Γράφτηκε από: 
τον Μπάμπη Μέντη

URBAN MOBILITY 2022 – My first ride

Εναλλακτικές προτάσεις στην αστική μετακίνηση του σήμερα

Αυτό το Σαββατοκύριακο ξεκινά το Urban Mobility 2022 όπου οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να δουν και να δοκιμάσουν εναλλακτικές μορφές ατομικής μετακίνησης για μέσα στην πόλη. Περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες στο Δελτίο Τύπου που ακολουθεί:

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

URBAN MOBILITY 2022 – My first ride

28-29 Μαΐου 2022

Στάδιο «Σοφία Μπεφόν», Π. Φάληρο

Ο κόσμος αλλάζει, οι μετακινήσεις στην πόλη αλλάζουν. Ολοένα στρεφόμαστε σε νέες μεθόδους μετακίνησης, υιοθετούμε ένα νέο τρόπο ζωής, πιο οικολογικό και με ένα πιο σύγχρονο lifestyle.

Για σένα που ενδιαφέρεσαι για τις νέες τάσεις στην αστική μετακίνηση, για σένα που ψάχνεις έναν σύγχρονο, ευέλικτο και οικονομικό τρόπο για τις μετακινήσεις και τη στάθμευση στον αστικό κλοιό, διοργανώνουμε την URBAN MOBILITY 2022, μία εκδήλωση υπό την αιγίδα του Δήμου Π. Φαλήρου που φιλοδοξεί να δώσει εναλλακτικές προτάσεις στην αστική μετακίνηση του σήμερα.

Οι επισκέπτες στην URBAN MOBILITY 2022 θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για όλες τις νέες προτάσεις της αγοράς στον τομέα ηλεκτρικών ποδηλάτων, πατινιών, ηλεκτροκίνητων και βενζινοκίνητων scooter και μοτοσυκλετών μέχρι 125cc, καθώς και να τα δοκιμάσουν με ασφάλεια σε μία ειδικά διαμορφωμένη πίστα υπό την επίβλεψη πιστοποιημένων εκπαιδευτών δίνοντας έτσι τη δυνατότητα σε οδηγούς αυτοκινήτων να μετακινηθούν εναλλακτικά, εύκολα, γρήγορα και οικονομικά, μόνο με την άδεια οδήγησης αυτοκινήτου (υπό προϋποθέσεις).

Η URBAN MOBILITY 2022 θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 28-29 Μαΐου 2022 στον εξωτερικό χώρο στου σταδίου «Σοφία Μπεφόν» στην τοποθεσία της Μαρίνας Φλοίσβου στο Π. Φάληρο, μια τοποθεσία με εύκολη πρόσβαση και άνετο parking, προσφέροντας άνετη και ασφαλή παραμονή για εκθέτες και επισκέπτες όπου και θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα και υγειονομικά πρωτόκολλα κατά της πανδημίας του κορωνοϊού.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: Σάββατο 28 & Κυριακή 29 Μαΐου 2022

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ: 10:00 - 21:00

ΕΙΣΟΔΟΣ ΔΩΡΕΑΝ

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το linkhttps://motorcycleevents.gr/blog/urban-mobility-2022/

FB event page: www.facebook.com/events/578752660334929/?ref=newsfeed

Η εκδήλωση διοργανώνεται από την εταιρία DEMAND EVENTS, η οποία έχει πραγματοποιήσει περισσότερες από

είκοσι μεγάλες εκδηλώσεις για τους δύο τροχούς, από το 2012 μέχρι σήμερα.