Voge - Νέα συνεργασία στη Βόρεια Ελλάδα, με την Automoto Land

Τα προϊόντα και όλες οι παροχές της Voge Motorcycles τώρα στο συγκεκριμένο κατάστημα στη Θεσσαλονίκη
Η VOGE στην AutoMoto Land
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

4/3/2025

H Mototrend SA έχει τη χαρά να ανακοινώσει μία νέα συνεργασία της στο brand Voge για τη Β. Ελλάδα.

Τώρα θα βρείτε τα προϊόντα και όλες τις παροχές της Voge Motorcycles στο κατάστημα Auto Moto Land στη Θεσσαλονίκη, μία εταιρεία που δραστηριοποιείται στον χώρο της μοτοσυκλέτας από το 1985.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου της Mototrend.

"Η Voge αποκτά ακόμη μια έδρα στη Βόρεια Ελλάδα, όπου πλέον εκπροσωπείται και από την Automoto Land, μία επιχείρηση με πορεία 40 ετών στο χώρο της μοτοσυκλέτας.
Η επιχείρηση δραστηριοποιείται στο χώρο της μοτοσυκλέτας και των ανταλλακτικών από το 1985, έχοντας καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του κοινού και να αναπτύξει μια ισχυρή παρουσία στην αγορά. Από την ίδρυσή της μέχρι σήμερα προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, πάντα με σεβασμό στον μοτοσυκλετιστή και επικεντρωμένη στην ιδανική αναλογία τιμής προς ποιότητα.

Με το πέρασμα του χρόνου έχει κατορθώσει να προσαρμοστεί στις συνεχείς εξελίξεις της αγοράς, παρέχοντας στους πελάτες της προϊόντα και υπηρεσίες από κορυφαίες εταιρείες. Η εμπειρία και η τεχνογνωσία τής επιτρέπει να καλύπτει τις ανάγκες κάθε μοτοσυκλετιστή, ανεξάρτητα από τη μάρκα ή το μοντέλο της επιλογής του.
Σήμερα, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη νέα συνεργασία της με την εταιρεία VOGE, η οποία προστίθεται στην ήδη εντυπωσιακή γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών που προσφέρει. Η VOGE, αν και ξεκίνησε μόλις το 2020, έχει καταφέρει να πρωταγωνιστήσει στην αγορά, καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση σε πωλήσεις στις μεσαίες κατηγορίες adventure μοτοσυκλετών. Η εταιρεία διαθέτει πλήρη γκάμα μοτοσυκλετών και scooter, προσφέροντας στους πελάτες της ακόμα περισσότερες επιλογές για να καλύψουν τις ανάγκες τους.

Με αυτή τη νέα συνεργασία, οι προσδοκίες της Automoto Land είναι υψηλές. Η VOGE φέρνει μαζί της καινοτομία, αξιοπιστία και εξαιρετική ποιότητα και η επιχείρηση της συμπρωτεύουσας είναι πεπεισμένη ότι αυτή η συνεργασία θα ενισχύσει περαιτέρω τη θέση της στην αγορά. Η γκάμα της VOGE συμπληρώνει τέλεια τη δυναμική της, προσφέροντας στους πελάτες της περισσότερες δυνατότητες και προσαρμοσμένες λύσεις για τη μοτοσυκλέτα ή το scooter που τους ταιριάζει καλύτερα.

Στο κατάστημα της Automoto Land θα βρείτε μια ευρεία γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών, από μοτοσυκλέτες και ανταλλακτικά έως και εξειδικευμένες τεχνικές υπηρεσίες που καλύπτουν κάθε ανάγκη για εσάς και τη μοτοσυκλέτα σας. H επιχείρηση θα είναι πάντα δίπλα σας με γνώμονα τη συνεχιζόμενη υποστήριξή σας, προκειμένου να απολαμβάνετε την οδήγηση με ασφάλεια και αξιοπιστία.

Automoto Land, Κωνσταντινουπόλεως 41, 546 39, Θεσσαλονίκη, τηλ. 2310857532"

Ετικέτες

Τα φρένα των 1.000 Παγκόσμιων Πρωταθλημάτων - Το ορόσημο της Brembo σε 50 χρόνια αγώνων

Δικά του έκανε τα κορυφαία πρωταθλήματα ο ιταλικός όμιλος το 2025
Brembo orosimo 1.000 πρωταθλήματα 2025
Από τον

Θοδωρή Ξύδη

29/12/2025

Σε ένα ομολουμένως εντυπωσιακό ορόσημο έφτασε φέτος η Brembo, με τον ιταλικό όμιλο να έχει από τις μεγαλύτερες "τροπαιοθήκες" σε παγκόσμιους τίτλους που έχουμε ακούσει.

Ούτε λίγο ούτε πολύ, η Brembo έφτασε φέτος τους 1.000 παγκόσμιους τίτλους στον μηχανοκίνητο αθλητισμό και αυτό είναι ένα ορόσημο που χρειάστηκαν 50 χρόνια για να επιτευχθεί.

Με μέσο όρο 20 παγκόσμια πρωταθλήματα ανά έτος (!) από τότε που ξεκίνησε να συμμετέχει στη Formula 1, η Brembo τρέχει... αφρενάριστη στον δρόμο της επιτυχίας όπως φαίνεται και από τα σημαντικότερα πρωταθλήματα που κατέκτησε φέτος.

Συγκεκριμένα ο ιταλικός όμιλος κυριάρχησε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP με τον M.Marquez να παίρνει τον ένατο παγκόσμιο τίτλο του και την Ducati Desmosedici GP25 να εξοπλίζεται με φρένα Brembo, αλλά και τροχούς Marchesini, αναρτήσεις Ohlins και συμπλέκτη της AP Racing, με τις εν λόγω εταιρείες να αποτελούν θυγατρικές της. Στην κορυφαία κατηγορία οι Ιταλοί μετρούν περισσότερες από 600 νίκες από το 1976 που ξεκίνησαν την πορεία τους.

Brembo orosimo 1.000 πρωταθλήματα 2025

Στη Moto2 Παγκόσμιος Πρωταθλητής ανακηρύχθηκε ο Diogo Moreira έχοντας επίσης δαγκάνες, τακάκια και τρόμπες Brembo, όπως και αναρτήσεις Ohlins, ενώ το ίδιο έκανε και Jose Rueda στη Moto3 

Οι Ιταλοί σήκωσαν την κούπα και στο WSBK με τον Toprak Razgatlıoglu και την εργοστασιακή BMW M 1000 RR της ROKiT BMW Motorrad WorldSBK, ενώ συνέχισαν με τις επιτυχίες τους και στους τέσσερεις τροχούς.

Συγκεκριμένα, φέτος έχουμε νέο Παγκόσμιο Πρωταθλητή στην F1, τον Lando Norris με McLaren με το μονοθέσιό του να χρησιμοποιεί φρένα και συμπλέκτη της θυγατρικής AP Racing, ενώ και οι 24 αγώνες του πρωταθλήματος κερδήθηκαν από μονοθέσιο με φρένα του ιταλικού ομίλου!

Και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αντοχής (FIA WEC) η Brembo ήταν ο προμηθευτής όλων των αγωνιστικών που έλαβαν μέρος, όπως και το προηγμένο brake-by-wire σύστημα πέδησης των εργοστασιακών Ferrari 499P που πήραν το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.