Voge - Νέα συνεργασία στη Βόρεια Ελλάδα, με την Automoto Land

Τα προϊόντα και όλες οι παροχές της Voge Motorcycles τώρα στο συγκεκριμένο κατάστημα στη Θεσσαλονίκη
Η VOGE στην AutoMoto Land
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

4/3/2025

H Mototrend SA έχει τη χαρά να ανακοινώσει μία νέα συνεργασία της στο brand Voge για τη Β. Ελλάδα.

Τώρα θα βρείτε τα προϊόντα και όλες τις παροχές της Voge Motorcycles στο κατάστημα Auto Moto Land στη Θεσσαλονίκη, μία εταιρεία που δραστηριοποιείται στον χώρο της μοτοσυκλέτας από το 1985.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου της Mototrend.

"Η Voge αποκτά ακόμη μια έδρα στη Βόρεια Ελλάδα, όπου πλέον εκπροσωπείται και από την Automoto Land, μία επιχείρηση με πορεία 40 ετών στο χώρο της μοτοσυκλέτας.
Η επιχείρηση δραστηριοποιείται στο χώρο της μοτοσυκλέτας και των ανταλλακτικών από το 1985, έχοντας καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του κοινού και να αναπτύξει μια ισχυρή παρουσία στην αγορά. Από την ίδρυσή της μέχρι σήμερα προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, πάντα με σεβασμό στον μοτοσυκλετιστή και επικεντρωμένη στην ιδανική αναλογία τιμής προς ποιότητα.

Με το πέρασμα του χρόνου έχει κατορθώσει να προσαρμοστεί στις συνεχείς εξελίξεις της αγοράς, παρέχοντας στους πελάτες της προϊόντα και υπηρεσίες από κορυφαίες εταιρείες. Η εμπειρία και η τεχνογνωσία τής επιτρέπει να καλύπτει τις ανάγκες κάθε μοτοσυκλετιστή, ανεξάρτητα από τη μάρκα ή το μοντέλο της επιλογής του.
Σήμερα, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη νέα συνεργασία της με την εταιρεία VOGE, η οποία προστίθεται στην ήδη εντυπωσιακή γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών που προσφέρει. Η VOGE, αν και ξεκίνησε μόλις το 2020, έχει καταφέρει να πρωταγωνιστήσει στην αγορά, καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση σε πωλήσεις στις μεσαίες κατηγορίες adventure μοτοσυκλετών. Η εταιρεία διαθέτει πλήρη γκάμα μοτοσυκλετών και scooter, προσφέροντας στους πελάτες της ακόμα περισσότερες επιλογές για να καλύψουν τις ανάγκες τους.

Με αυτή τη νέα συνεργασία, οι προσδοκίες της Automoto Land είναι υψηλές. Η VOGE φέρνει μαζί της καινοτομία, αξιοπιστία και εξαιρετική ποιότητα και η επιχείρηση της συμπρωτεύουσας είναι πεπεισμένη ότι αυτή η συνεργασία θα ενισχύσει περαιτέρω τη θέση της στην αγορά. Η γκάμα της VOGE συμπληρώνει τέλεια τη δυναμική της, προσφέροντας στους πελάτες της περισσότερες δυνατότητες και προσαρμοσμένες λύσεις για τη μοτοσυκλέτα ή το scooter που τους ταιριάζει καλύτερα.

Στο κατάστημα της Automoto Land θα βρείτε μια ευρεία γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών, από μοτοσυκλέτες και ανταλλακτικά έως και εξειδικευμένες τεχνικές υπηρεσίες που καλύπτουν κάθε ανάγκη για εσάς και τη μοτοσυκλέτα σας. H επιχείρηση θα είναι πάντα δίπλα σας με γνώμονα τη συνεχιζόμενη υποστήριξή σας, προκειμένου να απολαμβάνετε την οδήγηση με ασφάλεια και αξιοπιστία.

Automoto Land, Κωνσταντινουπόλεως 41, 546 39, Θεσσαλονίκη, τηλ. 2310857532"

Ετικέτες

Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2026 – Η Δ. Γκουντούφας IKE θα είναι παρούσα με όλη τη γκάμα Thrust Motor και τα νέα μοντέλα FB Mondial

Ντεμπούτο στην Ελλάδα τα νέα FB Mondial MUD 452 και Piega 452
fb mondial mud 452
Από τον

Σπύρο Τσαντήλα

26/3/2026

Η Δ. Γκουντούφας ΙΚΕ θα βρίσκεται στην Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2026 (1-5 Απριλίου) και εκεί θα έχει αρκετά ενδιαφέροντα να δείξει στο κοινό.

Από τη μια θα υπάρχει η πλήρης γκάμα της Thrust Motor με 13 μοντέλα, από το παπί Blitz 115 ως τα τρία 300άρια σκούτερ που βρίσκονται στην κορυφή της γκάμας της – Explorer, Huracan και X-SUV – αλλά και η μοτοσυκλέτα Ranger 125.

Παράλληλα όμως η παρουσία της FB Mondial έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον φέτος, καθώς στην έκθεση του Metropolitan Expo θα δούμε για πρώτη φορά από κοντά τα νέα μοντέλα της ιταλικής εταιρείας, τα οποία δεν είναι και λίγα.

Τα δύο δικύλινδρα MUD 452 και Piega 452, με τον κινητήρα της CFMOTO από το 450ΜΤ, θα κάνουν την παρθενική τους εμφάνιση στη χώρα μας, πριν ξεκινήσει η εμπορική τους διάθεση στο τέλος Μαΐου, ενώ μαζί τους θα πρωτοεμφανιστούν και τα δύο SMX 125 και 300 Enduro.