ΤΕΟΜΟΤΟ Α.Ε.: Black Friday σε μοτοσυκλέτες και αξεσουάρ!

Επταήμερο προσφορών!
Από τον

Πάνο Καραβοκύρη

25/11/2019

Η επίσημη αντιπροσωπεία των μοτοσυκλετών Kawasaki, Peugeot, Brixon, Skyteam και Daelim, ΤΕΟΜΟΤΟ Α.Ε., ετοιμάζει μια απ’ τις πιο "δυνατές" Black Friday με προσφορές σε όλα τα μέτωπα. Θα ξεκινήσουν από τις 29/11 και θα διαρκέσουν μια ολόκληρη εβδομάδα ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Οι εκπτώσεις δεν περιορίζονται μόνο σε διάφορα μοντέλα των εταιρειών που αντιπροσωπεύει η TEOMOTO A.E., αλλά αφορούν διάφορα αξεσουάρ αναβάτη και μοτοσυκλετών. Παρακάτω μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

BLACK FRIDAY ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΕΟΜΟΤΟ Α.Ε. ΣΤΙΣ 29 & 30/11/19

Η ΤΕΟΜΟΤΟ Α.Ε., επίσημη αντιπροσωπεία στην Ελλάδα των μοτοσυκλετών Kawasaki, Peugeot, Brixton, Skyteam & Daelim θα έχει την χαρά να σας προσκαλέσει για να γιορτάσουμε μαζί τη BLACK FRIDAY την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2019 με εξαιρετικές προσφορές σε μοτοσυκλέτες και σε αξεσουάρ αναβάτη και μοτοσυκλέτας.

Από τις 9:00 μέχρι και το κλείσιμο στις 19:00 τις ίδιας μέρας, η Black Friday αποτελεί ιδανική ευκαιρία να αποκτήσετε τα προϊόντα που ονειρεύεστε σε εξαιρετικά προνομιακή τιμή και πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις της ΤΕΟΜΟΤΟ Α.Ε. επί της λεωφόρου Κηφισού 29 στο Αιγάλεω. Το κατάστημα θα παραμείνει ανοικτό και το Σάββατο 30/11/19 (09:00 – 15:00) για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

Οι ειδικές τιμές θα ισχύσουν από την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου για μια εβδομάδα και μέχρι την εξάντληση του διαθέσιμου αποθέματος και σε όλα τα δίκυκλα. Ακολουθούν ενδεικτικές προσφορές BLACK FRIDAY:

ΜΟΤΟ

KAWASAKI Versys-X 300 ’17 από 5,990 € στα 5,290 € με όφελος 700 €

PEUGEOT MOTOCYCLES Django 125 Heritage από 2,290 € στα 1,990 € με όφελος 300 €

SKYTEAM Monkey/Dax 50 από 1,150 € στα 999 € με όφελος 151 €

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΑΝΑΒΑΤΗ LOOKWELL

Δερμάτινο μπουφάν μοτοσυκλέτας Mach-II από 439 € στα 169 € με έκπτωση 62%

Δερμάτινο μπουφάν μοτοσυκλέτας Stingray από 310 € στα 129 € με έκπτωση 58%

Υφασμάτινο μπουφάν μοτοσυκλέτας Rocket από 203 € στα 89 € με έκπτωση 56%

Υφασμάτινο μπουφάν μοτοσυκλέτας Spectre από 143 € στα 69 € με έκπτωση 52%

Δερμάτινα γάντια μοτοσυκλέτας Ultra από 115 € στα 69 € με έκπτωση 40%

Δερμάτινα γάντια μοτοσυκλέτας Thruster από 68 € στα 49 € με έκπτωση 28%

Δερμάτινα γάντια μοτοσυκλέτας Neolite από 37 € στα 29 € με έκπτωση 22%

ΑΞΕΣΟΥΑΡ SCOOTER

Μπαγκαζιέρα Peugeot σε 4 χρώματα ( ασημί, γκρι, μπλε & κόκκινη ) από 97 € στα 49 € με έκπτωση 50%

Σας περιμένουμε την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου για να ζήσουμε μαζί τη BLACK FRIDAY γιορτή στην ΤΕΟΜΟΤΟ Α.Ε.

Ετικέτες

Continental: Aumovio θα λέγεται το τμήμα Automotive που γίνεται ανεξάρτητη εταιρεία

Εισαγωγή και στο Χρηματιστήριο της Φρανκφούρτης τον Σεπτέμβριο
Continental Aumovio νέα εταιρεία 2025
Από το

motomag

30/4/2025

Η Continental ανακοίνωσε στη διεθνή έκθεση Auto Shanghai 2025 τη μετονομασία του τομέα Automotive σε Aumovio, σηματοδοτώντας μια νέα εποχή για την εταιρεία. 

Σας είχαμε ενημερώσει σχετικά για την πρόθεση της Continental να μετατρέψει τον τομέα Automotive σε νέα και ανεξάρτητη εταιρεία στα τέλη του 2024 (διαβάστε περισσότερα εδώ) και τώρα έρχεται ο γερμανικός κολοσσός να ανακοινώσει το “Aumovio” ως το νέο όνομα της ανεξάρτητης εταιρείας.

Η Aumovio θα συνχίσει να εστιάζει, να εξελίσσει και να δημιουργεί λύσεις software για οχήματα, αυτόνομη οδήγηση, αισθητήρες νέας γενιάς, “έξυπνα” φρένα και ψηφιακά cockpit. Ως τμήμα της Continental το 2024 απασχολούσε περίπου 92.000 εργαζόμενους ενώ ο τζίρος του έφτασε τα 19,4 δισ. ευρώ.

Aumovio

Ο Philipp von Hirschheydt, CEO της Continental Automotive και μέλος του Δ.Σ. της Continental, δήλωσε σχετικά: “Η Aumovio συμβολίζει την προσαρμοστικότητα, την ταχύτητα και την τεχνολογική υπεροχή. Είναι η απάντησή μας στις απαιτήσεις της νέας εποχής στην αυτοκίνηση”.

Η επιλογή του εδάφους της ανακοίνωσης δεν είναι τυχαία καθώς η Κίνα παραμένει στο επίκεντρο της στρατηγικής της Continental. Με πάνω από 10.000 εργαζομένους και το 14% των παγκόσμιων πωλήσεων να προέρχεται από την ασιατική χώρα, η Aumovio δίνει έμφαση στη λογική "in the market for the market", παράγοντας και αναπτύσσοντας τεχνολογίες τοπικά. Στην Auto Shanghai, παρουσιάστηκαν νέα συστήματα υποβοήθησης οδηγού, όπως τα Luna και Astra, ειδικά σχεδιασμένα για την κινεζική αγορά.

Η εισαγωγή της Aumovio στο Χρηματιστήριο της Φρανκφούρτης αναμένεται τον Σεπτέμβριο 2025.