Triumph - Ρεκόρ παγκόσμιων πωλήσεων 2024

Για πρώτη φορά στην ιστορία τους οι Βρετανοί ξεπέρασαν τις 100.000 μοτοσυκλέτες!
Triumph - Ρεκόρ πωλήσεων το 2024
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

25/2/2025

Οι πωλήσεις της Triumph το 2024 για πρώτη φορά ξεπέρασαν τις 100.000 μοτοσυκλέτες παγκοσμίως, ένα σημαντικό ορόσημο που επιτυγχάνεται για πρώτη φορά στα 122 χρόνια ιστορίας της βρετανικής εταιρείας. Συνολικά 134.635 μοτοσυκλέτες Triumph πωλήθηκαν σε πελάτες παγκοσμίως το 2024, καταγράφοντας αύξηση 64% σε σχέση με το προηγούμενο έτος.

Οι πωλήσεις της Triumph αυξήθηκαν σε όλες τις περιοχές παγκοσμίως, με τη μεγαλύτερη ανάπτυξη να σημειώνεται στην Ινδία, όπου οι πωλήσεις έφτασαν τις 29.736 (εξαρετικά επιτυχημένη εκεί η σειρά των 400 κυβικών), και στην αμερικάνικη ήπειρο που περιλαμβάνει Βραζιλία, Καναδά και ΗΠΑ, όπου σημειώθηκε αύξηση 44% σε σχέση με το 2023.

Η άνοδος περιλαμβάνει τόσο την Ασία, όπου είδαμε αύξηση πωλήσεων 33% όσο και στην Ευρώπη με αύξηση 18%, ενώ το 2024 αποτελεί το πέμπτο συνεχόμενο έτος που η Triumph επιτυγχάνει ρεκόρ πωλήσεων.

Από το 2019, οι πωλήσεις της Triumph έχουν αυξηθεί κατά 123%, με ανάπτυξη σε όλες τις αγορές, ενώ ιδιαίτερη άνοδος καταγράφεται στη Βραζιλία, την Ιταλία, την Ιαπωνία, την Τουρκία, την Ουγγαρία, την Πολωνία, το Μεξικό και την Ινδία, όπου οι πωλήσεις έχουν υπερδιπλασιαστεί από το 2019.

Αυτή η ανάπτυξη αντανακλάται και στην επέκταση του Παγκόσμιου Δικτύου Αντιπροσώπων της Triumph, το οποίο έχει αυξηθεί σε 950 αντιπροσώπους, με περισσότερους από 230 νέους συνεργάτες να έχουν ενταχθεί στην εταιρεία από το 2019.

Ετικέτες

Πάρος: Μοτοσυκλετιστής τραυματίστηκε στον λαιμό από παγίδα με πετονιά!

Αναζητούνται οι δράστες από τις αρχές
paros cover
Από τον

Παύλο Καρατζά

22/10/2026

Σοβαρή καταγγελία για επικίνδυνη παγίδα στην Αλυκή της Πάρου έγινε από αναβάτη μοτοσυκλέτας που τραυματίστηκε στον λαιμό από πετονιά που άγνωστοι είχαν τοποθετήσει κάθετα στον δρόμο!

Σύμφωνα με την καταγγελία του μοτοσυκλετιστή, την οποία δημοσίευσε το cycladeslive.gr, το εξαιρετικά σημαντικό γεγονός σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης 21 Οκτωβρίου, στο περίπτερο της περιοχής, κοντά στον Άγιο Νικόλαο στην περιοχή της Αλυκής Πάρου.

Ο αναβάτης περνούσε με την μοτοσυκλέτα του από το σημείο και προφανώς δεν είδε την παγίδα με την πετονιά που είχε τοποθετηθεί κάθετα στον δρόμο και σε κάποιο ύψος, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στον λαιμό.

Το περιστατικό έχει προκαλέσει αναστάτωση στους κατοίκους του νησιού και έχουν ενημερωθεί οι αρχές, που προσπαθούν να εντοπίσουν τους δράστες αλλά και τα κίνητρα της ενέργειας.