Voge Moto Club Hellas: Πρώτη ανοιξιάτικη εκδρομή

Έπεται και συνέχεια…
2
Μπάμπη Μέντη
Από τον

Μπάμπη Μέντη

24/5/2023

To VOGE MOTO CLUB HELLAS την Κυριακή που μας πέρασε πραγματοποίησε την πρώτη ανοιξιάτική εκδρομή για το 2023 στην Βοιωτία.

Οι συμμετοχές ξεπέρασαν κάθε προσδοκία και έφτασαν τις 22 μοτοσυκλέτες πολλές από τις οποίες ήταν δικάβαλες.

Voge 300DS , 300ACX , 500DS/DSX SR4 ήταν όλες παρούσες!

Πατεράδες με τους γιούς του, αντρόγυνα, νεαρά ζευγάρια ιδιοκτήτες μοτοσυκλετών VOGE ακολούθησαν την ομάδα στην μονοήμερη απόδραση μας.

Η εκδρομή μας ξεκίνησε από τον σταθμό 14, ένα παραδοσιακό στέκι των μοτοσικλετιστών όπου εκεί δίνονται τα ραντεβού για τις εξορμήσεις τους.

Το VOGE MOTO CLUB HELLAS με την παρουσία του και την πολυπληθείς ομάδα του κέρδισε τις εντυπώσεις.

3

Πρώτη στάση οι καταρράκτες Πέτρας. Σε ένα μαγευτικό τοπίο μέσα στα πλατάνια που περπατώντας το μονοπάτι καταλήγεις στους καταρράκτες.

Αφού ξαποστάσαμε στην δροσιά και βγάλαμε τις απαραίτητες αναμνηστικές φωτογραφίες και ξεκινήσαμε για την Αρβανίτσα, ένα οροπέδιο 30 στρεμμάτων με έλατα, σε υψόμετρο περίπου 1.000 μ., στους πρόποδες του βουνού Ελικώνα.

6

Με τα το καλό φαγητό συνέχεια είχε ο απογευματινός καφές στην παραλία του Αγίου Νικολάου.

Νωρίς το απόγευμα είχαμε όλοι επιστρέψει στις βάσεις μας κάνοντας σκέψεις και σχέδια για την επόμενη εξόρμηση της ομάδας, γεμάτοι με εικόνες και έχοντας δημιουργήσει αναμνήσεις και δεσμούς με νέους ανθρώπους.

8

Αν θες και εσύ να συμμετέχεις στην ομάδα VOGE MOTO CLUB HELLAS  ακολούθησε μας στα social media

 

 

Εγκαίνια για τα πρώτα επίσημα ορεινά περάσματα - Στον δήμο Σουλίου στις 19-20 Σεπτεμβρίου

Ανοιχτή πρόσκληση προς όλους τους μοτοσυκλετιστές - Δείτε το διήμερο πρόγραμμα των εγκαινίων
Μοτοσυκλετιστικά Πάσα - Δήμος Σουλίου εγκαίνια 2026
Από τον

Θοδωρή Ξύδη

10/9/2026

Σε συνεργασία με τον Δήμο Σουλίου, και τον χορηγό του έργου CFMOTO, η Μοτοσυκλετιστική Ομοσπονδία Ελλάδος (ΜΟΤ.Ο.Ε.) καλεί τους φίλους της μοτοσυκλέτας στα εγκαίνια των πρώτων επίσημα αναγνωρισμένων ορεινών περασμάτων στην Ελλάδα.

Διήμερο το πρόγραμμα των εγκαινίων των πρώτων επίσημα αναγνωρισμένων Μοτοσυκλετιστικών Πάσων (ορεινών περασμάτων) που θα πραγματοποιηθούν στον δήμο Σουλίου και σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΜΟΤΟΕ έχει ως εξής:

Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου – Παραμυθιά

-Συνάντηση γνωριμίας στο Σχολείο Βούλγαρη

Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου - Σχολείο Βούλγαρη

-Ημέρα αφιερωμένη στον Μοτοσυκλετιστικό Τουρισμό: Έκθεση / παρουσιάσεις / προβολές /μουσική dj/ έκθεση & market τοπικών προϊόντων. Στον ελεύθερο χώρο μπροστά από το Σχολείο Βούλγαρη 

(https://maps.app.goo.gl/byB1Yae1GzFCSafd6)

Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου

-10:00 Εκκίνηση από Παραμυθιά για το Μοτοσυκλετιστικό Πάσο Παραμυθιάς όπου θα γίνουν τα εγκαίνια. Στην διαδρομή θα διασχίσουμε και το Μοτοσυκλετιστικό Πάσο Σουλίου – Αχέροντα.

-12:00 Τελετή και πρώτη επίσημη διέλευση. Μετά τα εγκαίνια θα συνεχίσουνε την διαδρομή για το Μοτοσυκλετιστικό Πάσο Πλακωτής και θα σταματήσουμε για φαγητό σε σημείο που θα σας ενημερώσουμε την Κυριακή πρωί

-Λήξη της εκδήλωσης

Η πρόσκληση απευθύνεται φυσικά σε όλους τους μοτοσυκλετιστές με τη ΜΟΤΟΕ να τονίζει ότι δεν υπάρχει κανενός είδους χρέωση για τη συμμετοχής τους.

δήμος Σουλίου - εγκαίνια Μοτοσυκλετιστικών Πάσων 2026