρως επιτυχημένη πορεία. Προσβλέπουμε σε αμοιβαία οφέλη, καθώς και στην παροχή σημαντικών προνομίων προς τους φιλάθλους μας".