Τραγωδία στην Αθηνών-Κορίνθου: ΙΧ μπήκε αντίθετα και συγκρούστηκε με μοτοσυκλέτα – Δύο νεκροί

Δύο νεκροί κι ένας τραυματίας από τραγικό λάθος
Από το

motomag

24/10/2022

Θανατηφόρο τροχαίο αργά το μεσημέρι στην Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου στο ύψος των Μεγάρων, στο 37ο χιλιόμετρο. Αυτοκίνητο μπήκε ανάποδα στην Εθνική οδό και συγκρούστηκε με μοτοσυκλέτα.

Ο αναβάτης της μοτοσυκλέτας έχασε την ζωή του ακαριαία. Νεκρή είναι και η ηλικιωμένη γυναίκα που οδηγούσε το ΙΧ ενώ τραυματίας είναι ο συνοδηγός του αυτοκινήτου. Η κυκλοφορία αποκαταστάθηκε μετά από αρκετή ώρα ενώ έρευνα πρέπει να γίνει και για την σήμανση στο σημείο.

Ετικέτες

Suzuki – Δύο αγγλικά body kits για τα GSX-S1000 και GSX-8S

Προϊόντα φροντίδας και ομορφιάς για τις δύο γυμνές Suzuki από την αγγλική αντιπροσωπεία
suzuki gsx-s1000 k gsx-8s body kits
Από τον

Σπύρο Τσαντήλα

19/3/2026

Χωρίς να αλλάζουν το παραμικρό στην τεχνική βάση των δύο μοντέλων της Suzuki, αυτά τα κιτ γραφικών εμπλουτίζουν την εμφάνισή τους προσφέροντας μιαν αύρα εργοστασιακών αγωνιστικών.

suzuki gsx-s1000

Τα αυτοκόλλητα παίζουν κυρίως με τρία χρώματα – μαύρο, κόκκινο και ασημί – με το GSX-S1000 να ξεχωρίζει από τη μεγάλη αναγραφή Suzuki στις δύο του πλευρές, ενώ το GSX-8S έχει πιο διακριτικά γραφικά με μεγάλα 8S στα πλευρικά πλαστικά του ψυγείου.

suzuki gsx-8s

Τα κιτ γι’ αμφότερες τις μοτοσυκλέτες είναι διαθέσιμα στο δίκτυο καταστημάτων της Suzuki στην Αγγλία, με λιανικές τιμές 160 λιρών για το GSX-8S και 250 για το GSX-S1000 – ήτοι περίπου €185 και €290 αντιστοίχως, με την ισοτιμία της 19/3/2026 – χωρίς φυσικά το κόστος τοποθέτησης.

Ετικέτες