Voge Moto Club Hellas: Πρώτη ανοιξιάτικη εκδρομή

Έπεται και συνέχεια…
2
Μπάμπη Μέντη
Από τον

Μπάμπη Μέντη

24/5/2023

To VOGE MOTO CLUB HELLAS την Κυριακή που μας πέρασε πραγματοποίησε την πρώτη ανοιξιάτική εκδρομή για το 2023 στην Βοιωτία.

Οι συμμετοχές ξεπέρασαν κάθε προσδοκία και έφτασαν τις 22 μοτοσυκλέτες πολλές από τις οποίες ήταν δικάβαλες.

Voge 300DS , 300ACX , 500DS/DSX SR4 ήταν όλες παρούσες!

Πατεράδες με τους γιούς του, αντρόγυνα, νεαρά ζευγάρια ιδιοκτήτες μοτοσυκλετών VOGE ακολούθησαν την ομάδα στην μονοήμερη απόδραση μας.

Η εκδρομή μας ξεκίνησε από τον σταθμό 14, ένα παραδοσιακό στέκι των μοτοσικλετιστών όπου εκεί δίνονται τα ραντεβού για τις εξορμήσεις τους.

Το VOGE MOTO CLUB HELLAS με την παρουσία του και την πολυπληθείς ομάδα του κέρδισε τις εντυπώσεις.

3

Πρώτη στάση οι καταρράκτες Πέτρας. Σε ένα μαγευτικό τοπίο μέσα στα πλατάνια που περπατώντας το μονοπάτι καταλήγεις στους καταρράκτες.

Αφού ξαποστάσαμε στην δροσιά και βγάλαμε τις απαραίτητες αναμνηστικές φωτογραφίες και ξεκινήσαμε για την Αρβανίτσα, ένα οροπέδιο 30 στρεμμάτων με έλατα, σε υψόμετρο περίπου 1.000 μ., στους πρόποδες του βουνού Ελικώνα.

6

Με τα το καλό φαγητό συνέχεια είχε ο απογευματινός καφές στην παραλία του Αγίου Νικολάου.

Νωρίς το απόγευμα είχαμε όλοι επιστρέψει στις βάσεις μας κάνοντας σκέψεις και σχέδια για την επόμενη εξόρμηση της ομάδας, γεμάτοι με εικόνες και έχοντας δημιουργήσει αναμνήσεις και δεσμούς με νέους ανθρώπους.

8

Αν θες και εσύ να συμμετέχεις στην ομάδα VOGE MOTO CLUB HELLAS  ακολούθησε μας στα social media

 

 

Ιταλία: Η Beta πουλάει μαθήματα Trial και στους εντουράδες

Γνωριμία με το trial από εκπαιδευτές της Beta, με κόστος μόλις 39 ευρώ
Try Trial
Από τον

Φίλιππο Σταυριδόπουλο

3/8/2026

Η Beta δίνει την ευκαιρία σε αναβάτες κάθε επιπέδου να δοκιμάσουν την οδήγηση trial μοτοσυκλετών, μέσα από το νέο πρόγραμμα "Try Trial Special Edition", που συνδυάζει εκπαίδευση, εξοπλισμό και την αγωνιστική ατμόσφαιρα

Το Try Trial Special Edition περιλαμβάνει ένα μάθημα διάρκειας 60 λεπτών με επίσημους εκπαιδευτές της Beta, σχεδιασμένο για να εισαγάγει τους συμμετέχοντες στον κόσμο του trial μέσα από βασικές τεχνικές και ασκήσεις που βελτιώνουν τον έλεγχο και την ισορροπία πάνω στη μοτοσυκλέτα.

Οι συμμετέχοντες θα εκπαιδευτούν σε δεξιότητες όπως η δυναμική ισορροπία, ο ακριβής έλεγχος και χειρισμός γκαζιέρας και συμπλέκτη, οι ελιγμοί σε περιορισμένους χώρους και οι σωστές μεταφορές βάρους για την υπέρβαση εμποδίων.

Το κόστος συμμετοχής είναι 39 ευρώ και περιλαμβάνει τη χρήση της μοτοσυκλέτας, το ωριαίο μάθημα με τους εκπαιδευτές, καθώς και τον απαραίτητο τεχνικό εξοπλισμό και ρουχισμό.

Η δραστηριότητα θα πραγματοποιηθεί σε δύο διαφορετικές τοποθεσίες και ημερομηνίες στην Ιταλία με αφορμή μοτοσυκλετιστικά αγωνιστικά δρώμενα, στις 5 με 6 Σεπτεμβρίου, στο Abetone (Pistoia), παράλληλα με αγώνα Hard Enduro, προσφέροντας μια ιδανική ευκαιρία στους φίλους του enduro να γνωρίσουν τις τεχνικές του trial και στις 12 με 13 Σεπτεμβρίου, στο Gaby (Aosta), κατά τη διάρκεια του τελικού γύρου του Ιταλικού Πρωταθλήματος Trial, όπου οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά τους κορυφαίους αναβάτες του θεσμού και να γνωρίσουν τις απαιτήσεις του αθλήματος.