Voge Moto Club Hellas: Πρώτη ανοιξιάτικη εκδρομή

Έπεται και συνέχεια…
2
Μπάμπη Μέντη
Από τον

Μπάμπη Μέντη

24/5/2023

To VOGE MOTO CLUB HELLAS την Κυριακή που μας πέρασε πραγματοποίησε την πρώτη ανοιξιάτική εκδρομή για το 2023 στην Βοιωτία.

Οι συμμετοχές ξεπέρασαν κάθε προσδοκία και έφτασαν τις 22 μοτοσυκλέτες πολλές από τις οποίες ήταν δικάβαλες.

Voge 300DS , 300ACX , 500DS/DSX SR4 ήταν όλες παρούσες!

Πατεράδες με τους γιούς του, αντρόγυνα, νεαρά ζευγάρια ιδιοκτήτες μοτοσυκλετών VOGE ακολούθησαν την ομάδα στην μονοήμερη απόδραση μας.

Η εκδρομή μας ξεκίνησε από τον σταθμό 14, ένα παραδοσιακό στέκι των μοτοσικλετιστών όπου εκεί δίνονται τα ραντεβού για τις εξορμήσεις τους.

Το VOGE MOTO CLUB HELLAS με την παρουσία του και την πολυπληθείς ομάδα του κέρδισε τις εντυπώσεις.

3

Πρώτη στάση οι καταρράκτες Πέτρας. Σε ένα μαγευτικό τοπίο μέσα στα πλατάνια που περπατώντας το μονοπάτι καταλήγεις στους καταρράκτες.

Αφού ξαποστάσαμε στην δροσιά και βγάλαμε τις απαραίτητες αναμνηστικές φωτογραφίες και ξεκινήσαμε για την Αρβανίτσα, ένα οροπέδιο 30 στρεμμάτων με έλατα, σε υψόμετρο περίπου 1.000 μ., στους πρόποδες του βουνού Ελικώνα.

6

Με τα το καλό φαγητό συνέχεια είχε ο απογευματινός καφές στην παραλία του Αγίου Νικολάου.

Νωρίς το απόγευμα είχαμε όλοι επιστρέψει στις βάσεις μας κάνοντας σκέψεις και σχέδια για την επόμενη εξόρμηση της ομάδας, γεμάτοι με εικόνες και έχοντας δημιουργήσει αναμνήσεις και δεσμούς με νέους ανθρώπους.

8

Αν θες και εσύ να συμμετέχεις στην ομάδα VOGE MOTO CLUB HELLAS  ακολούθησε μας στα social media

 

 

Έφυγε από τη ζωή ο Μarc van der Straten, ιδρυτής της ομάδας Marc VDS

Μια ζωή αφιερωμένη στους αγώνες και τρία παγκόσμια Moto2
marc vds
Από τον

Σπύρο Τσαντήλα

6/7/2026

Το πρωί της Κυριακής 5 Ιουλίου απεβίωσε σε ηλικία 78 ετών στο σπίτι του στην Ελβετία ο Μarc van der Straten (1948-2026). Πρόκειται για τον ιδιοκτήτη της ομάδας Elf Marc VDS Racing Team, η οποία αγωνίζεται στην κατηγορία Moto2 του MotoGP με αναβάτες τους Aron Canet Deniz Oncu, καθώς και στο WSBK με τον Sam Lowes σε μια Ducati Panigale V4R.

Ο Βέλγος είναι απόγονος του ιδρυτή της ζυθοποιίας Stella Artois και φανατικός φίλος των μηχανοκίνητων σπορ, μικρόβιο που κόλλησε από τον πατέρα του, πρώην αγωνιζόμενο με αυτοκίνητα.

Ο Μarc van der Straten γνώρισε πολλές επιτυχίες ως ιδιοκτήτης ομάδων τόσο στους δύο όσο και στους τέσσερις τροχούς, μεταξύ των οποίων σαφώς ξεχωρίζουν τα τρία παγκόσμια πρωταθλήματα Moto2 που κατέκτησε η ομάδα του, Marc VDS (βαπτισμένη από το όνομά του), τις σεζόν 2014, 2017 και 2019 με αναβάτες αντιστοίχως τους Tito Rabat, Franco Morbidelli και Alex Marquez.

Ομάδες που εντάχθηκαν στο πρόγραμμα της Marc VDS έχουν συμμετάσχει κατά καιρούς σε όλες τις κατηγορίες, συμπεριλαμβάνοντας τις MotoE, Moto3 και MotoGP, καθώς και τη Moto2 όπου παραμένει, ενώ στο WSBK έχει μπει το 2024 και η νέα περιπέτειά της ομάδας είναι το Παγκόσμιο Αντοχής EWC.