Τρομακτικό δυστύχημα με μοτοσυκλέτα στον Άλιμο

Επέμβαση της τροχαίας για τον απεγκλωβισμό του αναβάτη
δυστυχημα με μοτοσυκλέτα
Από το

motomag

11/4/2023

Σύμφωνα με το notia.gr και αυτόπτες μάρτυρες, το απόγευμα της Μ.Τρίτης μοτοσυκλέτα που κινούταν με ταχύτητα στην οδό Καλαμακίου συγκρούστηκε με Smart που παραβίασε STOP και ο αναβάτης εκτοξεύτηκε και εγκλωβίστηκε εντός του αυτοκινήτου.

Χρειάστηκε επέμβαση της τροχαίας για να καταφέρουν να απεγκλωβίσουν νεκρό τον νεαρό μοτοσυκλετιστή ενώ ο οδηγός του SMART μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο νοσοκομείο.

δυστυχημα με μοτοσυκλέτα Μ.Τριτη 2023

Τραγικές εικόνες με τους γονείς του νεκρού αναβάτη να φτάνουν στο σημείο καθώς το δυστύχημα έγινε πλησίον της οικίας.

Κάτοικοι της περιοχής ανέφεραν στο notia.gr πως στη συγκεκριμένη διασταύρωση γίνονται πολλά τροχαία με παραβίαση του STOP.

Ετικέτες

Yamaha – Μόνο για την πίστα το R1 από το 2025

Ακολουθώντας τα χνάρια του R6, το superbike της Yamaha θα πωλείται μόνο για αγωνιστική χρήση
motomag Yamaha – Μόνο για την πίστα το R1 από το 2025
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

23/2/2024

Διαβάσατε στο ΜΟΤΟ πως η Yamaha σκοπεύει να μην προχωρήσει στην εξέλιξη των YZF-R1 και YZF-R1M προκειμένου αυτά να συμμορφωθούν με τις Euro5+ προδιαγραφές, σημαίνοντας ταυτόχρονα το τέλος των πωλήσεων του μοντέλου στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης από το 2025.

Μετά τον ντόρο που σήκωσε η συγκεκριμένη είδηση ήρθε και η απάντηση από την ίδια την Yamaha, με την ιαπωνική εταιρεία να επιβεβαιώνει πως τo superbike της θα ακολουθήσει το δρόμο που χάραξε από το 2020 και μετά το YZF-R6. Με απλά λόγια το R1 θα συνεχίσει να πωλείται ωστόσο από το 2025 και μετά θα χρησιμοποιείται μόνο για αγωνιστική χρήση χωρίς αυτό να μπορεί να βγάλει πινακίδες για το δρόμο.

Yamaha – Μόνο για την πίστα το R1 από το 2025

Η συγκεκριμένη απόφαση της Yamaha έγκειται αφενός στην αλλαγή των προτεραιοτήτων του αγοραστικού κοινού καθώς βλέπουμε πως οι Adventure μοτοσυκλέτες αποτελούν τα τελευταία χρόνια την πρώτη επιλογή των αγοραστών και αφετέρου πως η αγωνιστική εμπλοκή της Yamaha στο WSBK απαιτεί την ύπαρξη του YZF-R1 έστω και χωρίς αυτή να βγάζει πινακίδες (λόγω των κανονισμών που επιβάλουν η αγωνιστική μοτοσυκλέτα να βασίζεται σε έκδοση παραγωγής).

Η φετινή χρονιά ως εκ τούτου θα είναι η τελευταία που θα μπορεί κάποιος να αποκτήσει τα YZF-R1 και YZF-R1M με πινακίδες ωστόσο το θετικό είναι πως το κεφάλαιο του R1 θα συνεχιστεί έστω και αν αυτό σχετίζεται με την αποκλειστική χρήση του μοντέλου στις πίστες.

Yamaha – Μόνο για την πίστα το R1 από το 2025