Τα νέα μοντέλα του 2022 από το ΜΟΤΟ στο OPEN Beyond!

Μια σύντομη ανασκόπηση από όλα τα νέα μοντέλα
Από τον

Λάζαρο Μαυράκη

3/5/2022

Όπως γνωρίζετε εδώ και λίγο καιρό, το ΜΟΤΟ έχει ξεκινήσει μια σημαντική συνεργασία με το τηλεοπτικό OPEN, αναλαμβάνοντας το κομμάτι των μοτοσυκλετών στην υβριδική πλατφόρμα του καναλιού.

Η αρχή έγινε με τα επεισόδια του επικού MEGA TEST και μόλις πριν από λίγο ανέβηκε και μία συνοπτική παρουσίαση των νέων μοντέλων του 2022, ώστε να πάρουν όλοι μια σύντομη γεύση από όσα απαθανάτισε ο τηλεοπτικός φακός του περιοδικού. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε το κανάλι στην smart τηλεόρασή σας και να πατήσετε το κουμπί που σας δίνει πρόσβαση στην υβριδική του πλατφόρμα.

Η πλήρης αναλυτική παρουσίαση έχει δημοσιευθεί, φυσικά, στο περιοδικό και μείνετε συντονισμένοι για ακόμη περισσότερα βίντεο!

Έπιασαν την Ελεωνόρα Ζουγανέλη με Vespa πάνω από το όριο αλκοόλ

Εξαιρετικά χαμηλά το όριο με τον νέο ΚΟΚ
Έπιασαν την Ελεωνόρα Ζουγανέλη με Vespa πάνω από το όριο αλκοόλ
Από το

motomag

12/12/2025

Εξαιρετικά χαμηλά είναι τα όρια πλέον με τον νέο ΚΟΚ και με τον σχολαστικό έλεγχο που γίνεται τώρα στην αρχή -με την εμπειρία να μας λέει πως μετά από κάθε αλλαγή έτσι κάνουν για λίγο καιρό- περισσότερες ειδήσεις θα έρχονται για επώνυμους που οδηγούν δίκυκλα.

Αυτή τη φορά ήταν η Ελεωνόρα Ζουγανέλη που ξημερώματα σήμερα της έγινε έλεγχος σε μπλόκο της Σταδίου και στην μέτρηση φάνηκε 0,15mg/l ποσότητα αλκοόλ. Στην επανάληψη λίγη ώρα αργότερα το όργανο μέτρησης έδειξε 0,10mg/l που είναι ακριβώς το όριο στα δίκυκλα, ισοδυναμώντας με ένα μικρό ποτήρι μπύρας και για αυτό της αφαιρέθηκε το δίπλωμα οδήγησης για 60 ημέρες, επιβλήθηκε πρόστιμο 350 Ευρώ και ακινητοποίηση της Vespa.

Αυτό σημαίνει πως πρακτικά ο νέος ΚΟΚ καθιστά μηδενική την ανοχή στο αλκοόλ για τις μοτοσυκλέτες.

Ένα μέτρο ιδιαίτερα αυστηρό.