Τρομακτικό δυστύχημα με μοτοσυκλέτα στον Άλιμο

Επέμβαση της τροχαίας για τον απεγκλωβισμό του αναβάτη
δυστυχημα με μοτοσυκλέτα
Από το

motomag

11/4/2023

Σύμφωνα με το notia.gr και αυτόπτες μάρτυρες, το απόγευμα της Μ.Τρίτης μοτοσυκλέτα που κινούταν με ταχύτητα στην οδό Καλαμακίου συγκρούστηκε με Smart που παραβίασε STOP και ο αναβάτης εκτοξεύτηκε και εγκλωβίστηκε εντός του αυτοκινήτου.

Χρειάστηκε επέμβαση της τροχαίας για να καταφέρουν να απεγκλωβίσουν νεκρό τον νεαρό μοτοσυκλετιστή ενώ ο οδηγός του SMART μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο νοσοκομείο.

δυστυχημα με μοτοσυκλέτα Μ.Τριτη 2023

Τραγικές εικόνες με τους γονείς του νεκρού αναβάτη να φτάνουν στο σημείο καθώς το δυστύχημα έγινε πλησίον της οικίας.

Κάτοικοι της περιοχής ανέφεραν στο notia.gr πως στη συγκεκριμένη διασταύρωση γίνονται πολλά τροχαία με παραβίαση του STOP.

Ετικέτες

Ανάκληση Moto Guzzi V100 Mandello Aviazione Navale - Για ελαττωματικό πίσω αμορτισέρ

Υπάρχουν μοτοσυκλέτες και στη χώρα μας
motomag Moto Guzzi V100 Mandello Aviazione Navale: Ανάκληση για ελαττωματικό πίσω αμορτισέρ
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

29/9/2023

Με την υπ. Αρ. Α 12/02317/23 ειδοποίηση της αρμόδιας ευρωπαϊκής Υπηρεσίας (RAPEX) αναφέρεται η ανάκληση του μοντέλου V100 Mandello Aviazione Navale της Moto Gucci λόγω ελαττωματικού πίσω αμορτισέρ, καθώς υπάρχει η πιθανότητα αυτό είτε να σπάσει είτε να αποκολληθεί από το σημείο στήριξης του με αποτέλεσμα να προκληθεί κάποιο ατύχημα.

Η πρώτη επίσημη αναφορά στη RAPEX για αυτό το θέμα έγινε στην Γαλλία, ωστόσο αφορά μοντέλα παραγωγής 2022-2023 τα οποία υπάρχουν και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες όπως στην Ελλάδα. Ο κωδικός της ανάκλησης από το σύστημα RAPEX είναι A12/02317/23, ενώ ο κωδικός έγκρισης τύπου του V100 Mandello Avazione Navale είναι ο e13*168/2013*01513*02.

Σε επικοινωνία μας με την ελληνική αντιπροσωπεία της Moto Guzzi, Piaggio Hellas A.E. ενημερωθήκαμε πως η ανάκληση ισχύει και για μοτοσυκλέτες που υπάρχουν στη χώρα μας. Συγκεκριμένα υπάρχουν τρεις μοτοσυκλέτες στη χώρα μας με τους ιδιοκτήτες τους να έχουν ενημερωθεί με έγγραφη ειδοποίηση ώστε να προβούν σε επίσκεψη σε κάποιο συνεργείο της μάρκας, προκειμένου να πραγματοποιηθεί η απαραίτητη διορθωτική παρέμβαση. Επιπρόσθετα στον ηλεκτρονικό ιστότοπο της Moto Guzzi υπάρχει ειδική ενότητα, όπου κάθε ιδιοκτήτης έχει τη δυνατότητα να ελέγξει αυτόνομα αν το όχημά του συμμετέχει ή όχι σε μια καμπάνια ανάκλησης.

Ετικέτες