Voge - Νέα συνεργασία στη Βόρεια Ελλάδα, με την Automoto Land

Τα προϊόντα και όλες οι παροχές της Voge Motorcycles τώρα στο συγκεκριμένο κατάστημα στη Θεσσαλονίκη
Η VOGE στην AutoMoto Land
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

4/3/2025

H Mototrend SA έχει τη χαρά να ανακοινώσει μία νέα συνεργασία της στο brand Voge για τη Β. Ελλάδα.

Τώρα θα βρείτε τα προϊόντα και όλες τις παροχές της Voge Motorcycles στο κατάστημα Auto Moto Land στη Θεσσαλονίκη, μία εταιρεία που δραστηριοποιείται στον χώρο της μοτοσυκλέτας από το 1985.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου της Mototrend.

"Η Voge αποκτά ακόμη μια έδρα στη Βόρεια Ελλάδα, όπου πλέον εκπροσωπείται και από την Automoto Land, μία επιχείρηση με πορεία 40 ετών στο χώρο της μοτοσυκλέτας.
Η επιχείρηση δραστηριοποιείται στο χώρο της μοτοσυκλέτας και των ανταλλακτικών από το 1985, έχοντας καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του κοινού και να αναπτύξει μια ισχυρή παρουσία στην αγορά. Από την ίδρυσή της μέχρι σήμερα προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, πάντα με σεβασμό στον μοτοσυκλετιστή και επικεντρωμένη στην ιδανική αναλογία τιμής προς ποιότητα.

Με το πέρασμα του χρόνου έχει κατορθώσει να προσαρμοστεί στις συνεχείς εξελίξεις της αγοράς, παρέχοντας στους πελάτες της προϊόντα και υπηρεσίες από κορυφαίες εταιρείες. Η εμπειρία και η τεχνογνωσία τής επιτρέπει να καλύπτει τις ανάγκες κάθε μοτοσυκλετιστή, ανεξάρτητα από τη μάρκα ή το μοντέλο της επιλογής του.
Σήμερα, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη νέα συνεργασία της με την εταιρεία VOGE, η οποία προστίθεται στην ήδη εντυπωσιακή γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών που προσφέρει. Η VOGE, αν και ξεκίνησε μόλις το 2020, έχει καταφέρει να πρωταγωνιστήσει στην αγορά, καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση σε πωλήσεις στις μεσαίες κατηγορίες adventure μοτοσυκλετών. Η εταιρεία διαθέτει πλήρη γκάμα μοτοσυκλετών και scooter, προσφέροντας στους πελάτες της ακόμα περισσότερες επιλογές για να καλύψουν τις ανάγκες τους.

Με αυτή τη νέα συνεργασία, οι προσδοκίες της Automoto Land είναι υψηλές. Η VOGE φέρνει μαζί της καινοτομία, αξιοπιστία και εξαιρετική ποιότητα και η επιχείρηση της συμπρωτεύουσας είναι πεπεισμένη ότι αυτή η συνεργασία θα ενισχύσει περαιτέρω τη θέση της στην αγορά. Η γκάμα της VOGE συμπληρώνει τέλεια τη δυναμική της, προσφέροντας στους πελάτες της περισσότερες δυνατότητες και προσαρμοσμένες λύσεις για τη μοτοσυκλέτα ή το scooter που τους ταιριάζει καλύτερα.

Στο κατάστημα της Automoto Land θα βρείτε μια ευρεία γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών, από μοτοσυκλέτες και ανταλλακτικά έως και εξειδικευμένες τεχνικές υπηρεσίες που καλύπτουν κάθε ανάγκη για εσάς και τη μοτοσυκλέτα σας. H επιχείρηση θα είναι πάντα δίπλα σας με γνώμονα τη συνεχιζόμενη υποστήριξή σας, προκειμένου να απολαμβάνετε την οδήγηση με ασφάλεια και αξιοπιστία.

Automoto Land, Κωνσταντινουπόλεως 41, 546 39, Θεσσαλονίκη, τηλ. 2310857532"

Ετικέτες

Τελωνειακοί έκαναν φύλλο και φτερό συμμετέχοντες εντουροβόλτας στην Θάσο

Σε μία κατά τα άλλα άψογη διοργάνωση με πάνω από 400 συμμετοχές
cover
Από τον

Παύλο Καρατζά

7/4/2026

Η ομάδα Enduro Squad Thassos πραγματοποίησε το περασμένο Σαββατοκύριακο μία διήμερη εντουροβόλτα που δυστυχώς έκλεισε με ένα απρόσμενο γεγονός που δεν αφορούσε την διοργάνωση.

Αυτή ήταν συνολικά η τρίτη εκδήλωση της ομάδας, που εκκινούσε από την παραλία Αγίου Αντωνίου και περνούσε από επιβλητικά παλιά λατομεία και ιστορικά μεταλλεία της Θάσου. Οι συμμετέχοντες έμειναν έκπληκτοι από τα φυσικά τοπία, τα μονοπάτια τόσο σε βουνό, όσο και σε θάλασσα αλλά και από το υψηλό επίπεδο οργάνωσης.

3

Βέβαια, αυτό που σίγουρα δεν περίμεναν ήταν τα τρία συνεργία της τελωνειακής υπηρεσίας που περίμεναν τους συμμετέχοντες στην έξοδο της Κεραμωτής και έκαναν φύλλο και φτερό κυριολεκτικά για να βρουν έστω και την παραμικρή παρατυπία, με αποτέλεσμα να κόψουν πολλά και ιδιαίτερα υψηλά πρόστιμα σε ορισμένους αναβάτες.

Ο λόγος που έπεσαν βροχή τα πρόστιμα ήταν η μεταφορά των μοτοσυκλετών που έγινε σε αγροτικά και επαγγελματικά οχήματα, όπως και σε κάποιες περιπτώσεις για την έλλειψη των εγγράφων των μοτοσυκλετών αλλά και των εγγράφων εισαγωγής, αφού αρκετοί συμμετέχοντες ήρθαν από άλλες χώρες για να λάβουν μέρος.

Σίγουρα κάτι τέτοιο δεν είναι τυχαίο και θα πρέπει να έχει γίνει καταγγελία για να βρεθούν εκεί όχι ένα, αλλά τρία κλιμάκια για έρευνες και προσωπικά θα ήθελα να δω τις υπηρεσίες αυτές (η Τελωνειακή Υπηρεσία υπάγεται στην Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων) να είναι το ίδιο σχολαστικές με τα δημόσια πρόσωπα που αποδεδειγμένα έχουν πιαστεί με την γίδα στην πλάτη (βλέπε ΟΠΕΚΕΠΕ) και κυκλοφορούν ελεύθεροι και ωραίοι, χωρίς την παραμικρή ενόχληση!

Για να προλάβουμε όσους πουν το συνηθισμένο "ας πρόσεχαν, να ήταν νόμιμοι κτλ" το ζήτημα δεν είναι τόσο απλό και οι έλεγχοι αυτοί απλά είναι σπάνιοι, ακόμη και στην βασική Εθνική Οδό της χώρας που η παρουσία των Αρχών είναι καθημερινή όλο το χρόνο. Αυτό άλλωστε συμβαίνει σε κάθε περίπτωση που το γράμμα του νόμου είναι πολύ κοντά στην υπερβολή και λιγότερο στην πραγματικότητα. Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι και η διήθηση των μοτοσυκλετών που μόλις πρόσφατα ξεκίνησε να προβλέπεται από τον ΚΟΚ όχι όμως με τον τρόπο που εδώ και δεκαετίες λαμβάνει χώρα καθημερινά στην ζωή όλων των πολιτών. Δεν διώκεται καθημερινά η πρακτική αυτή και όπως έχουμε εξηγήσει με σχετική αρθρογραφία, είναι από τις περιπτώσεις που λέμε πως ο νόμος είναι λάθος.
Το να μην μπορείς να μεταφέρεις την δική σου μοτοσυκλέτα με το δικό σου όχημα οπουδήποτε θέλεις, είναι άλλο ένα τέτοιο παράδειγμα.
Στην προκειμένη περίπτωση εξαντλήθηκαν τα περιθώρια από τις Αρχές, ενώ ήταν ξεκάθαρο πως πρόκειται για ιδιώτες που κάνουν το χόμπι τους με τις μοτοσυκλέτες τους.

2

Είναι απίστευτο το γεγονός πως βλέπουμε μία τέτοια αντιμετώπιση σε μία εκδήλωση που η συμμετοχή είναι δωρεάν, η διοργάνωση έχει μεριμνήσει για μειωμένες τιμές σε ακτοπλοϊκά και διαμονή και με πάνω από 400 συμμετέχοντες που έδωσαν εμπορικά – και όχι μόνο - μία πνοή στην τοπική κοινωνία σε μία περίοδο εκτός της κύριας σεζόν.