VOGE DS 300: Ήρθε το νέο εντυπωσιακό "On-Off" με τιμή κάτω από 4000€

Μεγαλώνει η γκάμα και ξαναγεννιούνται οι μικρές μοτοσυκλέτες
Μπάμπη Μέντη
Από τον

Μπάμπη Μέντη

31/7/2020

Η άφιξη του νέου Voge DS 300 με τιμή 3.890€, δηλαδή μικρότερη από τα περισσότερα αντίστοιχου κυβισμού scooter, είναι άλλη μια ευχάριστη είδηση, καθώς εμπλουτίζει τη γκάμα μοντέλων, όχι μόνο της Vοge αλλά και ολόκληρης της κατηγορίας, αναγεννώντας εμπορικά τις προσιτές μοτοσυκλέτες, που τόσο πολύ μας είχαν λείψει τα προηγούμενα χρόνια. Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου της εισαγωγικής εταιρείας Moto Trend που αντιπροσωπεύει την Voge στην Ελλάδα με τα βασικά χαρακτηριστικά του νέου DS 300:    

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Voge 300DS

Ένα νέο αστέρι γεννιέται!

To Voge 300DS είναι η Premium μοτοσυκλέτα που όλοι περιμέναμε. Πρόκειται για μια κορυφαία πρόταση στη δημοφιλή κατηγορία των μοντέλων Street Adventure Touring και ο διττός του χαρακτήρας θα σας χαρίσει όλα όσα επιθυμείτε από μία μοτοσυκλέτα για διαδρομές μέσα και έξω από την πόλη. Διαθέτει μονοκύλινδρο υγρόψυκτο κινητήρα 300cc που αποδίδει 29Hp και 25Nm ροπής, δικάναλο ABS της Bosch και φρένα με δισκόφρενα μαργαρίτα. Η ανάρτηση απαρτίζεται από ανεστραμμένο πιρούνι 35mm και μονό αμορτισέρ με μοχλικό σύστημα, τα φώτα είναι Full LED, η LCD οθόνη του πίνακα οργάνων παρέχει πλήρεις ενδείξεις και ο ανεμοθώρακας ρυθμίζεται σε ύψος.

Το 300DS είναι μια σκληροτράχηλη μοτοσυκλέτα και έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την καλύτερη δυνατή απόδοση σε κάθε τομέα και σε βάθος χρόνου. Οι κατασκευαστικές μέθοδοι που έχουν εφαρμοστεί την ανάγουν σε κορυφαία επιλογή και αυτό είναι κάτι που θα εκτιμήσουν οι μοτοσυκλετιστές που θέλουν να τα κάνουν όλα χωρίς συμβιβασμούς και περιορισμούς. Μια ματιά στα χαρακτηριστικά του 300DS αρκεί για να καταλάβουμε ότι πρόκειται για ένα μοντέλο με κορυφαία τεχνολογία και ποιότητα κατασκευής, στοιχεία που την κατατάσσουν στην κατηγορία των μοτοσυκλετών premium:

  • Κινητήρας μονοκύλινδρος, υγρόψυκτος, 4-βάλβιδος με 2 εκκεντροφόρους επικεφαλής
  • Τροφοδοσία μέσω ηλεκτρονικά ελεγχόμενου ψεκασμού
  • Αντικραδασμικός άξονας για απόλυτα γραμμική και βελούδινη λειτουργία χωρίς κραδασμούς
  • Πατενταρισμένη τεχνολογία αγωγών λίπανσης, που επιτρέπει την κατασκευή κινητήρα σε compact διαστάσεις με σημαντικό περιορισμό του όγκου
  • Κιβώτιο ταχυτήτων 6 σχέσεων, με μελετημένη κλιμάκωση για ομαλή και απόλυτα εκμεταλλεύσιμη απόδοση της ισχύος του κινητήρα
  • Ατσάλινο πλαίσιο “χωροδικτύωμα”, για τη μέγιστη στιβαρότητα
  • Ψαλίδι κατασκευασμένο με τη μέθοδο ψυχρής διαμόρφωσης του μετάλλου. Προσφέρει μέγιστη ακαμψία και όμορφο αισθητικό αποτέλεσμα
  • Μεγάλες διαδρομές αναρτήσεων
  • Σύστημα πέδησης σχεδιασμένο να προσφέρει προοδευτικότητα και απόλυτο έλεγχο. Δύο δισκόφρενα μαργαρίτα 300mm και 220mm με διπίστονες δαγκάνες
  • Τελευταίας γενιάς δικάναλο ABS Bosch 9.1
  • Πλαίσιο ρομποτικής συγκόλλησης υψηλής ακαμψίας, κατασκευασμένο από χάλυβα υψηλής αντοχής Q235 (σωλήνες διαμέτρου 32mm), ενισχυμένο στα σημεία καταπόνησης και εντατικά δοκιμασμένο σε εργαστηριακά τεστ καταπόνησης
  • Προβολέας και φωτιστικά σώματα full LED
  • Θύρα USB
  • Πίνακας οργάνων LCD για εύκολη αναγνωσιμότητα
  • Ρεζερβουάρ 16 λίτρων για αυτονομία που ξεπερνά τα 450 χιλιόμετρα 

Η τιμή λιανικής του 300DS αποτελεί μια ευχάριστη έκπληξη. Στα μόλις 3.890€ δύσκολα αντιστέκεσαι και η απόκτησή του γίνεται ακόμα πιο εύκολη χάρη στο χρηματοδοτικό πρόγραμμα με αποπληρωμή σε 18 άτοκες δόσεις με κάρτα. Και το ακόμα πιο ευχάριστο είναι πως αν το αποκτήσετε μέχρι 30/9/2020, το μοντέλο συνοδεύεται -σαν προσφορά λανσαρίσματος- με δώρο αξίας 190€, που αφορά σε κορυφαίων προδιαγραφών βαλίτσα Τop Case με ρυθμιζόμενη χωρητικότητα 30 έως 40 λίτρων!

Τα 300DS διατίθεται σε τέσσερις χρωματισμούς (Λευκό, Κόκκινο, Χακί, Μαύρο) και θα το βρείτε στο δίκτυο εξουσιοδοτημένων συνεργατών της αντιπροσωπείας Moto Trend SA εδώ www.voge.gr

MOTO TREND SA: Εταιρεία με πολυετή παρουσία και εμπειρία στην αγορά μοτοσυκλετών. Δημιουργήθηκε το 1997 από ανθρώπους που ήδη δραστηριοποιούνταν στο χώρο για περισσότερα από 20 χρόνια. Με ένα εκτενές δίκτυο αντιπροσώπων σε  όλη την Ελλάδα, διανέμει κάθε χρόνο χιλιάδες οχήματα των εταιρειών Kymco και Gemini Motors, καθώς και πλήθος επώνυμων προϊόντων συντήρησης μοτοσυκλετών. Με προσήλωση στην ικανοποίηση του πελάτη, καθώς και στην υποστήριξη μετά την πώληση, έχει θέσει σαν στόχο την εδραίωσή της και στην αγορά των μοτοσυκλετών με το Premium Brand Voge Motorcycles, προσφέροντας σύγχρονα και αξιόπιστα προϊόντα με τη νέα αυτή συνεργασία της.


 

Jorge Lorenzo vs Dani Pedrosa - Κανονίζουν αγώνα… μποξ μεταξύ τους!

Το #99 προκάλεσε το #26 σε grudge match, με τον μικρό σαμουράι να απαντά θετικά
Jorge Lorenzo vs Dani Pedrosa
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

25/4/2024

Την ώρα που ο παλαίμαχος Dani Pedrosa επιστρέφει στο MotoGP ως wildcard συμμετοχή της KTM στον αγώνα της Jerez, ο Jorge Lorenzo ανέβαζε βίντεο εν ώρα προπόνησης στο μποξ, προκαλώντας τον Dani για ματς, με τον τελευταίο να απαντά “τα λέμε στο ρινγκ”!

Όπως όλοι γνωρίζουμε, μετά την απόσυρσή του από τους αγώνες MotoGP, ο 5 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής Jorge Lorenzo έχει πολύ χρόνο στα χέρια του, κάνοντας τα πάντα για να κρατήσει πάνω του ακόμα και σήμερα τα φώτα της δημοσιότητας. Αυτό το καταφέρνει με πάμπολλους τρόπους όπως με προκλητικές δηλώσεις για τα τεκταινόμενα στο MotoGP, χορεύοντας σε reality show της τηλεόρασης, ενεργώντας ως ambassador διαφόρων εταιρειών (Tissot, Sendi, Laureus, Vmoto Soco, κλπ.), συμμετέχοντας σε αγώνες αυτοκινήτου (Porsche Carrera Cup Italia, κ.α.), και τώρα προκαλώντας το αντίπαλο ισπανικό δέος της εποχής του στο MotoGP, Dani Pedrosa σε αγώνα μποξ.

Συγκεκριμένα, ο Lorenzo ανέβασε ένα βίντεο στο instagram στο οποίο τον βλέπουμε να προπονείται στο μποξ χτυπώντας (χαλαρά, άκεφα και... ατάλαντα) έναν σάκο, όταν σταματά και λέει τα εξής: “ξέρετε πως μου αρέσουν οι προκλήσεις. Δεκαπέντε χρόνια πριν είχα καλές αλλά και κακές στιγμές με τον Dani Pedrosa στην πίστα και εκτός αυτής. Τώρα που τα celebrity events έχουν γίνει της μόδας (βλ. αγώνες μποξ του Jake Paul), μου ήρθε στο μυαλό μια λίγο τρελή πρόκληση. Σε προκαλώ Dani σε έναν αγώνα μποξ στη Βαρκελώνη, στη σχολή που προπονούμαι.” Ο Lorenzo μάλιστα δήλωσε πως στόχος του είναι ο αγώνας να μεταδοθεί ζωντανά από το Youtube!

Οι Lorenzo και Pedrosa είχαν αρκετές ιστορικές μάχες στην πίστα -και αρκετή αντιπάθεια μεταξύ τους-, συμπεριλαμβανομένου και του ισπανικού GP του 2010, όπου τα έδωσαν όλα σε μια μάχη μέχρι τον τελευταίο γύρο του αγώνα, αλλά και στο διαβόητο GP του 2008, ξανά στην Ισπανία, όπου ο πρώην βασιλιάς της Ισπανίας Juan Carlos τους έβαλε με το ζόρι να δώσουν τα χέρια στο βάθρο.

Επιστρέφοντας στο παρών, ο Pedrosa δεν άφησε την πρόκληση του Lorenzo αναπάντητη, και σε μια ανάρτησή του στα social media δήλωσε τα εξής: στην αρχή σκέφτηκα πως παραείναι τρελή σαν ιδέα, αλλά από την άλλη είμαι ακόμα γυμνασμένος και ο πειρασμός να σου ρίξω μερικές μπουνιές είναι μεγάλος. Έτσι, δέχομαι την πρόκλησή σου.”

Το grudge match μεταξύ των δύο πρώην αντιπάλων του MotoGP δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα, αν και ο Pedrosa ανέφερε “πες μου τη μέρα και την ώρα και τα λέμε στο ρινγκ”.

Παρόλο τώρα που στο βίντεο ο Lorenzo δείχνει... ιδιαίτερα ατσούμπαλος με τις γροθιές του, όπως επισήμανε στον Pedrosa ο Michael Ruben Rinaldi (γενικά γίνεται το έλα να δεις στα σχόλια από αναβάτες κάτω από την ανάρτηση), "φίλε Dani, ο Jorge σου ρίχνει τουλάχιστον 15 κιλά. Είναι σα να κάνετε αγώνα εσύ με μοτοσυκλέτα 600 κυβικών κι εκείνος με χιλιάρα! Αλλά όπως και να έχει θα είχε πλάκα να δούμε τον αγώνα σας."